Zuza i Noddy Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Super sunia z niej, fajny ma wyraz twarzy. A kiedy będą zdjęcia z tej sesji dziewczynek? Quote
Aga76 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 tigrunia napisał(a):Brak mi chęci, weny i ochoty .. :roll: Oj Be jak to się stało :evil_lol: niemożliwe... Quote
Kasia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Fajny ten Twój Postrach :loveu: ścisnęłabym se go tak z miłości, tak mocno mocno!!! Quote
tigrunia Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Super sunia z niej, fajny ma wyraz twarzy. A kiedy będą zdjęcia z tej sesji dziewczynek? Nie wiem.. wciąż czekam na zdjęcia. Wg planu miały być dziś, ale Pani fotograf uprzedziła mnie, ze moze być mały poślizg :p Aga76 napisał(a):Oj Be jak to się stało :evil_lol: niemożliwe... A jednak .. :razz: Kasia napisał(a):Fajny ten Twój Postrach :loveu: ścisnęłabym se go tak z miłości, tak mocno mocno!!! Ojj .. obawiam się, że mogłaby tego nie przeżyć :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 tigrunia napisał(a): Ojj .. obawiam się, że mogłaby tego nie przeżyć :evil_lol: moja siostra kiedyś tak "ukochała" świnke morską...tak duzo miłości było w tym uścisku, że bidna tego nie przeżyła. :-( siostra była malutka wtedy ale oberwało Jej sie ode mnie za to!!! Quote
tigrunia Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Kasia napisał(a):moja siostra kiedyś tak "ukochała" świnke morską...tak duzo miłości było w tym uścisku, że bidna tego nie przeżyła. :-( siostra była malutka wtedy ale oberwało Jej sie ode mnie za to!!! Biedna kwinka :placz: Quote
tigrunia Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu: [quote name='Kasia']cze Beatrycze Ósma :loveu: Cze wam :loveu: Zdjęcia mam .. ale pewno już śpita :cool1: Łacio polubił transportera Panienek :evil_lol: No to siup do wanny :multi: Zmoczyła mnie :cool1: Wypuść mnie :mad: Quote
tigrunia Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='Mała Rita']http://images48.fotosik.pl/41/907e2a08e1e5c533med.jpg wzrok kotka ze Shreka :loveu: Be a Ty nie wstajesz rano? Dwunasta juz przecie!!! O kurka jasna.. nie śpi :crazyeye: Ja w tym tyg na 10 mam :p [quote name='AmiX']Ale śliczny mokry szczurek:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: :evil_lol: No i druga doszła :loveu: :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 http://images48.fotosik.pl/41/907e2a08e1e5c533med.jpg wzrok kotka ze Shreka :loveu: Be a Ty nie wstajesz rano? Dwunasta juz przecie!!! Quote
AmiX Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ale śliczny mokry szczurek:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Jestem na górze jakby kto nie widział :evil_lol: I końcówka bo aparat się znów chyba popsuł :cool1: Wysuszyli mnie :multi::loveu: Quote
AmiX Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 A będą fotki slicznotek po kąpieli??:cool3: Quote
AmiX Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Co sie dzieje z tymi postami?:roll: NOOOOO mała wysuszona śliczna:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 AmiX napisał(a):A będą fotki slicznotek po kąpieli??:cool3: Udało się zrobić tylko jedną i coś z aparatem się stało :cool1: :placz: AmiX napisał(a):Co sie dzieje z tymi postami?:roll: NOOOOO mała wysuszona śliczna:loveu::loveu::loveu: No kutwa jasna nie wiem :angryy: :mad: :loveu: Taka pusista :loveu: Quote
ladyyork Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Szkoda że zdjęc nie będzie ale nawet w kapieli są takie códowne,masz piękne dziewczyny. Jak naprawisz aparat wrzuć toszkezdjęć na sucho po kompieli;) Quote
Aurunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Poczekajcie aż B do mnie przyjedzie to porobię panienką zdjęcia :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 No super:multi::multi::multi: Jessi w końcu zobaczyłam:multi: I nie musiałam pomagać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ślicznie razem wyglądają, a Buffy na prawdę malutka:loveu: Mi się wydawało że Jessi jest mała jak ją widziłam, a ta jeszcze mniejsza:loveu::loveu::loveu: Cudowne:loveu: Quote
tigrunia Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='ladyyork']Szkoda że zdjęc nie będzie ale nawet w kapieli są takie códowne,masz piękne dziewczyny. Jak naprawisz aparat wrzuć toszkezdjęć na sucho po kompieli;) Ja liczę, że on jeszcze z parę fotek porobi :roll: Trochę się zacina ale wierzę w niego :evil_lol: [quote name='Aurunia']Poczekajcie aż B do mnie przyjedzie to porobię panienką zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: [quote name='***Paulina***']No super:multi::multi::multi: Jessi w końcu zobaczyłam:multi: I nie musiałam pomagać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ślicznie razem wyglądają, a Buffy na prawdę malutka:loveu: Mi się wydawało że Jessi jest mała jak ją widziłam, a ta jeszcze mniejsza:loveu::loveu::loveu: Cudowne:loveu: No przecież Jessi to stara ruda :diabloti: Buffy jeszcze 3 m-cy nie ma :p Quote
Kasia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ale fajne szczurosławy wanienne :loveu: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Aga76 napisał(a):Jakie mokradła dwa :evil_lol: Cześć. :loveu: Cześć :multi: Kasia napisał(a):ale fajne szczurosławy wanienne :loveu: :evil_lol: Ano fajne :loveu: Się telepotały kurczaki w tej wannie :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Cudne oby dwie panienki, a Buffy śmiesznie wygląda jak jest mokra:lol: Quote
Pegaza Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Be dalej lecisz tym vulpesem? ja jednak przejde na ten poprzedni czyli Lady...:p masz podobny kontynerek do mojego ale chyba go sprzedam bo go nie uzywam.. Quote
Recommended Posts