Doti1986 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cze Beata:multi: heh jak juz dawno nie pisalam pelnego imienia:evil_lol: Quote
Natalia&Lola Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy w słoneczny lecz mroźny dzień i pozdrawiamy;) Quote
laurin Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 cześć Beatko:lol: Co się takiego stało że tak Cię tu mało:eviltong::cool1: Quote
dysia-u Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 hej :lol: mrugnij okiem że żyjesz :cool3: Quote
dysia-u Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 pewnie wyjechała i wróci z nowym maleństwem :mad::mad: nie , no nie rób nam tego :shake: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Viky i Ja']Witamy wieczorowo i życzymy spokojnej nocki :loveu:[/QUOTE] Cześć :multi: [quote name='...::Basia::...']Nic po prostu tyle nam w szkole dali że na samą myśl o tym głowa mnie boli:shake: Dawno fotek nie było:p[/QUOTE] Ojj bidnaś Ty :shake: [quote name='Doti1986']Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu:[/QUOTE] Cześć :multi: [quote name='Pegaza']Cze Beata:multi: heh jak juz dawno nie pisalam pelnego imienia:evil_lol:[/QUOTE] :crazyeye: Ano :evil_lol: Cześć :eviltong: [quote name='Natalia&Lola']Witamy w słoneczny lecz mroźny dzień i pozdrawiamy;)[/QUOTE] Oj kurde ale dziś zimno :angryy: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='jot11']Dzień dobry we wtorek :multi:[/QUOTE] Cześć :multi: [quote name='laurin']cześć Beatko:lol: Co się takiego stało że tak Cię tu mało:eviltong::cool1:[/QUOTE] Cześć Anka :multi: A tak wyszło.. w sobotę w pracy do 15 siedziałam, na 16 do kina na Michaela :loveu: Kurde niesamowite przeżycie - przez cały film ciarki mnie przechodziły, ryczałam pierwsze pół godziny .. Michael to był gość :loveu: [*] :-( :placz: No .. potem zakupy i spać, w niedzielę to wiadomo z rana do Nakła do jednych dziadków, popołudniu w Bydg do drugich i do taty to już w Bydg, potem u Łukiego siostry byliśmy no i z wieczora jeszcze kawałek za Bydgoszcz do Nowej Wsi jechaliśmy do tej Karoliny co wam opowiadałam co 8 m-cy temu zmarła koleżanka Łukiego siostry z klasy :-( No a w tym tygodniu pracuję od 10-18 więc czasu będzie mało bo Łuki ma na rano i z wieczora też nie mam kiedy siedzieć :-( [quote name='dysia-u']hej :lol: mrugnij okiem że żyjesz :cool3:[/QUOTE] ;) :evil_lol: [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Cze Aśka :multi: [quote name='dysia-u']pewnie wyjechała i wróci z nowym maleństwem :mad::mad: nie , no nie rób nam tego :shake:[/QUOTE] :roflt::roflt: czemu nie ? :evil_lol: Nie no coś Ty - żadnego psa nie przywlokłam :eviltong: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 No cześć dziewczynki :multi: Mam dzis więcej czasu bo Łuki już spi :crazyeye: :evil_lol: Quote
Magda Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 To o czym pogadamy?:razz: Zapodaj jakieś fotki, hę? Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='dzasta']Szczęściara :D[/QUOTE] :evil_lol::loveu: [quote name='Magda']To o czym pogadamy?:razz: Zapodaj jakieś fotki, hę?[/QUOTE] Ni mam :-( Mogę ze śląska coś wstawić jeszcze :eviltong: Quote
...::Basia::... Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='tigrunia']Cześć :multi: :roflt::roflt: czemu nie ? :evil_lol: Nie no coś Ty - żadnego psa nie przywlokłam :eviltong:[/QUOTE] A to szkoda:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 No szkoda.. też bym chciała :evil_lol: Quote
*kleo* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Czeeeść :multi: Też bym sobie chętnie jakiegoś psiura przywlokła :evil_lol: albo może Gracka mi co ładnego urodzi :eviltong: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='*kleo*']Czeeeść :multi: Też bym sobie chętnie jakiegoś psiura przywlokła :evil_lol: albo może Gracka mi co ładnego urodzi :eviltong:[/QUOTE] Też się łudziłam, że po Jess coś będzie a ta psikusa zrobiła i za wcześnie zacieczkowała :eviltong: Czekamy więc kolejne pół roku .. :p Quote
dysia-u Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 ładny masz banerek , taki czerwony hihih:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*kleo* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='tigrunia']Też się łudziłam, że po Jess coś będzie a ta psikusa zrobiła i za wcześnie zacieczkowała :eviltong: Czekamy więc kolejne pół roku .. :p[/QUOTE] A Gracja ma mieć cieczkę jakoś pod koniec listopada i miała być kryta, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie bo od połowy lipca na przydomek czekamy i ni widu ni słychu :angryy: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='dysia-u']ładny masz banerek , taki czerwony hihih:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ładny nie ? Na zamówienie robiłam :loveu: [quote name='*kleo*']A Gracja ma mieć cieczkę jakoś pod koniec listopada i miała być kryta, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie bo od połowy lipca na przydomek czekamy i ni widu ni słychu :angryy:[/QUOTE] No ja chyba 6 m-cy czekałam :roll: Quote
*kleo* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='tigrunia']No ja chyba 6 m-cy czekałam :roll:[/QUOTE] No to jak mój będzie tak długo szedł to nici z krycia, bo jak mi odrzucą to co z tymi szczeniakami zrobię? Echhh a chciałam pierwsze krycie zrobić teraz póki młoda jeszcze :roll: Quote
Recommended Posts