Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Aga76']To czekam na foty :loveu: Na miejscu, czy gdzieś dalej jedziecie?[/quote]
W domku będą. Buffy jeszcze nie może wychodzić a poza tym w taką pogodę Jessi tylko by zmokła i tragiczne foty by były :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']W domku będą. Buffy jeszcze nie może wychodzić a poza tym w taką pogodę Jessi tylko by zmokła i tragiczne foty by były :evil_lol:[/quote]

To w aucie pada? :evil_lol: hihihi

A masz przygotany wystrój, piękne materiały... elegancką kolorystykę, ciekawe gadżety? :cool3:

Bry słoneczne ciepłe i grudniowe :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']To w aucie pada? :evil_lol: hihihi

A masz przygotany wystrój, piękne materiały... elegancką kolorystykę, ciekawe gadżety? :cool3:

Bry słoneczne ciepłe i grudniowe :loveu:[/quote]
W aucie zdjęcia mam robić ? :crazyeye:

Nic nie mam przygotowane :p Wszystko przygotuje Pani fotograf - ja mogę jedynie użyczyć rekwizytów :p

Bry :loveu:
[quote name='Pegaza']Cze Be:p
to czekamy na fotki[/quote]
Cze D-E :multi:
Ja też czekam :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Dzowniłam własnie do laski od zdjęć :multi: Sesje mamy w środę o 18 :loveu: Jutro kąpie panienki bo w środę nie zdąże :cool1:[/quote]

:grins:

No nie, że w aucie, ale teoretycznie pojechać można do atelier :cool3: i w czasie tej podróży psy nie powinny zmoknąć, nie licząc przypadku braku dachu w samochodzie, bo sama napisałaś, że w taką pogodę Jess tylko by zmokła :cool: Jakby co mogę dalej drążyć temat... [COLOR=LightBlue]hihihi [/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']:grins:

No nie, że w aucie, ale teoretycznie pojechać można do atelier :cool3: i w czasie tej podróży psy nie powinny zmoknąć, nie licząc przypadku braku dachu w samochodzie, bo sama napisałaś, że w taką pogodę Jess tylko by zmokła :cool: Jakby co mogę dalej drążyć temat... [COLOR=lightblue]hihihi [/COLOR][/quote]
No to chyba trza przedyskutować sprawę :p
A Ty sie czasem nie pytałaś czy zdjęcia nie będa robione w plenerze ? :hmmmm: :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']Nie, nie ja - plener dla malucha? :shake:

No to dyskutujmy :evil_lol: miałam na myśli tylko dojazd do fotografa. Jeśli pani do was przyjedzie, to fajnie. A w jakiej formie będą foty, na płytce, na papierze?[/quote]
No dobra - teraz już wszystko jasne :evil_lol:
Tia...Pani przyjedzie do nas, zabiera jakieś tło i będzie cykać. Moim zadaniem jest tylko ubrać, uczesać i ujarzmić potwory :diabloti:

Posted

[quote name='tigrunia']No to chyba trza przedyskutować sprawę :p
A Ty sie czasem nie pytałaś czy zdjęcia nie będa robione w plenerze ? :hmmmm: :evil_lol:[/quote]

Nie, nie ja - plener dla malucha? :shake:

No to dyskutujmy :evil_lol: miałam na myśli tylko dojazd do fotografa. Jeśli pani do was przyjedzie, to fajnie. A w jakiej formie będą foty, na płytce, na papierze?

Posted

[quote name='tigrunia']No dobra - teraz już wszystko jasne :evil_lol:
Tia...Pani przyjedzie do nas, zabiera jakieś tło i będzie cykać. Moim zadaniem jest tylko ubrać, uczesać i ujarzmić potwory :diabloti:[/quote]

będzie się działo :megagrin: oby pani uszła z życiem...

Posted

[quote name='Aga76'] A w jakiej formie będą foty, na płytce, na papierze?[/quote]
Zapomniałam dodać - na płytce ;)
[quote name='Kasia']ale będą wspaniałe foty, uhuhuhu :loveu:

no i jak zwykle kiedy ja przylazłam to One wszystkie polazły...:cool1:[/quote]
:evil_lol: :loveu: a będą :loveu:

:turn-l:
[quote name='Aga76']będzie się działo :megagrin: oby pani uszła z życiem...[/quote]
Ja się o swoje życie obawiam :crazyeye:
[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Be!

Fajnie masz, ja też bym chciała ładne zdjęcia moich psiaków, buu :-([/quote]
Hej Sara :multi:

No wiesz Ty co .. a niby jakie masz ? Cudne zdjęcia robisz :loveu:

Posted

[quote name='PositiveThought']przyszlam odwiedzić dwa serduszka :loveu:

Będzie sesyja, sesyja :loveu: Weź notuj, co i jak, ucz się od miszcza! :grins:[/quote]
:loveu: Witamy w serduszkowie :loveu:

Hihi .. a Ty myślisz, że po co ja specjaliste zapraszam? :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']cze Beatrycze :loveu:

zaczynasz przygotowania dziołszek do sesyji, myju myju je?[/quote]
Cze Kaś :loveu:

Jess już wykąpana .. wieczorkiem będę czesać :razz:

Posted

cześć 2B :evil_lol: Sesyja już jutro, jak wrócę o 19 do chałupy to mam nadzieję, że już będą fotki? :razz:

Rany, 6 godzin rysunku mam jutro, ocipieć idzie :evil_lol:
Ale co tam, skoczę se po kabanosy do spożywczaka obok, posłucham muzyki, pośmiejem się z ludziskami przy sztalugach :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']cześć 2B :evil_lol: Sesyja już jutro, jak wrócę o 19 do chałupy to mam nadzieję, że już będą fotki? :razz:

Rany, 6 godzin rysunku mam jutro, ocipieć idzie :evil_lol:
Ale co tam, skoczę se po kabanosy do spożywczaka obok, posłucham muzyki, pośmiejem się z ludziskami przy sztalugach :evil_lol:[/quote]
Cześć Madzka :loveu:
Sesyja jutro no ale jutro chyba jeszcze fotek nie dostanę :p W sumie nie pytałam .. no zobaczymy. Właśnei skończyłam szykować dziewczyny. Jess ma jutro do zrobienia koka i to wsio :multi: Łapy obcięte, uszy obcięte ... jako tako wyglądają :diabloti:

6 godzin przy kabanosach i sztalugach? Pff.. co to jest do 8 godzin pracy :cool1: Ale i tak wolę pracować niż szkolić się :p

Posted

[quote name='tigrunia']Cześć Madzka :loveu:
Sesyja jutro no ale jutro chyba jeszcze fotek nie dostanę :p W sumie nie pytałam .. no zobaczymy. Właśnei skończyłam szykować dziewczyny. Jess ma jutro do zrobienia koka i to wsio :multi: Łapy obcięte, uszy obcięte ... jako tako wyglądają :diabloti:

6 godzin przy kabanosach i sztalugach? Pff.. co to jest do 8 godzin pracy :cool1: Ale i tak wolę pracować niż szkolić się :p[/QUOTE]
Obcieła psu łapy i uszy :mdleje: I jak teraz na fotkach będzie wyglądać??
I będziesz mieć teraz na zdjęciach psa bez łap i uszu?? :evil_lol:

6 godzin stania 2B przy tych sztalugach, no ileż można :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Obcieła psu łapy i uszy :mdleje: I jak teraz na fotkach będzie wyglądać??
I będziesz mieć teraz na zdjęciach psa bez łap i uszu?? :evil_lol:

6 godzin stania 2B przy tych sztalugach, no ileż można :evil_lol:[/quote]
Się okaże :p
Madzka nie zagaduj bo ja nic nie widze :evil_lol:

Kurde mi się przypomniało, że tam jakieś pranie się prało .. aż 2 piętra w dół muszę po nie zejść :cool1: