Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Viky i Ja']Witamy wieczorowo i życzymy spokojnej nocki :loveu:[/QUOTE]
Cześć :multi:
[quote name='...::Basia::...']Nic po prostu tyle nam w szkole dali że na samą myśl o tym głowa mnie boli:shake:
Dawno fotek nie było:p[/QUOTE]
Ojj bidnaś Ty :shake:
[quote name='Doti1986']Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu:[/QUOTE]
[quote name='Pegaza']Cze Beata:multi: heh jak juz dawno nie pisalam pelnego imienia:evil_lol:[/QUOTE]
:crazyeye: Ano :evil_lol: Cześć :eviltong:
[quote name='Natalia&Lola']Witamy w słoneczny lecz mroźny dzień i pozdrawiamy;)[/QUOTE]
Oj kurde ale dziś zimno :angryy:

Posted

[quote name='jot11']Dzień dobry we wtorek :multi:[/QUOTE]
[quote name='laurin']cześć Beatko:lol:
Co się takiego stało że tak Cię tu mało:eviltong::cool1:[/QUOTE]
Cześć Anka :multi:
A tak wyszło..
w sobotę w pracy do 15 siedziałam, na 16 do kina na Michaela :loveu: Kurde niesamowite przeżycie - przez cały film ciarki mnie przechodziły, ryczałam pierwsze pół godziny .. Michael to był gość :loveu:
[*] :-( :placz: No .. potem zakupy i spać, w niedzielę to wiadomo z rana do Nakła do jednych dziadków, popołudniu w Bydg do drugich i do taty to już w Bydg, potem u Łukiego siostry byliśmy no i z wieczora jeszcze kawałek za Bydgoszcz do Nowej Wsi jechaliśmy do tej Karoliny co wam opowiadałam co 8 m-cy temu zmarła koleżanka Łukiego siostry z klasy :-( No a w tym tygodniu pracuję od 10-18 więc czasu będzie mało bo Łuki ma na rano i z wieczora też nie mam kiedy siedzieć :-(
[quote name='dysia-u']hej :lol: mrugnij okiem że żyjesz :cool3:[/QUOTE]
;) :evil_lol:
[quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Cze Aśka :multi:
[quote name='dysia-u']pewnie wyjechała i wróci z nowym maleństwem :mad::mad: nie , no nie rób nam tego :shake:[/QUOTE]
:roflt::roflt: czemu nie ? :evil_lol:
Nie no coś Ty - żadnego psa nie przywlokłam :eviltong:

Posted

[quote name='dzasta']Szczęściara :D[/QUOTE]
:evil_lol::loveu:
[quote name='Magda']To o czym pogadamy?:razz: Zapodaj jakieś fotki, hę?[/QUOTE]
Ni mam :-( Mogę ze śląska coś wstawić jeszcze :eviltong:

Posted

[quote name='*kleo*']Czeeeść :multi:
Też bym sobie chętnie jakiegoś psiura przywlokła :evil_lol: albo może Gracka mi co ładnego urodzi :eviltong:[/QUOTE]
Też się łudziłam, że po Jess coś będzie a ta psikusa zrobiła i za wcześnie zacieczkowała :eviltong: Czekamy więc kolejne pół roku .. :p

Posted

[quote name='tigrunia']Też się łudziłam, że po Jess coś będzie a ta psikusa zrobiła i za wcześnie zacieczkowała :eviltong: Czekamy więc kolejne pół roku .. :p[/QUOTE]
A Gracja ma mieć cieczkę jakoś pod koniec listopada i miała być kryta, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie bo od połowy lipca na przydomek czekamy i ni widu ni słychu :angryy:

Posted

[quote name='dysia-u']ładny masz banerek , taki czerwony hihih:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Ładny nie ? Na zamówienie robiłam :loveu:
[quote name='*kleo*']A Gracja ma mieć cieczkę jakoś pod koniec listopada i miała być kryta, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie bo od połowy lipca na przydomek czekamy i ni widu ni słychu :angryy:[/QUOTE]
No ja chyba 6 m-cy czekałam :roll:

Posted

[quote name='tigrunia']No ja chyba 6 m-cy czekałam :roll:[/QUOTE]
No to jak mój będzie tak długo szedł to nici z krycia, bo jak mi odrzucą to co z tymi szczeniakami zrobię? Echhh a chciałam pierwsze krycie zrobić teraz póki młoda jeszcze :roll:

Posted

[quote name='*kleo*']No to jak mój będzie tak długo szedł to nici z krycia, bo jak mi odrzucą to co z tymi szczeniakami zrobię? Echhh a chciałam pierwsze krycie zrobić teraz póki młoda jeszcze :roll:[/QUOTE]
Możesz z właścicielem reproduktora zawsze się dogadać,że szczeniaki się urodzą pod jego przydomkiem ;)

Posted

[quote name='tigrunia']Możesz z właścicielem reproduktora zawsze się dogadać,że szczeniaki się urodzą pod jego przydomkiem ;)[/QUOTE]
Zawsze to jakieś wyjście, tym bardziej, że to mój dobry znajomy, od którego Grackę kupiliśmy. Ale jednak wolałabym, żeby jej dzieciaki były już "moje"...

Posted

[quote name='Gosia2406']Cześć,przyszłyśmy się przywitać.
Co się stało z twoim banerkiem?:crazyeye:[/QUOTE]
No nowy mam :loveu: :evil_lol:
Cześć Gosiu :multi: Dawno Cię nie było ..
[quote name='*kleo*']Zawsze to jakieś wyjście, tym bardziej, że to mój dobry znajomy, od którego Grackę kupiliśmy. Ale jednak wolałabym, żeby jej dzieciaki były już "moje"...[/QUOTE]
A no to już Twoj wybór ;)