tigrunia Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Mała Rita napisał(a):Cze Be :loveu: Gdzie Wy się podziewacie????? Ja tu siedze i siedze a nikogo nie ma :shake: Aga76 napisał(a):Ni huhu... normalnie jakby na wyspie bezludnej :roll: Jestem :loveu: Chwilowo .. :cool1: Ja jestem codziennie ale jak nikogo nie ma to co ? Do siebie mam gadać ? :niewiem: Quote
Mała Rita Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 tigrunia napisał(a):Jestem :loveu: Chwilowo .. :cool1: Ja jestem codziennie ale jak nikogo nie ma to co ? Do siebie mam gadać ? :niewiem: a dzisiaj Cie nie było :placz: a ja gadam i gadam i nikt nie odpowiadal :cool1: Quote
Mała Rita Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Aga76 napisał(a)::evil_lol: czyżby zakupy świąteczne? albo porządki świateczne :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 tigrunia napisał(a): Ja jestem codziennie ale jak nikogo nie ma to co ? Do siebie mam gadać ? :niewiem: A niby dlaczego nie? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Mała Rita napisał(a):a dzisiaj Cie nie było :placz: a ja gadam i gadam i nikt nie odpowiadal :cool1: Toć dopiero o 18:30 zaczełaś gadać :evil_lol: Aga76 napisał(a):A niby dlaczego nie? :evil_lol: :stupid: Quote
Mała Rita Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 tigrunia napisał(a):Toć dopiero o 18:30 zaczełaś gadać :evil_lol: :stupid: a ja mialam gadac jak nikogo nie było :shake: ja bylam niegadająca i czekalam... Quote
tigrunia Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Mała Rita napisał(a):a ja mialam gadac jak nikogo nie było :shake: ja bylam niegadająca i czekalam... Noo ..ja tak samo :evil_lol: Dziewczyny mam problem .. potrzebuję buty .. w góry :cool1: Mogą być takie kozaki ala Kasiowe ? :roll: Nie zamierzam włazić na kasprowy .. ino żeby mi ciepło było i cobym sie na śniegu nie zabiła :cool1: Quote
Mała Rita Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 patrzcie jaki fajny konkurs :loveu: Sezon na renifera Te Kasiowe sa fajne, ale ja wiem czy w góry to raczej nie, może kup takie z misiem na płaskim obcasie co by Ci ciepło było Ja wypatrzylam takie na allegro, ale coś sa podejrzane bo za tanie mi się wydają ZAMSZOWE, TROJKATNY OBCAS TB9309 CZARNY 39 (497096803) - Aukcje internetowe Allegro Quote
tigrunia Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Mała Rita']patrzcie jaki fajny konkurs :loveu: Sezon na renifera Te Kasiowe sa fajne, ale ja wiem czy w góry to raczej nie, może kup takie z misiem na płaskim obcasie co by Ci ciepło było Ja wypatrzylam takie na allegro, ale coś sa podejrzane bo za tanie mi się wydają ZAMSZOWE, TROJKATNY OBCAS TB9309 CZARNY 39 (497096803) - Aukcje internetowe Allegro Zamszowe przemokną :cool1: Zresztą no Asia pomyśl Ty .. w obcasach w góry ?? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 tigrunia napisał(a):Zamszowe przemokną :cool1: Zresztą no Asia pomyśl Ty .. w obcasach w góry ?? :evil_lol: ale ja ze nie w góry, tylko że dzis takie znalazlam na allegro i ze bym sobie kupiła :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Mała Rita napisał(a):ale ja ze nie w góry, tylko że dzis takie znalazlam na allegro i ze bym sobie kupiła :evil_lol: A jakie to są z misiem na płaskim obcasie ? :roll: Jaki to jest w ogóle płaski obcas ? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 tigrunia napisał(a):A jakie to są z misiem na płaskim obcasie ? :roll: Jaki to jest w ogóle płaski obcas ? :evil_lol: no poczekaj jakieś Ci zaraz znajde :cool1: Quote
Aga76 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 tigrunia napisał(a):Zamszowe przemokną :cool1: Zresztą no Asia pomyśl Ty .. w obcasach w góry ?? :evil_lol: A co zakazu ustawowego nie ma :megagrin: Quote
tigrunia Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Mała Rita napisał(a):no poczekaj jakieś Ci zaraz znajde :cool1: No szybko szybko bo spać ide :evil_lol: Aga76 napisał(a):A co zakazu ustawowego nie ma :megagrin: Nie ma ? :crazyeye: Quote
Aga76 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 2Be czekaj grzecznie Asia zaraz ci znajdzie coś idealnego :loveu: Dziewczyna ma smykałkę do wyszukiwania fajowych rzeczy. Quote
Mała Rita Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 no nie ma żadnych fajnych na allegro :shake: o, ale w tych napewno nie zmarzniesz :megagrin: MEGA CIEPŁE KOZAKI NATURALNE FUTRO (588) 38 (496483955) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Aga76 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Mała Rita napisał(a): ja jutro do pracy po 2 tygodniowym zwolnieniu... coś stresuje sie... :cool1: Będzie dobrze :calus: duchowo będziemy z tobą! Quote
Aga76 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Mała Rita napisał(a):tak, tak zgadzam się z Aga :loveu: :cool3: ... bo dobrze mówię :grins: Quote
tigrunia Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Aga76']2Be czekaj grzecznie Asia zaraz ci znajdzie coś idealnego :loveu: Dziewczyna ma smykałkę do wyszukiwania fajowych rzeczy. [quote name='Mała Rita']no nie ma żadnych fajnych na allegro :shake: o, ale w tych napewno nie zmarzniesz :megagrin: MEGA CIEPŁE KOZAKI NATURALNE FUTRO (588) 38 (496483955) - Aukcje internetowe Allegro E.. za fajowe to one nie są :cool1: Quote
Mała Rita Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 tigrunia napisał(a):E.. za fajowe to one nie są :cool1: no fajne nie, ale ciepłe :) ja jutro do pracy po 2 tygodniowym zwolnieniu... coś stresuje sie... :cool1: Quote
Mała Rita Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Aga76 napisał(a):2Be czekaj grzecznie Asia zaraz ci znajdzie coś idealnego :loveu: Dziewczyna ma smykałkę do wyszukiwania fajowych rzeczy. tak, tak zgadzam się z Aga :loveu: :cool3: Quote
Aga76 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Goopie posty znów skaczą jak szalone, wieczorne wariactwo :stupid: Zmykam, pa :sleep2: Ps. Jutro tu wrócę :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Aga76 napisał(a):Będzie dobrze :calus: duchowo będziemy z tobą! dzieki Aguś :calus: i jeszcze do 20 tam bedę Lete na Wojewódzkiego :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Mała Rita napisał(a):no fajne nie, ale ciepłe :) ja jutro do pracy po 2 tygodniowym zwolnieniu... coś stresuje sie... :cool1: Mają być fajne i ciepłe :loveu: :evil_lol: Oj biedna Aśka .. to musi być straszne :-( Powrót do szarej rzeczywistości po tak długim błogim odpoczynku .. :placz: Aga76 napisał(a): Ps. Jutro tu wrócę :evil_lol: Grozisz mi?? :nono::evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 tigrunia napisał(a): Grozisz mi?? :nono::evil_lol: :obrazic: Myślalam, że będziesz uradowana z faktu, że się zapowiedziałam z wizytą na środę... Quote
Recommended Posts