dysia-u Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 pewnie wyjechała i wróci z nowym maleństwem :mad::mad: nie , no nie rób nam tego :shake: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Viky i Ja']Witamy wieczorowo i życzymy spokojnej nocki :loveu:[/QUOTE] Cześć :multi: [quote name='...::Basia::...']Nic po prostu tyle nam w szkole dali że na samą myśl o tym głowa mnie boli:shake: Dawno fotek nie było:p[/QUOTE] Ojj bidnaś Ty :shake: [quote name='Doti1986']Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu:[/QUOTE] Cześć :multi: [quote name='Pegaza']Cze Beata:multi: heh jak juz dawno nie pisalam pelnego imienia:evil_lol:[/QUOTE] :crazyeye: Ano :evil_lol: Cześć :eviltong: [quote name='Natalia&Lola']Witamy w słoneczny lecz mroźny dzień i pozdrawiamy;)[/QUOTE] Oj kurde ale dziś zimno :angryy: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='jot11']Dzień dobry we wtorek :multi:[/QUOTE] Cześć :multi: [quote name='laurin']cześć Beatko:lol: Co się takiego stało że tak Cię tu mało:eviltong::cool1:[/QUOTE] Cześć Anka :multi: A tak wyszło.. w sobotę w pracy do 15 siedziałam, na 16 do kina na Michaela :loveu: Kurde niesamowite przeżycie - przez cały film ciarki mnie przechodziły, ryczałam pierwsze pół godziny .. Michael to był gość :loveu: [*] :-( :placz: No .. potem zakupy i spać, w niedzielę to wiadomo z rana do Nakła do jednych dziadków, popołudniu w Bydg do drugich i do taty to już w Bydg, potem u Łukiego siostry byliśmy no i z wieczora jeszcze kawałek za Bydgoszcz do Nowej Wsi jechaliśmy do tej Karoliny co wam opowiadałam co 8 m-cy temu zmarła koleżanka Łukiego siostry z klasy :-( No a w tym tygodniu pracuję od 10-18 więc czasu będzie mało bo Łuki ma na rano i z wieczora też nie mam kiedy siedzieć :-( [quote name='dysia-u']hej :lol: mrugnij okiem że żyjesz :cool3:[/QUOTE] ;) :evil_lol: [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Cze Aśka :multi: [quote name='dysia-u']pewnie wyjechała i wróci z nowym maleństwem :mad::mad: nie , no nie rób nam tego :shake:[/QUOTE] :roflt::roflt: czemu nie ? :evil_lol: Nie no coś Ty - żadnego psa nie przywlokłam :eviltong: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 No cześć dziewczynki :multi: Mam dzis więcej czasu bo Łuki już spi :crazyeye: :evil_lol: Quote
Magda Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 To o czym pogadamy?:razz: Zapodaj jakieś fotki, hę? Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='dzasta']Szczęściara :D[/QUOTE] :evil_lol::loveu: [quote name='Magda']To o czym pogadamy?:razz: Zapodaj jakieś fotki, hę?[/QUOTE] Ni mam :-( Mogę ze śląska coś wstawić jeszcze :eviltong: Quote
...::Basia::... Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='tigrunia']Cześć :multi: :roflt::roflt: czemu nie ? :evil_lol: Nie no coś Ty - żadnego psa nie przywlokłam :eviltong:[/QUOTE] A to szkoda:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 No szkoda.. też bym chciała :evil_lol: Quote
*kleo* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Czeeeść :multi: Też bym sobie chętnie jakiegoś psiura przywlokła :evil_lol: albo może Gracka mi co ładnego urodzi :eviltong: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='*kleo*']Czeeeść :multi: Też bym sobie chętnie jakiegoś psiura przywlokła :evil_lol: albo może Gracka mi co ładnego urodzi :eviltong:[/QUOTE] Też się łudziłam, że po Jess coś będzie a ta psikusa zrobiła i za wcześnie zacieczkowała :eviltong: Czekamy więc kolejne pół roku .. :p Quote
dysia-u Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 ładny masz banerek , taki czerwony hihih:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*kleo* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='tigrunia']Też się łudziłam, że po Jess coś będzie a ta psikusa zrobiła i za wcześnie zacieczkowała :eviltong: Czekamy więc kolejne pół roku .. :p[/QUOTE] A Gracja ma mieć cieczkę jakoś pod koniec listopada i miała być kryta, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie bo od połowy lipca na przydomek czekamy i ni widu ni słychu :angryy: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='dysia-u']ładny masz banerek , taki czerwony hihih:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ładny nie ? Na zamówienie robiłam :loveu: [quote name='*kleo*']A Gracja ma mieć cieczkę jakoś pod koniec listopada i miała być kryta, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie bo od połowy lipca na przydomek czekamy i ni widu ni słychu :angryy:[/QUOTE] No ja chyba 6 m-cy czekałam :roll: Quote
*kleo* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='tigrunia']No ja chyba 6 m-cy czekałam :roll:[/QUOTE] No to jak mój będzie tak długo szedł to nici z krycia, bo jak mi odrzucą to co z tymi szczeniakami zrobię? Echhh a chciałam pierwsze krycie zrobić teraz póki młoda jeszcze :roll: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='*kleo*']No to jak mój będzie tak długo szedł to nici z krycia, bo jak mi odrzucą to co z tymi szczeniakami zrobię? Echhh a chciałam pierwsze krycie zrobić teraz póki młoda jeszcze :roll:[/QUOTE] Możesz z właścicielem reproduktora zawsze się dogadać,że szczeniaki się urodzą pod jego przydomkiem ;) Quote
Gosia2406 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cześć,przyszłyśmy się przywitać. Co się stało z twoim banerkiem?:crazyeye: Quote
*kleo* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='tigrunia']Możesz z właścicielem reproduktora zawsze się dogadać,że szczeniaki się urodzą pod jego przydomkiem ;)[/QUOTE] Zawsze to jakieś wyjście, tym bardziej, że to mój dobry znajomy, od którego Grackę kupiliśmy. Ale jednak wolałabym, żeby jej dzieciaki były już "moje"... Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Gosia2406']Cześć,przyszłyśmy się przywitać. Co się stało z twoim banerkiem?:crazyeye:[/QUOTE] No nowy mam :loveu: :evil_lol: Cześć Gosiu :multi: Dawno Cię nie było .. [quote name='*kleo*']Zawsze to jakieś wyjście, tym bardziej, że to mój dobry znajomy, od którego Grackę kupiliśmy. Ale jednak wolałabym, żeby jej dzieciaki były już "moje"...[/QUOTE] A no to już Twoj wybór ;) Quote
karkakarka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Słyszałam, że dziewczyny wykąpane :cool3: a gdzie foteczki :cool3: Quote
...::Basia::... Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='karkakarka']Słyszałam, że dziewczyny wykąpane :cool3: a gdzie foteczki :cool3:[/QUOTE] Mi też sie coś takiego obiło o uszy:eviltong: Quote
laurin Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 no Be:mad: zlituj się i daj fotki panienek:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts