tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Witaj Agus! :multi: [COLOR=PaleTurquoise]A no mówiłaś .. :placz:[/COLOR] Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='Aga76']Dziś jeszcze boli?[/quote] Plecy juz nie ale nogi mnie bolą od tego chodzenia :placz: Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='tigrunia']Plecy juz nie ale nogi mnie bolą od tego chodzenia :placz:[/QUOTE] To się trza nauczyć na rękach chodzić :grins: Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [CENTER][I][COLOR=navy]Hej Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Panienka słodziachnie wygląda w tej nowiusieńkiej kokardeczce [IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/milosc/2516.gif[/IMG][/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ciesze sie że Andrzejkowa impreza sie udała choć mogłas posłuchać Agi z ta górą na zawsze dobrze radzi ;):evil_lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy][IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/milosc2/105.gif[/IMG][/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Witajcie :multi: Jak tam mija wieczorek?? Ja dzis się pomęcyłam i na obiadek gulasz zrobiłam ... :loveu: Mniammmm... :loveu: Pada może u kogoś śnieg?? Bo w Bydzi jak nie było tak nie ma ani śladu :placz: Quote
Kincia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='tigrunia']Witajcie :multi: Jak tam mija wieczorek?? Ja dzis się pomęcyłam i na obiadek gulasz zrobiłam ... :loveu: Mniammmm... :loveu: Pada może u kogoś śnieg?? Bo w Bydzi jak nie było tak nie ma ani śladu :placz:[/quote] Gulasz o bleee xD :evil_lol: Witam :loveu: Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='Kincia']Gulasz o bleee xD :evil_lol: Witam :loveu:[/quote] Co Ty gadasz?? Mniammmm !! :loveu: [quote name='Pegaza']Cze Tigrunia i lodówko:evil_lol:[/quote] Cze Dario i dwa ogonki :D Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='Pegaza']protestuje 3 :cool1:[/quote] O kurcze .. Ty tez masz ogon, czy o kimś zapomniałam ?? A moze o Marka-Adama chodzi ?? :eviltong: Quote
Pegaza Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 no a jakże ze o niego:eviltong: a teraz lece na plac z moimi bo jedna już u nóg mi stoi i czeka Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='Pegaza']no a jakże ze o niego:eviltong: a teraz lece na plac z moimi bo jedna już u nóg mi stoi i czeka[/quote] Hihi .. no to faktycznie 3 ogonki :razz: Moja tez już się kręci .. ale TZ jest w garażu to zaraz mu zniosę Jessikę i po kłopocie ;) Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='tigrunia']Hihi .. no to faktycznie 3 ogonki :razz: Moja tez już się kręci .. ale TZ jest w garażu to zaraz mu zniosę Jessikę i po kłopocie ;)[/quote] [CENTER][I][COLOR=navy]A Ty cwaniaro tak sie obiadłaś smaczym gulaszem że nie chce Ci sie nawet z niunią wyjść...ohh Ty jak tak możesz ;)[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]A Ty cwaniaro tak sie obiadłaś smaczym gulaszem że nie chce Ci sie nawet z niunią wyjść...ohh Ty jak tak możesz ;)[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Hihi ,. a od czego mam TZa :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='tigrunia']Hihi ,. a od czego mam TZa :eviltong:[/quote] [CENTER][I][COLOR=navy]I masz racje niech sie mężczyzna na coś wkońcu przyda ;)[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Jak nie zasne to zaraz będą fotki .. wgrywają się na fotosik Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [I][COLOR=navy]Nie zasypiaj bo chce fotki !![/COLOR][/I] Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='Kasia_zg'][I][COLOR=navy]Nie zasypiaj bo chce fotki !![/COLOR][/I][/quote] Ale to się tak długo zgrywa a ja o 4 do pracy wstaje :placz::placz: ... 58% .... Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='tigrunia']Ale to się tak długo zgrywa a ja o 4 do pracy wstaje :placz::placz: ... 58% ....[/quote] [CENTER][COLOR=navy][I]Oj to nie bede Cie zatrzymywać...poczekam do jutra cierpliwie a teraz zycze Ci słokich i kolorowych snów Dobranoc i buzial dla Jessi:loveu:[/I][/COLOR][/CENTER] Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][COLOR=navy][I]Oj to nie bede Cie zatrzymywać...poczekam do jutra cierpliwie a teraz zycze Ci słokich i kolorowych snów Dobranoc i buzial dla Jessi:loveu:[/I][/COLOR][/CENTER] [/quote] Jeszcze jestem chwile .. juz jest 96 % więc zaraz wrzucę fotki :) Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='tigrunia']Jessooo .. ktoś tu spać nie może!!:crazyeye: A ja juz od ponad godzinki w pracy :placz:[/QUOTE] Hi hi no yyyy... Powiedzialabym cos dlaczego nie spie, ale nie powiem. Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='tigrunia']O kurcze .. Ty tez masz ogon, czy o kimś zapomniałam ?? A moze o Marka-Adama chodzi ?? :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Pegaza']no a jakże ze o niego:eviltong: [/QUOTE] Co to za rozmowy o Marku-Adamie za moimi plecami?? Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Hi hi no yyyy... Powiedzialabym cos dlaczego nie spie, ale nie powiem.[/quote] No tak .. w sypialni urzedujesz a mnie sie czepiasz :mad: [quote name='Anusia & Alutka']Co to za rozmowy o Marku-Adamie za moimi plecami??[/quote] [COLOR=paleturquoise]Tez coś z sypialnią wspólnego to mieć moze[/COLOR] OK no to fotki : [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/120/1713b160d64bcbf4.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/68/f1931d1d1c84326d.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/120/b76c707c46fe0a56.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts