Doti1986 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witamy się piątkowo:loveu: A kto nie lubi słodkości?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja uwielbiam ale niestety przez cukrzycę nie mogę a dziś nawet w nocy śniło mi się że jem czekoladkę:roll: Quote
*kleo* Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cześć Be :multi: Zdjęcia by się jakieś przydały nie sądzisz? :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja tam mogę przyjąć od was po parę kilo, nie pogardziłabym...:p tak kombinuję z żarciem by przytyć choć troszkę ale i tak nic to nie daje...:shake: dzisiaj mam bigosa, wczoraj robiłam ale smaka na niego nie mam... cze Beatrycze :loveu: Quote
karkakarka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Kasia napisał(a):Ja tam mogę przyjąć od was po parę kilo, nie pogardziłabym...:p tak kombinuję z żarciem by przytyć choć troszkę ale i tak nic to nie daje...:shake: dzisiaj mam bigosa, wczoraj robiłam ale smaka na niego nie mam... cze Beatrycze :loveu: To ja ci z pryzyjemnością oddam moje 5 :evil_lol: Quote
laurin Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cześć Beatko:multi: nie lubisz słodkości? A ja Cie przyszłam szarlotką poczęstować:roll: Kasiu szczerze CI ZAZDROSZCZĘ :-? ale ten bigos to mi i tak możesz wysłać:eviltong: Quote
Doti1986 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Widzę Kasiu że masz tak jak mój mąż konia z kopytami może zjeść i nawet grama nie przytyje a ja samą wodę będę pić i tłuszczyk się na boczkach odłoży:angryy: No cóż zazdroszczę takiej przemiany materii:oops: Quote
tigrunia Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 jot11 napisał(a):Wpadamy się przywitać piątkowo :multi: Cześć Jola ;) karkakarka napisał(a):A ja od czasu do czasu lubię słodkie :cool1: I nikt mnie nie musi zmuszać :evil_lol: Wczoraj se miodownik do kawci kupiłam, taki był słodki, że mi na kolejne 2 tygodnie starczy słodkości Be a tobie się nie dziwię, moja koleżanka pracowała w cukierni to na słodkie patrzeć nie mogła :evil_lol: I wkurzało ją, że jak wraca do domu to pachnie pączkami (a w autobusie wszyscy się zachwycali zapachem świeżych pączków:diabloti:) Ja na szczęście pączkami nie śmierdzę :evil_lol: Chociaż wszystkie zapachy z produkcji mkną do biura na górę :cool1: Za to TZ (cukiernik) zawsze pachnie mlekiem. Torty robi i dużo ze śmietaną ma wspólnego. Jak przychodzi z pracy Buff go zawsze dokładnie wylizuje :evil_lol: Pegaza napisał(a):Cze dziolchy:multi: Cześć Daria :multi: Doti1986 napisał(a):Witamy się piątkowo:loveu: A kto nie lubi słodkości? Ja uwielbiam ale niestety przez cukrzycę nie mogę a dziś nawet w nocy śniło mi się że jem czekoladkę:roll: Ojj bidna :-( Ale jak - nic? Ani kawałka ? *kleo* napisał(a):Cześć Be :multi: Zdjęcia by się jakieś przydały nie sądzisz? :evil_lol: Cześć Klaudia :multi: No sądzę :evil_lol: Kasia napisał(a):Ja tam mogę przyjąć od was po parę kilo, nie pogardziłabym...:p tak kombinuję z żarciem by przytyć choć troszkę ale i tak nic to nie daje...:shake: dzisiaj mam bigosa, wczoraj robiłam ale smaka na niego nie mam... cze Beatrycze :loveu: Chętnie oddam :loveu: karkakarka napisał(a):To ja ci z pryzyjemnością oddam moje 5 :evil_lol: No.. ja też :evil_lol: laurin napisał(a):Cześć Beatko:multi: nie lubisz słodkości? A ja Cie przyszłam szarlotką poczęstować:roll: Kasiu szczerze CI ZAZDROSZCZĘ :-? ale ten bigos to mi i tak możesz wysłać:eviltong: Cześć Anka :multi: Nie no nie pogardzę szarlotką :loveu: Quote
iwa63 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Wpadłam się przywitać i życzyć miłego weekendu;) Quote
Natalia&Lola Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Pozrowienia od Bondzika Inki i oczywiście ode mnie w deszczowy i pochmurny sobotni dzień:razz: Quote
...::Basia::... Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witam sie po małej przerwie:loveu: A co foteczek brak?:roll: Quote
*Jot* Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witamy sobotnio :multi: Po raz kolejny......;) Quote
Pegaza Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Bigosu dawno nie jadlam:roll: ale tez jakos smaku nie mam na niego:p cze BEatrycze:multi: oo mowisz zapach mleka mmm jeszcze jakby bylo kokosowe :diabloti: to bym tez tak chciala zeby m-a pachnial:diabloti: Quote
*kleo* Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 tigrunia napisał(a):No sądzę :evil_lol: No to działaj :eviltong: Quote
Mała Rita Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cze Be :loveu: Na filmie z M. Jacksonem wlasnie bylam :roll: kurde fajny to człowiek był... Chociaz ostatnio na necie znalazlam forum gdzie mnóstwo argumentów przemawia za tym, ze to wszystko bylo upozorowane :cool1: Quote
tigrunia Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Cze Iwa, Natalia, Basia, Jola, Ania, Daria i Asia :loveu: :multi: [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu: Na filmie z M. Jacksonem wlasnie bylam :roll: kurde fajny to człowiek był... Chociaz ostatnio na necie znalazlam forum gdzie mnóstwo argumentów przemawia za tym, ze to wszystko bylo upozorowane :cool1: Też czytałam ale nie wierzę w to :cool1: Łuki do mnie na filmie jak ryczałam "nie martw się - słyszałem, że Michael wróci na święta" :evil_lol: No i mam dla was aż 4 zdjęcia :crazyeye: Oto Buff po okrutnym przebudzeniu :mad: :loveu: :evil_lol::loveu: Quote
megi82 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 dzień dobry śliczny potworek rozczochrany a czemu to było okrytne przebudzenie? Quote
Doti1986 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Uwielbiam takie "pogniecione" fotki:evil_lol: Taka naturalność:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 megi82 napisał(a):dzień dobry śliczny potworek rozczochrany a czemu to było okrytne przebudzenie? Cześć :multi: :loveu: Dla Buff każde przebudzenie jest okrutne :cool1: Doti1986 napisał(a):Uwielbiam takie "pogniecione" fotki:evil_lol: Taka naturalność:loveu::loveu::loveu: :evil_lol::loveu: Quote
...::Basia::... Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Hej:loveu: Buff śliczna:loveu:a szczegulnie z tym jęzorkiem:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 ...::Basia::... napisał(a):Hej:loveu: Buff śliczna:loveu:a szczegulnie z tym jęzorkiem:loveu::loveu::loveu: Cześć Basia :multi: Dzięki :loveu: Quote
...::Basia::... Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 tigrunia napisał(a):Cześć Basia :multi: Dzięki :loveu: No to daj jeszcze troszke fotek Jessi:eviltong: Quote
Foxowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 http://images47.fotosik.pl/224/41389b12e5580d50med.jpg Nawet wyspać psu się nie dadzą... Zapraszamy do nas na fotki :D:D Quote
Recommended Posts