tigrunia Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Picasa Web Albums - Natalia pooglądajcie sobie :loveu: To są zdjęcia autorstwa Natty :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='tigrunia']Picasa Web Albums - Natalia pooglądajcie sobie :loveu: To są zdjęcia autorstwa Natty :loveu: ee a myslałam, że tam Twoje psiaki będą hehee :diabloti: Quote
tigrunia Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):ee a myslałam, że tam Twoje psiaki będą hehee :diabloti: :evil_lol: Też tak myślałam, ze tak będziecie myśleć :diabloti: Niestety moje psiaki będą dopiero za dwa tygodnie :-( Quote
Mała Rita Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ło ja tez myslalam, że juz dziewczyny to bedą :cool1: Quote
tigrunia Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Mała Rita napisał(a):ło ja tez myslalam, że juz dziewczyny to bedą :cool1: :diabloti: ...... Quote
Jagódka&Uzi Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 tigrunia napisał(a)::evil_lol: Też tak myślałam, ze tak będziecie myśleć :diabloti: Niestety moje psiaki będą dopiero za dwa tygodnie :-( no domyślam się, selekcja, obróbka techniczna, graficzna itp trochę to trwa;) Quote
tigrunia Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):no domyślam się, selekcja, obróbka techniczna, graficzna itp trochę to trwa;) Dokładnie .. a ona bidna ma ręce pełne roboty :roll: Quote
Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='tigrunia']Picasa Web Albums - Natalia pooglądajcie sobie :loveu: To są zdjęcia autorstwa Natty :loveu: Normalnie jakby naszej Madzi :p Muszę się skupić i spokojnie oglądnąć... szkoda, że tylko takie eksponaty :roll: Quote
tigrunia Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Aga76']Normalnie jakby naszej Madzi :p Muszę się skupić i spokojnie oglądnąć... szkoda, że tylko takie eksponaty :roll: No kurcze piesków nie ma :-( Mówiła, że nigdy nie robiła tylko swojemu psiakowi jak już (bokser) Ale tu są fajne fotki Picasa Web Albums - Natalia - .: Moje Mia-s... :loveu: Quote
Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='tigrunia'] Ale tu są fajne fotki Picasa Web Albums - Natalia - .: Moje Mia-s... :loveu: Takie lubię :thumbs: Quote
tigrunia Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Aga76']Takie lubię :thumbs: Picasa Web Albums - Natalia - .: Kraków :. tu Kraków jest :loveu: Egipt też gdzieś tam był :loveu: Quote
Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 tigrunia napisał(a): Niestety moje psiaki będą dopiero za dwa tygodnie :-( Będzie prezent na święta :loveu: Quote
tigrunia Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Aga76 napisał(a):Będzie prezent na święta :loveu: Ty masz Agniesia rację :loveu: :multi: Quote
Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 tigrunia napisał(a):Ty masz Agniesia rację :loveu: :multi: :loveu: hihihi Quote
tigrunia Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Mała Rita napisał(a):Agniesia ma zawsze rację :loveu: toz przycukrowałam :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Mała Rita Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Aga76 napisał(a)::loveu: hihihi Agniesia ma zawsze rację :loveu: toz przycukrowałam :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Mała Rita napisał(a):Agniesia ma zawsze rację :loveu: toz przycukrowałam :evil_lol: ma rację :megagrin: :cunao: Quote
Pegaza Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Cze w sumie nie wiem czemu Cie to interesuje ale moge napisac heh na koniec roku 2007 bylo 144 584 mieszkancow:p mi chodzilo raczej o wasze tereny nierowne hehe a nie o ilosc mieszkancow.. kupilam sobie futerko i chyba nie jestem zadowolona eh jakos mnie pogrubia noo:placz: Livka mi dzis w nocy narobila w lozku:roll: i przed chwila bylam z nia u weta bo biegunka nie przeszla..zobaczymy czy zastrzyk pomoze ...nawet nie wiem co jej zaszkodzilo.. Quote
Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Pegaza napisał(a): kupilam sobie futerko i chyba nie jestem zadowolona eh jakos mnie pogrubia noo:placz: Livka mi dzis w nocy narobila w lozku:roll: i przed chwila bylam z nia u weta bo biegunka nie przeszla..zobaczymy czy zastrzyk pomoze ...nawet nie wiem co jej zaszkodzilo.. Źle w lustro spojrzałaś, weź rzuć okiem jeszcze raz :lol: O biedna mała :glaszcze: może coś skonsumowała potajemnie? Quote
Mała Rita Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Pegaza napisał(a):Cze w sumie nie wiem czemu Cie to interesuje ale moge napisac heh na koniec roku 2007 bylo 144 584 mieszkancow:p mi chodzilo raczej o wasze tereny nierowne hehe a nie o ilosc mieszkancow.. kupilam sobie futerko i chyba nie jestem zadowolona eh jakos mnie pogrubia noo:placz: Livka mi dzis w nocy narobila w lozku:roll: i przed chwila bylam z nia u weta bo biegunka nie przeszla..zobaczymy czy zastrzyk pomoze ...nawet nie wiem co jej zaszkodzilo.. ło jejku :( ale co wet stwierdzil, może coś jej zaszkodziło :cool1: Quote
tigrunia Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Aga76 napisał(a):ma rację :megagrin: :cunao: :evil_lol: Cóż za skromność :loveu: Pegaza napisał(a):Cze w sumie nie wiem czemu Cie to interesuje ale moge napisac heh na koniec roku 2007 bylo 144 584 mieszkancow:p mi chodzilo raczej o wasze tereny nierowne hehe a nie o ilosc mieszkancow.. kupilam sobie futerko i chyba nie jestem zadowolona eh jakos mnie pogrubia noo:placz: Livka mi dzis w nocy narobila w lozku:roll: i przed chwila bylam z nia u weta bo biegunka nie przeszla..zobaczymy czy zastrzyk pomoze ...nawet nie wiem co jej zaszkodzilo.. Pytałam bo myślałam, że to może jakaś mała mieścinka w której górki nie mają prawa występować :evil_lol: U nas są świetne górki :loveu: Znam 3 górki z których jest przepiękny widok na Bydgoszcz a wieczorem to jest cud :loveu: W Chełmnie nawet fajną górkę na której cmentarz umieścili.. chyba nie muszę mówić jak piękny jest widok w święto zmarłych :loveu: Co za futro?? :crazyeye: Chyba nie prawdziwe ? :crazyeye: Quote
Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 tigrunia napisał(a)::evil_lol: Cóż za skromność :loveu: :grins: odziedziczona po przodkach Quote
Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Pegaza napisał(a):Aga ogladalam noo kilka razy noo ktos inny przedemna mierzyl te futerko i mi sie na tej osobie podobalo ja mierze hm nie bylam pewna ale wzielam no a w domu jakos tak eh nie wiem jeszcze dobil mnie tekst m-a :biale:crazyeye: bedzie sie brudzic no i pogrubia:placz: faceci zamiast pochwalic to dobija tylko... wlasnie mysle ze chyba cos chapnela po kryjomu pod balkonem..bo przeciez u nas wysypisko jest..:mad: goopie chłopy ! Oby Livce szybko przeszło. Mała wracaj do zdrowia :loveu: Kożuchy z Radomia som fajne :p Quote
Pegaza Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Aga ogladalam noo kilka razy noo ktos inny przedemna mierzyl te futerko i mi sie na tej osobie podobalo ja mierze hm nie bylam pewna ale wzielam no a w domu jakos tak eh nie wiem jeszcze dobil mnie tekst m-a :biale:crazyeye: bedzie sie brudzic no i pogrubia:placz: faceci zamiast pochwalic to dobija tylko... wlasnie mysle ze chyba cos chapnela po kryjomu pod balkonem..bo przeciez u nas wysypisko jest..:mad: no ogolnie wyglada dobrze ale ja wole "chuchac na zimne" bo teraz dobrze a potem sie moze pogorszyc w razie czego mam jeszcze tablety od wetki.. Quote
Mała Rita Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Pegaza napisał(a):Aga ogladalam noo kilka razy noo ktos inny przedemna mierzyl te futerko i mi sie na tej osobie podobalo ja mierze hm nie bylam pewna ale wzielam no a w domu jakos tak eh nie wiem jeszcze dobil mnie tekst m-a :biale:crazyeye: bedzie sie brudzic no i pogrubia:placz: faceci zamiast pochwalic to dobija tylko... wlasnie mysle ze chyba cos chapnela po kryjomu pod balkonem..bo przeciez u nas wysypisko jest..:mad: no ogolnie wyglada dobrze ale ja wole "chuchac na zimne" bo teraz dobrze a potem sie moze pogorszyc w razie czego mam jeszcze tablety od wetki.. a mówiłam brac kozuchy od Kamila to nie chciały, on ma sliczne futerka :evil_lol: Quote
Recommended Posts