tigrunia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):widzę w porę się pojawiłam bo pierwsze zdjęcia wpadły:razz: Jutro postaram się dać resztę. Wstępnie umówiłam się z Natty między 16 - 18 Kasia napisał(a):ja też mam nowe...:eviltong: zdjęcia super!!!!! :loveu: Jakie ? :razz: Też mi sie podobają :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 tigrunia napisał(a): Jakie ? :razz: a jakie Ty masz? :evil_lol: mam frencha białego z kamuflażem, normalnie ekstra to wygląda. ta końcówka biała jest taka cieniutka i wąska a płytka tak fajnie przedłużona i wysmuklona :loveu: Quote
tigrunia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Kasia napisał(a):a jakie Ty masz? :evil_lol: mam frencha białego z kamuflażem, normalnie ekstra to wygląda. ta końcówka biała jest taka cieniutka i wąska a płytka tak fajnie przedłużona i wysmuklona :loveu: Z jakim kamuflażem ?? :crazyeye: Pokaż foto :loveu: Ja mam po skosie od zewnetrznej bordo brokatowy, dalej po skosie po 6 czarnych kółek, i na dole złote pałeczki też po skosie :loveu: Quote
Kasia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 no, to se skasuję te beznadziejne zdjecia... Quote
Kasia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 tigrunia napisał(a): No własnie niezbyt :shake: Wyglądaja na zwykłe frencze na tych zdj. nic innego nie wymyślę z fotkami... ale paznokcie są ekstra, moze sie wydawać że to zwykły french ale tak nie jest :loveu: jest to przedłużenie płytki paznokciowej tak aby przy odrastaniu paznokcia nie było widać granicy między frenchem a resztą ;) czyli jak naturalny paznokieć to wygląda. Quote
tigrunia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Kasia']niestety, tylko takie cos mi wyszło :shake: http://images40.fotosik.pl/41/30c217c8973c8362.jpg http://images37.fotosik.pl/41/52fecd9fd195e8f5.jpg nie wiem czy po tych fotkach zajarzysz o czym piszę... No własnie niezbyt :shake: Wyglądaja na zwykłe frencze na tych zdj. Quote
Jofka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Buffy zauważyłam chodziło mi o Twoje zamiłowanie do paznokci!!!!:lol::lol: Buffy-domowy postrach heehe Quote
Jofka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 jejku jaka pieknośc!! aż brak mi słów!!!! ślicznie i jeszcza ta profesjonalna oprawa!!! Cudo!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Jofka napisał(a):Buffy zauważyłam chodziło mi o Twoje zamiłowanie do paznokci!!!!:lol::lol: Buffy-domowy postrach heehe :evil_lol: Jofka napisał(a):jejku jaka pieknośc!! aż brak mi słów!!!! ślicznie i jeszcza ta profesjonalna oprawa!!! Cudo!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: Złapałam Cię :multi: Quote
AmiX Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='tigrunia'] Na razie tak wam dam a jak dostanę płytkę wkleję więcej :multi: Oto efekt pracy Natty :loveu: : http://img218.imageshack.us/img218/5443/dsc0603abz5.jpg http://img68.imageshack.us/img68/1918/dsc0748azb9.jpg Ale śliczne:loveu::loveu::loveu: Czekam na więcej:loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 tigrunia napisał(a): Ano :loveu: Dawno Cie nie było Kincia :roll: No troche mnie nie bylo :roll: Ale nadrobie to :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 AmiX napisał(a):Ale śliczne:loveu::loveu::loveu: Czekam na więcej:loveu::loveu::loveu: Ja też .. się doczekac nie mogę :loveu: :evil_lol: Kincia napisał(a):No troche mnie nie bylo :roll: Ale nadrobie to :evil_lol: Dasz radę :evil_lol: Dobry w niedzielę :loveu: Pracującą jak się okazało :cool1: Ale zaraz stąd znikam bo mi giełde zamkną :crazyeye: Quote
Kincia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 tigrunia napisał(a):Ja też .. się doczekac nie mogę :loveu: :evil_lol: Dasz radę :evil_lol: Dobry w niedzielę :loveu: Pracującą jak się okazało :cool1: Ale zaraz stąd znikam bo mi giełde zamkną :crazyeye: Jakos musze :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Próbowałaś szamponu z Vulpesa R2? Quote
tigrunia Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Próbowałaś szamponu z Vulpesa R2? Tak, ale wolę z kokosem Quote
Magda Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Cześć dziewczyny:loveu: Śliczne te sesyjkowe zdjęcia. To różowe tło pasuje idealnie. Za mało zdjęć hihi:eviltong: Quote
tigrunia Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Magda napisał(a):Cześć dziewczyny:loveu: Śliczne te sesyjkowe zdjęcia. To różowe tło pasuje idealnie. Za mało zdjęć hihi:eviltong: Cześć :loveu: Miała jeszcze czerwone ze sobą ale stwierdziłam, ze bez sensu bo czerwone dodatki miałam to by się zlewało :roll: Tylko nie zamykaj galeryi :placz::placz: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Magda napisał(a):Oj nie bój żaby. To ja powinnam sobie swoją zamknąć:evil_lol::evil_lol: No ty żeś wybitna :mad: Quote
Magda Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Oj nie bój żaby. To ja powinnam sobie swoją zamknąć:evil_lol::evil_lol: Quote
Aurunia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NJA DLA BUFFI (kończy :multi::loveu:dziś 3 miesiące):loveu::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Aurunia']WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NJA DLA BUFFI (kończy :multi::loveu:dziś 3 miesiące):loveu::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy .. miło, że ktoś pamiętał :loveu: :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 To ode mnie tez wszystkiego naj naj naj dla Buffy!!! Quote
tigrunia Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']To ode mnie tez wszystkiego naj naj naj dla Buffy!!! [quote name='AmiX']Wszystkiego najlepszego!!! Bardzo bardzo dziękujemy :loveu: Buffy szczęśliwa i zadowolona :loveu: :multi: Wczoraj sie ważyłyśmy .. szkrab waży juz 1,1 kg :multi: Quote
Recommended Posts