tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='*kleo*']No to jak mój będzie tak długo szedł to nici z krycia, bo jak mi odrzucą to co z tymi szczeniakami zrobię? Echhh a chciałam pierwsze krycie zrobić teraz póki młoda jeszcze :roll:[/QUOTE] Możesz z właścicielem reproduktora zawsze się dogadać,że szczeniaki się urodzą pod jego przydomkiem ;) Quote
Gosia2406 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cześć,przyszłyśmy się przywitać. Co się stało z twoim banerkiem?:crazyeye: Quote
*kleo* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='tigrunia']Możesz z właścicielem reproduktora zawsze się dogadać,że szczeniaki się urodzą pod jego przydomkiem ;)[/QUOTE] Zawsze to jakieś wyjście, tym bardziej, że to mój dobry znajomy, od którego Grackę kupiliśmy. Ale jednak wolałabym, żeby jej dzieciaki były już "moje"... Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Gosia2406']Cześć,przyszłyśmy się przywitać. Co się stało z twoim banerkiem?:crazyeye:[/QUOTE] No nowy mam :loveu: :evil_lol: Cześć Gosiu :multi: Dawno Cię nie było .. [quote name='*kleo*']Zawsze to jakieś wyjście, tym bardziej, że to mój dobry znajomy, od którego Grackę kupiliśmy. Ale jednak wolałabym, żeby jej dzieciaki były już "moje"...[/QUOTE] A no to już Twoj wybór ;) Quote
karkakarka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Słyszałam, że dziewczyny wykąpane :cool3: a gdzie foteczki :cool3: Quote
...::Basia::... Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='karkakarka']Słyszałam, że dziewczyny wykąpane :cool3: a gdzie foteczki :cool3:[/QUOTE] Mi też sie coś takiego obiło o uszy:eviltong: Quote
laurin Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 no Be:mad: zlituj się i daj fotki panienek:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 coś Ty miała w tym banerze, że Ci go podmienili na ten lepszy? czołem tak w ogóle :loveu: Quote
tigrunia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='karkakarka']Słyszałam, że dziewczyny wykąpane :cool3: a gdzie foteczki :cool3:[/QUOTE] Jedna :eviltong: [quote name='...::Basia::...']Mi też sie coś takiego obiło o uszy:eviltong:[/QUOTE] Plotka szybko po dogo się niesie .. :evil_lol: [quote name='laurin']no Be:mad: zlituj się i daj fotki panienek:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Nie mam :oops: [quote name='Doti1986']Witamy się środowo:loveu:[/QUOTE] Cześć :multi: [quote name='Pegaza']Cze wieczorne:multi:[/QUOTE] Cze Daria :cool3: [quote name='*kleo*']Heeej :multi:[/QUOTE] Cze Klaudia :p [quote name='Kasia']coś Ty miała w tym banerze, że Ci go podmienili na ten lepszy? czołem tak w ogóle :loveu:[/QUOTE] To : ":loveu:" :evil_lol: Cze Kaś :loveu: Znów sałatkę z tuńczykiem zrobiłam :loveu: A przedwczoraj robiłam tą z zupek chińskich i była na 2 dni :multi: Quote
laurin Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 nic tylko sałatki wcina i nawet nie przytyje:roll::eviltong: dobrze Ci:p Ja się zamierzam do zrobienia sałatki z pieczarkami marynowanymi od soboty:cool1: i jakoś weny nie mam... Quote
Doti1986 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy się czwartkowo przy porannej kawusi:loveu: Quote
tigrunia Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='laurin']nic tylko sałatki wcina i nawet nie przytyje:roll::eviltong: dobrze Ci:p Ja się zamierzam do zrobienia sałatki z pieczarkami marynowanymi od soboty:cool1: i jakoś weny nie mam...[/QUOTE] A czemu niby miałabym przytyć ? Od sałaty i ogórka ? :evil_lol: [quote name='Doti1986']Witamy się czwartkowo przy porannej kawusi:loveu:[/QUOTE] Cześć :multi: Quote
Yoko2009 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy kawowo:) i zapraszamy na fotki:) Quote
Pegaza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cze Be:multi: a ja ograniczylam slodycze i narazie boczkow nie przybywa:multi: a dziurki w pasie coraz mniej zapinam:eviltong: Quote
Natalia&Lola Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy i przesyłamy ciepłe pozdrowienia w deszczowy wieczór;) Quote
ladyyork Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy w czwartkowy wieczór i dla rozweselenia go prosimy o zdjęcia:lol: Quote
laurin Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 tigrunia napisał(a):A czemu niby miałabym przytyć ? Od sałaty i ogórka ? :evil_lol: A majonezu do żadnej nie dajesz:eviltong: Cześć:loveu: Quote
tigrunia Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Cze Yoko, Natalia, Mila :multi: Daria- zazdraszczam :p Aniu majonez jest w tej z zupek chińskich i dlatego aż tak za nią nie przepadam :eviltong: Właśnie się paznokci pozbywam :crazyeye: Odpadły mi dwa a dopiero na poniedziałek mam termin więc wolę się pozbyć i zapłacić mniej :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 No widzisz tylko napisalam i dzis po poludniu lecialam do biedronki po snicersa i milkeya:roll: ale mam te dni:roll: wiec moze dlatego bo czasem leza w domu slodycze a dla mnie to tak jakby torebka herbaty byla nie reaguje na nie.. Quote
tigrunia Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Pegaza napisał(a):No widzisz tylko napisalam i dzis po poludniu lecialam do biedronki po snicersa i milkeya:roll: ale mam te dni:roll: wiec moze dlatego bo czasem leza w domu slodycze a dla mnie to tak jakby torebka herbaty byla nie reaguje na nie.. :turn-l: Ja tam słodyczy mało jem :roll: Czasem jest masakra w pracy bo szef każe robić coś nowego, zrobią z 4 produkty na razi i wtedy jest w biurze degustacja :cool1: No i nie ma bata - jeść trzeba :shake: Quote
karkakarka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A ja od czasu do czasu lubię słodkie :cool1: I nikt mnie nie musi zmuszać :evil_lol: Wczoraj se miodownik do kawci kupiłam, taki był słodki, że mi na kolejne 2 tygodnie starczy słodkości :loveu: Be a tobie się nie dziwię, moja koleżanka pracowała w cukierni to na słodkie patrzeć nie mogła :evil_lol: I wkurzało ją, że jak wraca do domu to pachnie pączkami (a w autobusie wszyscy się zachwycali zapachem świeżych pączków:diabloti:) Quote
Recommended Posts