tigrunia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Aga76']Od ust jej odejmiesz? :crazyeye:[/quote] Właśnie tak :evil_lol: [quote name='Jofka']Gartuluję tych wszystkich zwycięstw:multi:[/quote] Dzięki :loveu: Quote
Jofka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wybieracie się może na wystawę do Olsztyna:lol:? Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 U mnie Pipi z wagi spadla narescie za to Liv przybrala.. cze deszczowo:razz: Quote
Jofka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Witaj B.:p Deszczowo? U nas prawie upał,słonecznie-Olsztyn:p Quote
dzasta Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 B. a kiedy będą jakieś zdjątka z wystawy ??? :D Quote
tigrunia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Jofka']Wybieracie się może na wystawę do Olsztyna:lol:?[/quote] Nie wybieramy się. Byłam w Dobrym Mieście w weekend majowy ;) [quote name='Pegaza']U mnie Pipi z wagi spadla narescie za to Liv przybrala.. cze deszczowo:razz:[/quote] O też tak chce! Cze słonecznie :loveu: [quote name='Jofka']Witaj B.:p Deszczowo? U nas prawie upał,słonecznie-Olsztyn:p[/quote] U mnie byłby upał gdyby nie zimny wiatr :cool1: Ale slońce daje czadu od rana :loveu: [quote name='dzasta']B. a kiedy będą jakieś zdjątka z wystawy ??? :D[/quote] Nie chce mi się na fotosika zgrywać :eviltong: [url=http://www.romantic-passion.pl]Hodowla Yorkshire Terrier - szczeniaki Yorkshire[/url] --> galeria :razz: Są zdjecia z Lubieszyna i Szczecina. Quote
Jofka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 OOo nie znałam tej storny,Beatko gatuluję hodowli:) Dziewczyny super się prezentują no i maluszek. Jessi boska,dostojna och i ach:loveu: Elegancko:cool3: Quote
tigrunia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Jofka']OOo nie znałam tej storny,Beatko gatuluję hodowli:) Dziewczyny super się prezentują no i maluszek. Jessi boska,dostojna och i ach:loveu: Elegancko:cool3:[/quote] Dziękuję za miłe słowa :loveu: Quote
Jofka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Serio serio! Stronka w ogóle pierwsza klasa. Jesska miala tylko jednego bobaska? Pewnie już Cie męczą te moje pytania,ale ja nic nie wiem.(jestem zla na sobie,że tyle mnie nie było):angryy::angryy: Quote
karkakarka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Strona hodowli jest śliczna :loveu::loveu::loveu: w fajnym stylu zrobiona :iloveyou: Pieseczki śliczne :loveu: No i Pudzio... ach...:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Jofka']Serio serio! Stronka w ogóle pierwsza klasa. Jesska miala tylko jednego bobaska? Pewnie już Cie męczą te moje pytania,ale ja nic nie wiem.(jestem zla na sobie,że tyle mnie nie było):angryy::angryy:[/quote] Nie .. miała 5. Niestety były wcześniakami .. :-( [quote name='karkakarka']Strona hodowli jest śliczna :loveu::loveu::loveu: w fajnym stylu zrobiona :iloveyou: Pieseczki śliczne :loveu: No i Pudzio... ach...:loveu::loveu::loveu:[/quote] Dziękuję :loveu: Właśnie zrobiłam na stronie nową galerię "Jessi po domowemu" :loveu: Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ty patrz a ja nie wiedziala ze ona sie nazywa Madame:roll: z hodowli... Quote
tigrunia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Kasia']cze Beatrycze i cała reszta :loveu:[/quote] Cze Kasia :loveu: [quote name='Pegaza']Ty patrz a ja nie wiedziala ze ona sie nazywa Madame:roll: z hodowli...[/quote] A widzisz .. przynajmniej sie czegoś nowego dowiesz :evil_lol: [quote name='Jofka']:-( Rozumiem[/quote] ;) Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 No stronka fajna:loveu: ino znow masz poprawki w szczeniakach do zrobienia litrowke oraz podpis pod fotkami:cool3: Quote
tigrunia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Pegaza']No stronka fajna:loveu: ino znow masz poprawki w szczeniakach do zrobienia litrowke oraz podpis pod fotkami:cool3:[/quote] Gdzie ?? :crazyeye: Nie widze :shake: Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='tigrunia']Gdzie ?? :crazyeye: Nie widze :shake:[/quote] wejdz w szczeniaki Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 podpis masz oki to mi sie pomylilo sorki ale POSIADALY ma byc wtargla Ci jedna literka masz napisane PODSIADALY:p Quote
tigrunia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Pegaza']wejdz w szczeniaki[/quote] Byłam :cool1: Zapomniałam wam pokazać : [url=http://www.ankaiszymek.weselny.pl/]Witamy | Anka + Szymek | Wesele, Ślub | 14 sierpnia 2009[/url] :loveu: No i idę spać .. pa Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 heh fajna stronka najfajniesza lista prezentow:evil_lol: no i poprawila:P mialas isc spac a ciagle swiecisz na zielono:P Quote
Aga76 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='tigrunia'] Zapomniałam wam pokazać : [URL="http://www.ankaiszymek.weselny.pl/"]Witamy | Anka + Szymek | Wesele, Ślub | 14 sierpnia 2009[/URL] :loveu: [/quote] Fajna stronka :loveu: Dzień dobry :cool1: Quote
dzasta Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Fotki obejrzane. A stronka super. Bardzo mi się podoba!!! Quote
madziasto4 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 O matko jak tam różowo :diabloti: Ale stronka fajna, zwłaszcza strona główna ze zdjęciem Jessi i małej :loveu: Quote
tigrunia Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Pegaza']heh fajna stronka najfajniesza lista prezentow:evil_lol: no i poprawila:P mialas isc spac a ciagle swiecisz na zielono:P[/quote] No fajna :loveu: A żem poszła z psami, wróciłam to poprawiłam :cool3: [quote name='Aga76']Fajna stronka :loveu: Dzień dobry :cool1:[/quote] Cze Aga :loveu: [quote name='dzasta']Fotki obejrzane. A stronka super. Bardzo mi się podoba!!![/quote] Dzięki ;) [quote name='madziasto4']O matko jak tam różowo :diabloti: Ale stronka fajna, zwłaszcza strona główna ze zdjęciem Jessi i małej :loveu:[/quote] romantycznie Madźka - romantycznie :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts