tigrunia Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='dzasta']Ale i tak na pewno Buff się super pokazała i jesteś z niej dumna a to najważniejsze :multi: Ona się pokazać umie zawsze :eviltong: [quote name='***Paulina***'] Cześć Paulina ;) [quote name='Aga76']No cóż... Ważne, że Buff nie wzięła sobie tego komentarza do serca :cool1: No cóż... Lepiej jakby wzięła to sobie do serca i zaczęła więcej jeść :cool1: :eviltong: [quote name='ROKI96']śłiczna ta twoja Jessi Dziękuję :loveu: Quote
Aga76 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 tigrunia napisał(a): No cóż... Lepiej jakby wzięła to sobie do serca i zaczęła więcej jeść :cool1: :eviltong: Toż to nie gęś :evil_lol: Uważasz, że chudziak z niej poważnie? Quote
tigrunia Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='laurin']Cześć :loveu: przyszłam się przywitać Cześć Aniu :loveu: Wpadaj częściej :multi: [quote name='Aga76']Toż to nie gęś :evil_lol: Uważasz, że chudziak z niej poważnie? Buff waży 1,7 kg a jest wyższa od Jess, która aktualnie waży 3 kg :cool1: Quote
Aga76 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 tigrunia napisał(a): Buff waży 1,7 kg a jest wyższa od Jess, która aktualnie waży 3 kg :cool1: Ło matko, ale kabanosik z niej ;) Cze :loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Cześć Be:multi: Kiedy możemy liczyć na nowe fotki? :???: Quote
Pegaza Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Chuda:-o a jaka ma byc gruba chyba slepy czy co ten sedzia.. a w sumie to ile ona razy je? moze dawaj czesciej by ją troche podtuczyc o ile uwazasz ze trzeba..:roll: Quote
tigrunia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Aga76 napisał(a):Ło matko, ale kabanosik z niej ;) Cze :loveu: Noo .. :roll: Cze :loveu: ***Paulina*** napisał(a):Cześć Be:multi: Kiedy możemy liczyć na nowe fotki? :???: Cześć Paulina :multi: Po weekendzie :cool3: Pegaza napisał(a):Chuda:-o a jaka ma byc gruba chyba slepy czy co ten sedzia.. a w sumie to ile ona razy je? moze dawaj czesciej by ją troche podtuczyc o ile uwazasz ze trzeba..:roll: Je kiedy chce :razz: Ja moim psom nie ograniczam jedzenia :evil_lol: Ale przerzucimy się niedługo na jakąś bardziej kaloryczną dietkę :loveu: Kasia napisał(a):cze Beatrycze :loveu: Cze Kaś :loveu: Dziewczyny hita mam !! Jade do Pudzianka :sweetCyb: W niedzielę jadę w poniedziałek wracam :bigcool: Dziewczyny zabieram ze sobą, aparaty dwa więc fotki na pewno będą :bigcool: Quote
dzasta Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 O to super masz BE :multi: Cieszymy się razem z Tobą :loveu: I czekamy na bardzo ale to bardzo obszerną fotorelację :razz: Quote
Nati28 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Cze :loveu: Milej wycieczki zyczymy i czekamy na fotki :lol: Quote
tigrunia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 dzasta napisał(a):O to super masz BE :multi: Cieszymy się razem z Tobą :loveu: I czekamy na bardzo ale to bardzo obszerną fotorelację :razz: Kurde się obawiam co bym czasem z Pudzianem do domu nie wróciła :evil_lol: Nati28 napisał(a):Cze :loveu: Milej wycieczki zyczymy i czekamy na fotki :lol: Dzięki :loveu: Fotki będą na pewnoooo i dużooooo :loveu: Quote
Pegaza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 I znow Ci zal bedzie jak bedziesz odjezdzac...:roll: bankowo ale fotki poogladam chetnie:p a daleko masz? do nich? Quote
tigrunia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Pegaza napisał(a):I znow Ci zal bedzie jak bedziesz odjezdzac...:roll: bankowo ale fotki poogladam chetnie:p a daleko masz? do nich? No jakieś 200 km bo w Stegnie są jeszcze do środy.. Ajjj już się doczekać nie mogę :loveu: Odebrałam dziś nowy kontenerek dla dziewczyn - taki dwu-yorkowy :evil_lol: Lubią razem jeździć więc postanowiłam powiększyć im przestrzeń w podróży :loveu: Quote
Pegaza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 O to sporo masz kilosow..:roll: poka go na fotce.. ja tez bede moje wozic w kontenerze nawet dwa mam..bo Liv znow sie robi niedobra w aucie :roll: tylko czy sie przyzwyczają do niego nie wiem..:roll: Quote
tigrunia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Pegaza napisał(a):O to sporo masz kilosow..:roll: poka go na fotce.. ja tez bede moje wozic w kontenerze nawet dwa mam..bo Liv znow sie robi niedobra w aucie :roll: tylko czy sie przyzwyczają do niego nie wiem..:roll: A tam sporo .. 2,5 h i jestem na miejscu :loveu: http://www.kubazoo.com/bmz_cache/6/6de030c3c084d70ff5753fec84a70e7b.image.300x279.jpg taki kupiłam :loveu: Quote
Pegaza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 No ba masz okazje go zobaczyc to jedz...:lol: aa mam podobny:cool1: a drugi mam materialowy..sie go chcialam pozbyc ale jednak go zostawie.. Quote
tigrunia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Pegaza napisał(a):No ba masz okazje go zobaczyc to jedz...:lol: aa mam podobny:cool1: a drugi mam materialowy..sie go chcialam pozbyc ale jednak go zostawie.. No ja mam jeden taki jedno-yorkowy i póki Buff była mała a Jess nie była gruba to bez problemu się mieściły :cool1: Materiałowy też mam ale dawno dawno go nie używałam .. wolę jednak te plastikowe ;) Quote
Pegaza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Mi znow one obie do plastiku nie wejda a do materialowego tak.. ide sie myc i czytac knige...:bye: Quote
tigrunia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Pegaza napisał(a):Mi znow one obie do plastiku nie wejda a do materialowego tak.. ide sie myc i czytac knige...:bye: No ja kupiłam po to większy plastik, żeby bez problemu weszły i jeszcze luzy miały :loveu: :evil_lol: Ja też mykam .. jutro nudny dzień .. psy chyba wykąpie :roll: Chociaż czy jest sens jak w niedzielę na plażę zawitają ? :cool1: Quote
***Paulina*** Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Cześć Be:multi: Fajnie że jedziesz do Pudzianka:loveu: Czekamy na fotorelację:loveu: Quote
tigrunia Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć Be:multi: Fajnie że jedziesz do Pudzianka:loveu: Czekamy na fotorelację:loveu: Cześć Paulina :multi: No fajnie, fajnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Już ładuję baterie w aparacie :diabloti: Quote
dzasta Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 My mamy podobny kontenerek dla Gabi myślę że nawet taki 3 Yorkowy bo Gabi to się nawet piłką tam bawi jak podróżuje :D I mamy staffikowy, który Gabi najbardziej lubi :evil_lol: To miłego podróżowania i odpoczynku i nie porywaj Pudzianka :D Quote
tigrunia Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 iwa63 napisał(a):Witamy weekendowo ;) Cześć :multi: dzasta napisał(a):My mamy podobny kontenerek dla Gabi myślę że nawet taki 3 Yorkowy bo Gabi to się nawet piłką tam bawi jak podróżuje :D I mamy staffikowy, który Gabi najbardziej lubi :evil_lol: To miłego podróżowania i odpoczynku i nie porywaj Pudzianka :D Oooo to Gabi ma apartamenty normalnie :loveu: Dzięki :loveu: Dziewczyny już wypróbowały dziś kontenerek i chyba im pasuje nawet :loveu: Byliśmy na działce, pobiegały, poszalały może wreszcie prześpią całą noc :cool1: Jess ostatnio się nadpobudliwa zrobiła, ciągle w ruchu, biega, skacze, gryzie, zaczepia znudzoną Buff :eviltong: No i nawet w nocy spać nie daje bo ona się bawić teraz chce a nie spać :cool1: Quote
Recommended Posts