Aga76 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 tigrunia napisał(a): Ja tam nie jestem za futrami ani sztucznymi ani prawdziwymi to już w ogóle. Może za młode jesteśmy Sara :evil_lol: no no no :cool: Quote
tigrunia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 PositiveThought napisał(a):Ja nie chciałam pisać, że mi się nie podobają, co by się Darii przykro nie zrobiło :diabloti: :evil_lol: Co Ty Atka.. D-E na pewno się nie obrazi bo kazdy swój gust ma :p Jeden się czuje w tym inny w tamtym .. nie ma co się czaić :evil_lol: Co porabiacie ? Bo mi nudzi się ... :cool1: Quote
Pegaza Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 tigrunia napisał(a):Ano a bardzo brzydko .. :placz: Cześć Sara :loveu: Ja tam nie jestem za futrami ani sztucznymi ani prawdziwymi to już w ogóle. Może za młode jesteśmy Sara :evil_lol: Czyzby to byla aluzja do mego wieku? nie musi sie wam podobac.. Quote
tigrunia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Pegaza napisał(a):Czyzby to byla aluzja do mego wieku? nie musi sie wam podobac.. No i nie przyniosła mi prezentu :mdleje: Ja tam nawet nie wiem ile Ty masz lat D-E :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 tigrunia napisał(a): Co porabiacie ? Bo mi nudzi się ... :cool1: Ano nic a nic... :loveu: Quote
tigrunia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Aga76 napisał(a):Ano nic a nic... :loveu: Ano to tak jak ja .. :roll: Trochę prania poskładałam i to wsio .. siedzę tu i kwitnę... Quote
Aga76 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Mała Rita napisał(a):a do mnie zara goście przychodzą... na mikołajki :cool3: obym nie czuła sie jutro jak Kasia dzisiaj :cool1: Tuzin mikołajów :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 tigrunia napisał(a):Ano to tak jak ja .. :roll: Trochę prania poskładałam i to wsio .. siedzę tu i kwitnę... a do mnie zara goście przychodzą... na mikołajki :cool3: obym nie czuła sie jutro jak Kasia dzisiaj :cool1: Quote
tigrunia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Mała Rita napisał(a):a do mnie zara goście przychodzą... na mikołajki :cool3: obym nie czuła sie jutro jak Kasia dzisiaj :cool1: Prezenty będą :sweetCyb: Quote
Kasia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Mała Rita napisał(a): a do mnie zara goście przychodzą... na mikołajki :cool3: obym nie czuła sie jutro jak Kasia dzisiaj :cool1: hehe, i jak samopoczucie? :evil_lol: ja już pasuję! powiedzielismy sobie z TZtem, że jednak wolimy w domu zostać i po piwku sobie wypić i na drugi dzień normalnie funkcjonować niż umierać przez 2 kolejne bo imprezy nam się zachciało :p Ty to przynajmniej jeszcze poleżysz sobie a my przy Łukaszku? pomarzyć o leżeniu możemy :cool1: Quote
Mała Rita Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Kasia napisał(a):hehe, i jak samopoczucie? :evil_lol: ja już pasuję! powiedzielismy sobie z TZtem, że jednak wolimy w domu zostać i po piwku sobie wypić i na drugi dzień normalnie funkcjonować niż umierać przez 2 kolejne bo imprezy nam się zachciało :p Ty to przynajmniej jeszcze poleżysz sobie a my przy Łukaszku? pomarzyć o leżeniu możemy :cool1: Kasik nie jest dobrze :shake: a jeszcze muszę przez pól miasta jechac o Fidka do rodziców :cool1: Quote
Kasia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Mała Rita napisał(a): Kasik nie jest dobrze :shake: a jeszcze muszę przez pól miasta jechac o Fidka do rodziców :cool1: powiem tak jak Ty mi wczoraj: JUTRO BĘDZIE LEPIEJ, TRZA TO PRZESPAĆ :calus: :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Kasia napisał(a):powiem tak jak Ty mi wczoraj: JUTRO BĘDZIE LEPIEJ, TRZA TO PRZESPAĆ :calus: :evil_lol: to żeś mi powiedziała :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 hehe, kolejna umierająca :evil_lol: a czemuż to Atka nic nie odrobiłaś??? Quote
tigrunia Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Dobry dzień :loveu: Goście pojechali :-( Quote
tigrunia Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 PositiveThought napisał(a):dla kogo dobry, dla tego dobry... :diabloti: No co ? Przecie wesoło miałaś :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 PositiveThought napisał(a): chcialam tylko zauważyć, że ja teraz CIERPIĘ :diabloti: taa, tak cierpisz że siedzisz na dgm zamiast nadrabiać :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='PositiveThought']chcialam tylko zauważyć, że ja teraz CIERPIĘ :diabloti: Nie Ty ino Dusiak i sie nie martw bo do wesela się zagoi :loveu: :evil_lol: P.S. A nie mówiłam, ze dadzą większą promocje na grudzień?? Było 9% teraz jest 10% :sweetCyb: :evil_lol: Mówię o pierścionkach tera.. zamówie chyba ten [url=http://www.sklepjubilerski.com/sklep/d/2004?PHPSESSID=93bde95011018a82fc0ffd838fb0b299]SklepJubilerski.com: Szczeg Quote
tigrunia Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Patrzcie jaki ten oryginalny: sklepjubilerski.com/sklep/d/19?PHPSESSID=2ec0daf2657e838c57ed6068f0284513 :loveu: Quote
tigrunia Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='PositiveThought']zajebiaszczy :loveu: ale ja bym wolała na odwrót No ja jeszcze takiego nei widziałam nigdzie :shake: :loveu: Fajny jest, ale za tani :p Tamten link się chyba nie wkleił więc próba nr 2 : sklepjubilerski.com/sklep/d/2004?PHPSESSID=93bde95011018a82fc0ffd838fb0b299 tego zamówię jakby co .. pojadę jeszcze tylko w tygodniu do miasta. Jak nie załatwie to go zamawiam. Quote
Aga76 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='tigrunia']sklepjubilerski.com/sklep/d/2004?PHPSESSID=93bde95011018a82fc0ffd838fb0b299 Ładny :loveu: Dzień dobry :loveu: Quote
Mała Rita Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Cze Be :loveu: Gdzie Wy się podziewacie????? Ja tu siedze i siedze a nikogo nie ma :shake: Quote
Aga76 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Mała Rita napisał(a):Cze Be :loveu: Gdzie Wy się podziewacie????? Ja tu siedze i siedze a nikogo nie ma :shake: Ni huhu... normalnie jakby na wyspie bezludnej :roll: Quote
Mała Rita Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Aga76 napisał(a):Ni huhu... normalnie jakby na wyspie bezludnej :roll: jejku nareszcie jesteś :loveu: kurde żadnego ludzia przez tyle czasu :shake: a ja czekam i czekam :placz: Quote
Aga76 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Mała Rita napisał(a):jejku nareszcie jesteś :loveu: kurde żadnego ludzia przez tyle czasu :shake: a ja czekam i czekam :placz: :evil_lol: czyżby zakupy świąteczne? Quote
Recommended Posts