tigrunia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 PositiveThought napisał(a):hej serduszka :loveu: Imprezujecie? Hej Atka :multi: Ta.. imprezka rodzinna u Łukiego była :cool1: Aga76 napisał(a):Cze nieobecna :cool1: Cze :cool1: Kasia napisał(a):a Ty gospodynio co latasz po innych podwórkach a do siebie nawet nie zajrzysz, hmmm? :mad: :razz: Zapomniałam o swoim :evil_lol: Mała Rita napisał(a):Cze Be :loveu: Co tam u dziewczynek? Cze Asik :loveu: Dziewczynki intensywnie zapasy na sobie trenują :loveu: Aurunia napisał(a):B gdzie zdjęcia??:mad: Ni ma :oops: :-( Kurka nie mam tła odpowiedniego :cool1: Zaraz coś wykombinuję ... Quote
***Paulina*** Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 tigrunia napisał(a):Ni ma :oops: :-( Kurka nie mam tła odpowiedniego :cool1: Zaraz coś wykombinuję ... Jak to nie ma???:mad: Obiecałaś to teraz się nie wykręcaj:mad: Quote
Kasia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 a co z tą sesją? nie powinny być już zdjęcia? :roll: miałaś czekać 2 czy 3 tydnie? Quote
tigrunia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Kasia napisał(a):a co z tą sesją? nie powinny być już zdjęcia? :roll: miałaś czekać 2 czy 3 tydnie? 2 tygodnie. Sesja była we wtorek czy czwartek? :hmmmm: W każdym bądź razie dziś mi Natty pisała, że mam się nie denerwować ale jeszcze troszke to potrwa bo ma dużo zajęć :roll: Quote
iberia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 coż za uroczy jęzoreczek:) taki potworzasty! Quote
tigrunia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Mam zdjęcia :loveu: Aż dwa :evil_lol: Taka jestem grzeczna :loveu: : A tak coś mi smakowało :loveu:: Quote
tigrunia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='Mała Rita']Kitecka jaka ogromniasta :loveu: :loveu: Roosną nam włoski , rosną :loveu: Niedługo będą do ziemi jak u Zorrico :diabloti: (kto podczytywał Ady galerię ten wie :evil_lol:) Quote
tigrunia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 iberia napisał(a):coż za uroczy jęzoreczek:) taki potworzasty! Że jaki? :crazyeye: Ojj ja jej to powiem i Cię pogryzie jak przyjedziesz :diabloti: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dobry :loveu: Mała ma słodki uśmiech :cool3: Quote
tigrunia Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Aga76 napisał(a):Dobry :loveu: Mała ma słodki uśmiech :cool3: Cze :loveu: To po mnie :grins: Quote
Aga76 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 tigrunia napisał(a):Cze :loveu: To po mnie :grins: Udało ci się, znów mnie rozbawiłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Buffi jest śliczniutka:loveu::loveu::loveu: Języczek cudowny:loveu::loveu::loveu: A włoski jak jej szybko rosną:loveu::loveu::loveu: Ile ona już ma??? Quote
tigrunia Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Aga76 napisał(a):Udało ci się, znów mnie rozbawiłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: ***Paulina*** napisał(a):Buffi jest śliczniutka:loveu::loveu::loveu: Języczek cudowny:loveu::loveu::loveu: A włoski jak jej szybko rosną:loveu::loveu::loveu: Ile ona już ma??? Dziękuję :loveu: Maleństwo ma dopiero 12 tyg :loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 tigrunia napisał(a):Dziękuję :loveu: Maleństwo ma dopiero 12 tyg :loveu: 12 tygodni i już taka długa kiteczka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
tigrunia Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 ***Paulina*** napisał(a):12 tygodni i już taka długa kiteczka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ano :loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 tigrunia napisał(a):Ano :loveu: A gdzie fotki Jessi???:mad: Quote
tigrunia Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 ***Paulina*** napisał(a):A gdzie fotki Jessi???:mad: Jessi musi się najpierw wykąpac bo wygląda jak potwór z lasu :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 tigrunia napisał(a):Jessi musi się najpierw wykąpac bo wygląda jak potwór z lasu :evil_lol: To z kąpieli też niech będą... I na sucho też:) Quote
tigrunia Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 ***Paulina*** napisał(a):To z kąpieli też niech będą... I na sucho też:) Brak mi chęci, weny i ochoty .. :roll: Quote
***Paulina*** Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 tigrunia napisał(a):Brak mi chęci, weny i ochoty .. :roll: Pomóc Ci???:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 tigrunia napisał(a):2 tygodnie. Sesja była we wtorek czy czwartek? :hmmmm: W każdym bądź razie dziś mi Natty pisała, że mam się nie denerwować ale jeszcze troszke to potrwa bo ma dużo zajęć :roll: Sesja była w środę! :p Fajna ta mała :loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 tigrunia napisał(a):Oj pomoc by się przydała .. Poszukuję chętnych do kąpieli z Jessi :evil_lol: Nie ma sprawy... Mogę ją wykąpać...:evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Pomóc Ci???:evil_lol: Oj pomoc by się przydała .. Poszukuję chętnych do kąpieli z Jessi :evil_lol: madziasto4 napisał(a):Sesja była w środę! :p Fajna ta mała :loveu: No to jutro mijają 2 tyg chyba .. :roll: Ano a fajna :loveu: Klusia moja mała :loveu: Quote
Recommended Posts