Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

PositiveThought napisał(a):
Ja nie chciałam pisać, że mi się nie podobają, co by się Darii przykro nie zrobiło :diabloti:

:evil_lol: Co Ty Atka..
D-E na pewno się nie obrazi bo kazdy swój gust ma :p Jeden się czuje w tym inny w tamtym .. nie ma co się czaić :evil_lol:

Co porabiacie ? Bo mi nudzi się ... :cool1:

Posted

tigrunia napisał(a):
Ano a bardzo brzydko .. :placz:

Cześć Sara :loveu:
Ja tam nie jestem za futrami ani sztucznymi ani prawdziwymi to już w ogóle. Może za młode jesteśmy Sara :evil_lol:

Czyzby to byla aluzja do mego wieku?

nie musi sie wam podobac..

Posted

Pegaza napisał(a):
Czyzby to byla aluzja do mego wieku?

nie musi sie wam podobac..

No i nie przyniosła mi prezentu :mdleje:

Ja tam nawet nie wiem ile Ty masz lat D-E :evil_lol:

Posted

Mała Rita napisał(a):
a do mnie zara goście przychodzą... na mikołajki :cool3: obym nie czuła sie jutro jak Kasia dzisiaj :cool1:

Tuzin mikołajów :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Ano to tak jak ja .. :roll:
Trochę prania poskładałam i to wsio .. siedzę tu i kwitnę...

a do mnie zara goście przychodzą... na mikołajki :cool3: obym nie czuła sie jutro jak Kasia dzisiaj :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):

hehe, i jak samopoczucie? :evil_lol:

ja już pasuję!
powiedzielismy sobie z TZtem, że jednak wolimy w domu zostać i po piwku sobie wypić i na drugi dzień normalnie funkcjonować niż umierać przez 2 kolejne bo imprezy nam się zachciało :p
Ty to przynajmniej jeszcze poleżysz sobie a my przy Łukaszku? pomarzyć o leżeniu możemy :cool1:

Posted

Kasia napisał(a):
hehe, i jak samopoczucie? :evil_lol:

ja już pasuję!
powiedzielismy sobie z TZtem, że jednak wolimy w domu zostać i po piwku sobie wypić i na drugi dzień normalnie funkcjonować niż umierać przez 2 kolejne bo imprezy nam się zachciało :p
Ty to przynajmniej jeszcze poleżysz sobie a my przy Łukaszku? pomarzyć o leżeniu możemy :cool1:

Kasik nie jest dobrze :shake: a jeszcze muszę przez pól miasta jechac o Fidka do rodziców :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):

Kasik nie jest dobrze :shake: a jeszcze muszę przez pól miasta jechac o Fidka do rodziców :cool1:

powiem tak jak Ty mi wczoraj: JUTRO BĘDZIE LEPIEJ, TRZA TO PRZESPAĆ :calus: :evil_lol:

Posted

[quote name='PositiveThought']chcialam tylko zauważyć, że ja teraz CIERPIĘ :diabloti:
Nie Ty ino Dusiak i sie nie martw bo do wesela się zagoi :loveu: :evil_lol:

P.S. A nie mówiłam, ze dadzą większą promocje na grudzień?? Było 9% teraz jest 10% :sweetCyb: :evil_lol:
Mówię o pierścionkach tera.. zamówie chyba ten [url=http://www.sklepjubilerski.com/sklep/d/2004?PHPSESSID=93bde95011018a82fc0ffd838fb0b299]SklepJubilerski.com: Szczeg

Posted

Mała Rita napisał(a):
Cze Be :loveu: Gdzie Wy się podziewacie????? Ja tu siedze i siedze a nikogo nie ma :shake:

Ni huhu... normalnie jakby na wyspie bezludnej :roll:

Posted

Mała Rita napisał(a):
jejku nareszcie jesteś :loveu: kurde żadnego ludzia przez tyle czasu :shake: a ja czekam i czekam :placz:

:evil_lol: czyżby zakupy świąteczne?