...::Basia::... Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Hej:loveu: Własnie ze cmętarza wróciłam i normalnie przejechać sie nie da a co dopiero przejsć a ludzi i tych wszystkich straganików to naprawde...:shake: Quote
tigrunia Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Cze Laski :multi: Wpadam tylko dać znać, że żyję i zmykam do pracy .. Podpis mi usunęli ? :cool1: Miło :p Przynajmniej widać, że Pani moderator wzięła się do roboty :razz: Noo.. to miłego poniedziałku :loveu: Quote
Pegaza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Laski :multi: Wpadam tylko dać znać, że żyję i zmykam do pracy .. Podpis mi usunęli ? :cool1: Miło :p Przynajmniej widać, że Pani moderator wzięła się do roboty :razz: Noo.. to miłego poniedziałku :loveu:[/QUOTE] Ty Be a wlasciciwe dlaczego Ci go usuneli po takim czasie?:evil_lol: a tak wogle to N tu malo zaglada...:roll: Quote
*kleo* Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Właśnie też się tak zastanawiałam, co miałaś takiego strasznego w tym podpisie :roll: Quote
laurin Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 cześć Be:loveu: ale Cię długo nie było:crazyeye: [quote name='*kleo*']Właśnie też się tak zastanawiałam, co miałaś takiego strasznego w tym podpisie :roll:[/QUOTE] no chyba ta emotka przy adresie stronki -> :loveu: Ale nie chcę mi sie wierzyć że to przez taką pierdołę:cool1: Quote
Magda Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ale ta czerwień bije po oczach:evil_lol: Nie przypominam sobie, żebyś miała coś niedozwolonego w podpisie... [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]komu się naraziłaś?[/COLOR][/SIZE][COLOR=PaleTurquoise]:diabloti: [/COLOR] Fajny ten prosiak:lol: Quote
...::Basia::... Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Laski :multi: Wpadam tylko dać znać, że żyję i zmykam do pracy .. Podpis mi usunęli ? :cool1: Miło :p Przynajmniej widać, że Pani moderator wzięła się do roboty :razz: Noo.. to miłego poniedziałku :loveu:[/QUOTE] Hej:loveu: No ten poniedziałek to miły nie byl (przynajmniej do tej pory):cool1::-( Ale za emotke? przecież dożo osób ma/miało ale nie usuneli im podpisu:roll: Quote
dysia-u Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cześć Be :lol: co tam podpis :p zrobisz sobie nowy :evil_lol: przynajmniej ktoś czuwa nad twoją galerią :cool3: Quote
Kasia_zg Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='tigrunia']Cze :multi: [COLOR=paleturquoise]A jak ten tort do was dojechał ? :-o[/COLOR][/QUOTE] [CENTER][I]Witaj zapracowana kobieto :)[/I] [I]Tobie usuneli podpis a mi gdzieś zaginoł;)[/I] [COLOR=paleturquoise][I]Torty z Bydgoszczy można w cukierni znajomego zamówić bez problemu ale jak one do niego docierają to nie mam pojęcia, jak go spotkam to sie go musze zapytać[/I][/COLOR][/CENTER] Quote
tigrunia Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='ewa2909']Cze kobieto pracująca:multi:[/QUOTE] Cze Ewa :multi: [quote name='Pegaza']Ty Be a wlasciciwe dlaczego Ci go usuneli po takim czasie?:evil_lol: a tak wogle to N tu malo zaglada...:roll:[/QUOTE] No w sumie to adres strony dodałam całkiem niedawno a ze nasza Pani moderator zagląda jak zagląda to dopiero pewnie zauważyła :p[COLOR=PaleTurquoise] A skoro już zagląda do mnie to może by tak skontrolowała inne galerie i pousuwała fotki ponad miarę[/COLOR] :cool1: [quote name='*kleo*']Właśnie też się tak zastanawiałam, co miałaś takiego strasznego w tym podpisie :roll:[/QUOTE] Straszne, niestraszne - ważne, że nielegalne :evil_lol: [quote name='laurin']cześć Be:loveu: ale Cię długo nie było:crazyeye: no chyba ta emotka przy adresie stronki -> :loveu: Ale nie chcę mi sie wierzyć że to przez taką pierdołę:cool1:[/QUOTE] Cze Anka :multi: Ano długo :eviltong: Pewnie masz rację Aniu ;) Ale przynajmniej mam nowy podpis :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
tigrunia Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Magda']Ale ta czerwień bije po oczach:evil_lol: Nie przypominam sobie, żebyś miała coś niedozwolonego w podpisie... [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]komu się naraziłaś?[/COLOR][/SIZE][COLOR=PaleTurquoise]:diabloti: [/COLOR] Fajny ten prosiak:lol:[/QUOTE] Fajna jest no co Ty gadasz :loveu: :eviltong: [COLOR=PaleTurquoise]No właśnie problem w tym, że to nie ja się naraziłam no ale mniejsza z tym :p[/COLOR] [quote name='...::Basia::...']Hej:loveu: No ten poniedziałek to miły nie byl (przynajmniej do tej pory):cool1::-( Ale za emotke? przecież dożo osób ma/miało ale nie usuneli im podpisu:roll:[/QUOTE] Jeny ale się dyskusja rozwinęła przez mój podpis :evil_lol: A co się stało Basiu? :roll: Ja jestem wybrańcem :diabloti: [quote name='dysia-u']Cześć Be :lol: co tam podpis :p zrobisz sobie nowy :evil_lol: przynajmniej ktoś czuwa nad twoją galerią :cool3:[/QUOTE] Co Ty .. tamten był fajny - nie chcę nowego :eviltong: Ale póki co zostaje ten co jest obecnie :diabloti: [quote name='FREDZIU']Witramy się poniedziałkowo:lol:[/QUOTE] Cześć :multi: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I]Witaj zapracowana kobieto :)[/I] [I]Tobie usuneli podpis a mi gdzieś zaginoł;)[/I] [COLOR=paleturquoise][I]Torty z Bydgoszczy można w cukierni znajomego zamówić bez problemu ale jak one do niego docierają to nie mam pojęcia, jak go spotkam to sie go musze zapytać[/I][/COLOR][/CENTER] [/QUOTE] Cześć Kasiasta :multi: Eeee.. to na pewno nie od nas bo my tak daleko nie wozimy. Jest opcja, że od Sowy ale wtedy ten Twój znajomy musiałby sobie sam z Bydgoszczy odbierać. Nie znam cukierni z Bydgoszczy, która by tak daleko woziła :shake: Quote
Marzena* Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy wieczorowo i życzymy spokojnej nocki :loveu::loveu::loveu: Quote
...::Basia::... Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='tigrunia']Fajna jest no co Ty gadasz :loveu: :eviltong: [COLOR=PaleTurquoise]No właśnie problem w tym, że to nie ja się naraziłam no ale mniejsza z tym :p[/COLOR] Jeny ale się dyskusja rozwinęła przez mój podpis :evil_lol: A co się stało Basiu? :roll: Ja jestem wybrańcem :diabloti:[/QUOTE] Nic po prostu tyle nam w szkole dali że na samą myśl o tym głowa mnie boli:shake: Dawno fotek nie było:p Quote
Doti1986 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cze Beata:multi: heh jak juz dawno nie pisalam pelnego imienia:evil_lol: Quote
Natalia&Lola Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy w słoneczny lecz mroźny dzień i pozdrawiamy;) Quote
laurin Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 cześć Beatko:lol: Co się takiego stało że tak Cię tu mało:eviltong::cool1: Quote
dysia-u Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 hej :lol: mrugnij okiem że żyjesz :cool3: Quote
Recommended Posts