Aga76 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='tigrunia']W środę chyba ale jeszcze na 100% nie mam potwierdzonej[/quote] To czekam na foty :loveu: Na miejscu, czy gdzieś dalej jedziecie? Quote
***Paulina*** Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Super:multi: Nareszcie fotki będą:multi: Quote
tigrunia Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='Aga76']To czekam na foty :loveu: Na miejscu, czy gdzieś dalej jedziecie?[/quote] W domku będą. Buffy jeszcze nie może wychodzić a poza tym w taką pogodę Jessi tylko by zmokła i tragiczne foty by były :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='tigrunia']W domku będą. Buffy jeszcze nie może wychodzić a poza tym w taką pogodę Jessi tylko by zmokła i tragiczne foty by były :evil_lol:[/quote] To w aucie pada? :evil_lol: hihihi A masz przygotany wystrój, piękne materiały... elegancką kolorystykę, ciekawe gadżety? :cool3: Bry słoneczne ciepłe i grudniowe :loveu: Quote
tigrunia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Aga76']To w aucie pada? :evil_lol: hihihi A masz przygotany wystrój, piękne materiały... elegancką kolorystykę, ciekawe gadżety? :cool3: Bry słoneczne ciepłe i grudniowe :loveu:[/quote] W aucie zdjęcia mam robić ? :crazyeye: Nic nie mam przygotowane :p Wszystko przygotuje Pani fotograf - ja mogę jedynie użyczyć rekwizytów :p Bry :loveu: [quote name='Pegaza']Cze Be:p to czekamy na fotki[/quote] Cze D-E :multi: Ja też czekam :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Dzowniłam własnie do laski od zdjęć :multi: Sesje mamy w środę o 18 :loveu: Jutro kąpie panienki bo w środę nie zdąże :cool1: Quote
Aga76 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='tigrunia']Dzowniłam własnie do laski od zdjęć :multi: Sesje mamy w środę o 18 :loveu: Jutro kąpie panienki bo w środę nie zdąże :cool1:[/quote] :grins: No nie, że w aucie, ale teoretycznie pojechać można do atelier :cool3: i w czasie tej podróży psy nie powinny zmoknąć, nie licząc przypadku braku dachu w samochodzie, bo sama napisałaś, że w taką pogodę Jess tylko by zmokła :cool: Jakby co mogę dalej drążyć temat... [COLOR=LightBlue]hihihi [/COLOR] Quote
tigrunia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Aga76']:grins: No nie, że w aucie, ale teoretycznie pojechać można do atelier :cool3: i w czasie tej podróży psy nie powinny zmoknąć, nie licząc przypadku braku dachu w samochodzie, bo sama napisałaś, że w taką pogodę Jess tylko by zmokła :cool: Jakby co mogę dalej drążyć temat... [COLOR=lightblue]hihihi [/COLOR][/quote] No to chyba trza przedyskutować sprawę :p A Ty sie czasem nie pytałaś czy zdjęcia nie będa robione w plenerze ? :hmmmm: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Aga76']Nie, nie ja - plener dla malucha? :shake: No to dyskutujmy :evil_lol: miałam na myśli tylko dojazd do fotografa. Jeśli pani do was przyjedzie, to fajnie. A w jakiej formie będą foty, na płytce, na papierze?[/quote] No dobra - teraz już wszystko jasne :evil_lol: Tia...Pani przyjedzie do nas, zabiera jakieś tło i będzie cykać. Moim zadaniem jest tylko ubrać, uczesać i ujarzmić potwory :diabloti: Quote
Aga76 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='tigrunia']No to chyba trza przedyskutować sprawę :p A Ty sie czasem nie pytałaś czy zdjęcia nie będa robione w plenerze ? :hmmmm: :evil_lol:[/quote] Nie, nie ja - plener dla malucha? :shake: No to dyskutujmy :evil_lol: miałam na myśli tylko dojazd do fotografa. Jeśli pani do was przyjedzie, to fajnie. A w jakiej formie będą foty, na płytce, na papierze? Quote
Kasia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ale będą wspaniałe foty, uhuhuhu :loveu: no i jak zwykle kiedy ja przylazłam to One wszystkie polazły...:cool1: Quote
Aga76 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='tigrunia']No dobra - teraz już wszystko jasne :evil_lol: Tia...Pani przyjedzie do nas, zabiera jakieś tło i będzie cykać. Moim zadaniem jest tylko ubrać, uczesać i ujarzmić potwory :diabloti:[/quote] będzie się działo :megagrin: oby pani uszła z życiem... Quote
Sara_i_Aris Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Cześć Be! Fajnie masz, ja też bym chciała ładne zdjęcia moich psiaków, buu :-( Quote
tigrunia Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='Aga76'] A w jakiej formie będą foty, na płytce, na papierze?[/quote] Zapomniałam dodać - na płytce ;) [quote name='Kasia']ale będą wspaniałe foty, uhuhuhu :loveu: no i jak zwykle kiedy ja przylazłam to One wszystkie polazły...:cool1:[/quote] :evil_lol: :loveu: a będą :loveu: :turn-l: [quote name='Aga76']będzie się działo :megagrin: oby pani uszła z życiem...[/quote] Ja się o swoje życie obawiam :crazyeye: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Be! Fajnie masz, ja też bym chciała ładne zdjęcia moich psiaków, buu :-([/quote] Hej Sara :multi: No wiesz Ty co .. a niby jakie masz ? Cudne zdjęcia robisz :loveu: Quote
PositiveThought Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 przyszlam odwiedzić dwa serduszka :loveu: Będzie sesyja, sesyja :loveu: Weź notuj, co i jak, ucz się od miszcza! :grins: Quote
tigrunia Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='PositiveThought']przyszlam odwiedzić dwa serduszka :loveu: Będzie sesyja, sesyja :loveu: Weź notuj, co i jak, ucz się od miszcza! :grins:[/quote] :loveu: Witamy w serduszkowie :loveu: Hihi .. a Ty myślisz, że po co ja specjaliste zapraszam? :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 cze Beatrycze :loveu: zaczynasz przygotowania dziołszek do sesyji, myju myju je? Quote
tigrunia Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='Kasia']cze Beatrycze :loveu: zaczynasz przygotowania dziołszek do sesyji, myju myju je?[/quote] Cze Kaś :loveu: Jess już wykąpana .. wieczorkiem będę czesać :razz: Quote
Pegaza Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Noo to sie bedzie dzialo:lol: ile taka imprezka kosztuje? :lol: Quote
tigrunia Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='Pegaza']Noo to sie bedzie dzialo:lol: ile taka imprezka kosztuje? :lol:[/quote] Szczerze to nie wiem :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 cześć 2B :evil_lol: Sesyja już jutro, jak wrócę o 19 do chałupy to mam nadzieję, że już będą fotki? :razz: Rany, 6 godzin rysunku mam jutro, ocipieć idzie :evil_lol: Ale co tam, skoczę se po kabanosy do spożywczaka obok, posłucham muzyki, pośmiejem się z ludziskami przy sztalugach :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='madziasto4']cześć 2B :evil_lol: Sesyja już jutro, jak wrócę o 19 do chałupy to mam nadzieję, że już będą fotki? :razz: Rany, 6 godzin rysunku mam jutro, ocipieć idzie :evil_lol: Ale co tam, skoczę se po kabanosy do spożywczaka obok, posłucham muzyki, pośmiejem się z ludziskami przy sztalugach :evil_lol:[/quote] Cześć Madzka :loveu: Sesyja jutro no ale jutro chyba jeszcze fotek nie dostanę :p W sumie nie pytałam .. no zobaczymy. Właśnei skończyłam szykować dziewczyny. Jess ma jutro do zrobienia koka i to wsio :multi: Łapy obcięte, uszy obcięte ... jako tako wyglądają :diabloti: 6 godzin przy kabanosach i sztalugach? Pff.. co to jest do 8 godzin pracy :cool1: Ale i tak wolę pracować niż szkolić się :p Quote
madziasto4 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='tigrunia']Cześć Madzka :loveu: Sesyja jutro no ale jutro chyba jeszcze fotek nie dostanę :p W sumie nie pytałam .. no zobaczymy. Właśnei skończyłam szykować dziewczyny. Jess ma jutro do zrobienia koka i to wsio :multi: Łapy obcięte, uszy obcięte ... jako tako wyglądają :diabloti: 6 godzin przy kabanosach i sztalugach? Pff.. co to jest do 8 godzin pracy :cool1: Ale i tak wolę pracować niż szkolić się :p[/QUOTE] Obcieła psu łapy i uszy :mdleje: I jak teraz na fotkach będzie wyglądać?? I będziesz mieć teraz na zdjęciach psa bez łap i uszu?? :evil_lol: 6 godzin stania 2B przy tych sztalugach, no ileż można :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='madziasto4']Obcieła psu łapy i uszy :mdleje: I jak teraz na fotkach będzie wyglądać?? I będziesz mieć teraz na zdjęciach psa bez łap i uszu?? :evil_lol: 6 godzin stania 2B przy tych sztalugach, no ileż można :evil_lol:[/quote] Się okaże :p Madzka nie zagaduj bo ja nic nie widze :evil_lol: Kurde mi się przypomniało, że tam jakieś pranie się prało .. aż 2 piętra w dół muszę po nie zejść :cool1: Quote
Recommended Posts