Yoko2009 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Gratulujemy panieneczek, szkoda tej malutkiej ale 3 pozostałe to wynagrodzą:) czekamy na fotki Quote
tigrunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Pegaza napisał(a):Czyli bylo 4 ha wiedzialam!!! gratulacje fajnie ze tym razem coreczki.:). szkoda ze jedna za TM.. no to nocki masz z glowy hehe jak ich karmic nie bedzie chciala.. Nocki z głowy to ja już z Pudzianem przeżyłam.. zobaczymy jak będzie z tymi marudami - jutro na 4 idę do pracy :shake::evil_lol: Doti1986 napisał(a):No to poprosimy o zdjęcia kluseczek:) dla malutkiej kruszynki:( Coś zrobię w wolnej chwili :lol: Póki co idę robić obiad bo głodna jestem niemiłosiernie :crazyeye: Drugie śniadanie dziś opuściłam a miałam trzymać się diety :crazyeye: No nic.. zjem przynajmniej więcej na obiad :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 No ale wiesz miec jednego Pudziana a trzy dziewczyny do wykarmienia to roznica..;) Quote
tigrunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Yoko2009 napisał(a):Gratulujemy panieneczek, szkoda tej malutkiej ale 3 pozostałe to wynagrodzą:) czekamy na fotki Dzięki Asiu ;) Pegaza napisał(a):No ale wiesz miec jednego Pudziana a trzy dziewczyny do wykarmienia to roznica..;) No ciekawa jestem czy dadzą choć trochę pospać :crazyeye: Pudziulek był od nich o połowę mniejszy :oops: Quote
Pegaza Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Obawiam sie ze dopoki Jess nie zacznie ich normalnie karmic to nie dadza;) ja tez cos ide wszamac bo glod mnie tez dopadl.. Quote
dzasta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Gratulacje Be!!! Dużo cierpliwości i niech Jess już je zacznie karmić :D Quote
tigrunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Nastała cisza :crazyeye: Chyba wreszcie się najadły :multi: Jess je tam troszkę karmi ale malutko :roll: Quote
*Jot* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Gratulacje dla Jessuni. :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Same dziewczyneczki,cieszysz się Be? ;) Quote
tigrunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='jot11']Gratulacje dla Jessuni. :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Same dziewczyneczki,cieszysz się Be? ;) Dzięki Jolka :loveu: Pewnie, że się cieszę :loveu: A tymczasem.. bąbelki znów zaczynają popiskiwać :mad: Quote
Liszka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Tyle dziewczynek :loveu: Super! Od nas też wielkie gratulacje i głaski dla dzielnej mamusi. Quote
*kleo* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Be gratuluję dziewczyn :multi: Mam nadzieję, że wśród nich będzie ta Twoja wymarzona ;) Trzymajcie się cieplutko :) Quote
Marzena* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='jot11']Gratulacje dla Jessuni. :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Same dziewczyneczki,cieszysz się Be? ;) Ja też przyłączam się do gratulacji :):):) Quote
Yoko2009 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Witaamy i mizianka przesyłamy dla dzielnej mamusi i maluszków i czekamy z niecierpliwością na foteczki Quote
dzasta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Be jak tam żyjesz? Pewnie w pracy jesteś :D Bo coś tam pisałaś że idziesz jutro... To pewnie na rzęsach... Napisz jak tam maluszki i Mamcia :) Quote
tigrunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='Liszka']Tyle dziewczynek :loveu: Super! Od nas też wielkie gratulacje i głaski dla dzielnej mamusi. Dziękuję bardzo :loveu: [quote name='*kleo*']Be gratuluję dziewczyn :multi: Mam nadzieję, że wśród nich będzie ta Twoja wymarzona ;) Trzymajcie się cieplutko :) Dzięki Klaudia :loveu: Też mam taką nadzieję :diabloti: [quote name='Viky i Ja']Ja też przyłączam się do gratulacji :):):) Dzięki Marzenka :loveu: [quote name='Yoko2009']Witaamy i mizianka przesyłamy dla dzielnej mamusi i maluszków i czekamy z niecierpliwością na foteczki Cześć Asiu :multi: Foteczki zaraz zrobię :loveu: [quote name='dzasta']Be jak tam żyjesz? Pewnie w pracy jesteś :D Bo coś tam pisałaś że idziesz jutro... To pewnie na rzęsach... Napisz jak tam maluszki i Mamcia :) O 10 kończyłam pracę ;) Dziewczyny tak jak chłopaki Klaudii- bezobsługowe :loveu: Grzeczne takie maluńki kochane :loveu: Ciągną te cyce ale coś marnie z tym mlekiem .. :shake: Ale dajemy radę :multi: W nocy obudziły mnie tylko raz :crazyeye::loveu: [quote name='Pegaza']No i fotki bys dala pieknotek:) Dam, jak zrobię :eviltong: Quote
*kleo* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Nie martw się mlekiem Be, niech będą ciągle przy cycu to będzie go więcej. Nie na darmo na studiach nam powtarzali że "samica jest w stanie wytworzyć tyle mleka, ile młode są w stanie pobrać, a im więcej młode piją, tym więcej samica wytwarza". I wpadaj spojrzeć moim bączkom w oczy ;) Quote
Marzena* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Cze Be :) Czekamy na pierwsze focie dziewczynek i mamusi :) Quote
*Jot* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Cześć zmęczona Be :loveu: Pokaż nam dziewczyneczki i mamuśkę Quote
Katie Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Hejo Be :loveu: gratulacje :loveu: czekamy na foteczki dziewczynek :loveu: :loveu: Quote
dzasta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Widziałam już na porodówce :D Super widok :) Quote
*Jot* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Jakie śliczne i jakie maleńkie dziewczynki :loveu::loveu: Co to jest ta "porodówka"? Gdzie ?Dajcie linka :roll: Quote
*kleo* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No w końcu :) Ile dziewuchy ważyły? Be nie boisz się, że wejdą Jess pod ubranko? :razz: Quote
dzasta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/19690-PorodA-wka?p=14359361#post14359361 To link do porodóweczki Jolu :D Quote
Recommended Posts