Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pegaza napisał(a):
Czyli bylo 4 ha wiedzialam!!!
gratulacje fajnie ze tym razem coreczki.:). szkoda ze jedna za TM..
no to nocki masz z glowy hehe jak ich karmic nie bedzie chciala..

Nocki z głowy to ja już z Pudzianem przeżyłam.. zobaczymy jak będzie z tymi marudami - jutro na 4 idę do pracy :shake::evil_lol:
Doti1986 napisał(a):
No to poprosimy o zdjęcia kluseczek:)
  • dla malutkiej kruszynki:(

• Coś zrobię w wolnej chwili :lol: Póki co idę robić obiad bo głodna jestem niemiłosiernie :crazyeye:
    Drugie śniadanie dziś opuściłam a miałam trzymać się diety :crazyeye: No nic.. zjem przynajmniej więcej na obiad :evil_lol:

Posted

Yoko2009 napisał(a):
    Gratulujemy panieneczek, szkoda tej malutkiej ale 3 pozostałe to wynagrodzą:) czekamy na fotki

Dzięki Asiu ;)
    Pegaza napisał(a):
    No ale wiesz miec jednego Pudziana a trzy dziewczyny do wykarmienia to roznica..;)

No ciekawa jestem czy dadzą choć trochę pospać :crazyeye: Pudziulek był od nich o połowę mniejszy :oops:

Posted

[quote name='jot11']Gratulacje dla Jessuni. :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

Same dziewczyneczki,cieszysz się Be? ;)
    Dzięki Jolka :loveu:

Pewnie, że się cieszę :loveu:
    A tymczasem.. bąbelki znów zaczynają popiskiwać :mad:

Posted

[quote name='jot11']Gratulacje dla Jessuni. :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

Same dziewczyneczki,cieszysz się Be? ;)

Ja też przyłączam się do gratulacji :):):)

Posted

[quote name='Liszka']Tyle dziewczynek :loveu: Super! Od nas też wielkie gratulacje i głaski dla dzielnej mamusi.
    Dziękuję bardzo :loveu:
    [quote name='*kleo*']Be gratuluję dziewczyn :multi: Mam nadzieję, że wśród nich będzie ta Twoja wymarzona ;) Trzymajcie się cieplutko :)
    Dzięki Klaudia :loveu: Też mam taką nadzieję :diabloti:
    [quote name='Viky i Ja']Ja też przyłączam się do gratulacji :):):)
    Dzięki Marzenka :loveu:
    [quote name='Yoko2009']Witaamy i mizianka przesyłamy dla dzielnej mamusi i maluszków i czekamy z niecierpliwością na foteczki
    Cześć Asiu :multi: Foteczki zaraz zrobię :loveu:
    [quote name='dzasta']Be jak tam żyjesz? Pewnie w pracy jesteś :D Bo coś tam pisałaś że idziesz jutro...
    To pewnie na rzęsach...
    Napisz jak tam maluszki i Mamcia :)
    O 10 kończyłam pracę ;)
    Dziewczyny tak jak chłopaki Klaudii- bezobsługowe :loveu: Grzeczne takie maluńki kochane :loveu: Ciągną te cyce ale coś marnie z tym mlekiem .. :shake: Ale dajemy radę :multi: W nocy obudziły mnie tylko raz :crazyeye::loveu:
    [quote name='Pegaza']No i fotki bys dala pieknotek:)
    Dam, jak zrobię :eviltong:

Posted

Nie martw się mlekiem Be, niech będą ciągle przy cycu to będzie go więcej. Nie na darmo na studiach nam powtarzali że "samica jest w stanie wytworzyć tyle mleka, ile młode są w stanie pobrać, a im więcej młode piją, tym więcej samica wytwarza".
    I wpadaj spojrzeć moim bączkom w oczy ;)