Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

Ja bym ci chętnie ukradła jedna sunie po Jess ,ale mąż by mnie z domu wyrzucił i tak krecił nosem jak chciałam Afro zostawić ,mówił 4 pies ,cały dom zniszczą ,czasami mam go dość:roll::razz::angryy:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']

Jolka czasu mi brak .. goście mi się zwalają na weekend, 3 dni imprezowania będą i siedzę tylko w kuchni, gotuję, mrożę :shake: Zwariować idzie :eviltong:Uff.. padam z nóg - dziś gotuję bigos i smażę rybę na grecka ..:shake:[/QUOTE]

No rybka i bigosik to już wiem.A co poza tym? Bo ja ciekawa i głodna.....:cool3:

Posted

[quote name='*kleo*']Mnie też to zastanowiło :confused:[/QUOTE]
Daria taka niesprecyzowana :eviltong: A mi się dziś śnił mój ślub :mdleje: Odwołałam ślub z Ł i wyszłam za jakiegoś koreańca :crazyeye:
[quote name='ladyyork']Ja bym ci chętnie ukradła jedna sunie po Jess ,ale mąż by mnie z domu wyrzucił i tak krecił nosem jak chciałam Afro zostawić ,mówił 4 pies ,cały dom zniszczą ,czasami mam go dość:roll::razz::angryy:[/QUOTE]
Hihi co za różnica 3, 4 czy 5 :evil_lol: Sama mam chrapkę na sunię po Jess a raczej po Babilonie :evil_lol: Ł oczywiście się nie zgadza ale liczę na to, że się zakocha :diabloti:
[quote name='jot11']No rybka i bigosik to już wiem.A co poza tym? Bo ja ciekawa i głodna.....:cool3:[/QUOTE]
Klopsiki z piersi kury z papryką, jakaś biała będzie, szyneczki zawijane ze szparagami, tatar :loveu:, koreczki jakieś, Łuki chce zrobić sałatkę z zupek chińskich, ja zrobię też selerową z ananasem, jakieś tam śledziki, koreczki no i chyba starczy :roll:

Posted

[quote name='tigrunia']Daria taka niesprecyzowana :eviltong: A mi się dziś śnił mój ślub :mdleje: Odwołałam ślub z Ł i wyszłam za jakiegoś koreańca :crazyeye:[/QUOTE]
:roflt::roflt::roflt:
[quote name='tigrunia']Hihi co za różnica 3, 4 czy 5 :evil_lol: Sama mam chrapkę na sunię po Jess a raczej po Babilonie :evil_lol: Ł oczywiście się nie zgadza ale liczę na to, że się zakocha :diabloti:[/QUOTE]
Ja też stwierdziłam, że w razie zostawienia czegoś od Gracji, to co za różnica, jeden szczeniak w domu czy 2 :evil_lol: Ale ja mam dość złożone wymagania co do grackowych szczeniaków, taki ładny by był, jakby miał buzię i zęby Gracki, ale krótszą kufkę i mniejsze uszy, z szyją i kątowaniem Czardaszka, ilością i gatunkiem włosa też po tatusiu, ale kolorkiem po Graculi, i od mamuni krótszy... Chyba nic nie pominęłam :evil_lol:

Posted

Klaudia Ty to masz sprecyzowane wymagania :evil_lol:
Ja też zaczynam myśleć o trzeciej dziewczynie, ale Rodzinka by mnie chyba pogoniła ;)
Jak M chciał zaraz po Carmen kupić jeszcze jedną to ja nie chciałam bo Viky wtedy jeszce "gnębiła" młodą i bałam się jak to bedzie. A teraz ja dojrzewam do decyzji a mojemu się odechciało :(
Teraz też wiem jakiej bym szukała. I nawet bym zaczekała co u mnie jest niespotykane bo ja zawsze muszę mieć "na wczoraj"

Posted

Witaj Be :)
Ja wyliczałam poród od owulacji na 31 marca ale wydaje mi się że przesunie się o parę dni :D

Matko co za sen za koreańca wyszłaś :D

Widzę że macie plany wszystkie co do zostawiania pchełek po Waszych suniach :D
Ja też wiem co bym chciała uzyskać z Gabi i Valentino i mam nadzieję że coś fajnego będzie :)

Posted

[quote name='tigrunia']Klopsiki z piersi kury z papryką, jakaś biała będzie, szyneczki zawijane ze szparagami, tatar :loveu:, koreczki jakieś, Łuki chce zrobić sałatkę z zupek chińskich, ja zrobię też selerową z ananasem, jakieś tam śledziki, koreczki no i chyba starczy :roll:[/QUOTE]

O Boziu jakbym chciała przy tym stole siedzieć,apetyt mi narobiłaś....:cool3:
Cześć Be ! No to przez weekend nie zobaczymy Cię na dogo? :shake:

Posted

Oj Daria niech korzysta Jola sama się głodna zrobiłam jak poczytałam co Be szykuje ;p
Ale może jak ładnie poprosimy to Be nas kiedyś zaprosi i też nam wyszykuje takie pyszności :D

Posted

[quote name='Pegaza']Taa Justyna nas to by wytrula hahah[/QUOTE]

[quote name='dzasta']No masz rację Daria mogłoby tak być ....[/QUOTE]

A ja myślę dziewczyny,że Be dla nas zrobiłaby jeszcze lepsze jedzonko niż ma teraz.Normalnie karte dań by miała :diabloti: Mówię Wam,Be to dobra dziewczyna :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Daria taka niesprecyzowana :eviltong: A mi się dziś śnił mój ślub :mdleje: Odwołałam ślub z Ł i wyszłam za jakiegoś koreańca :crazyeye:[/QUOTE]
Ale masz fantazje:loveu:

[quote name='tigrunia']

Hihi co za różnica 3, 4 czy 5 :evil_lol: Sama mam chrapkę na sunię po Jess a raczej po Babilonie :evil_lol: Ł oczywiście się nie zgadza ale liczę na to, że się zakocha

:diabloti:[/QUOTE]
Nie ma co na Chłopa liczyć ,poprostu powiesz że suni nikt nie chciał i musi zostać ,a że akurat tej najładniejszej:diabloti: to już nic na to nie poradzisz
[quote name='tigrunia']

Klopsiki z piersi kury z papryką, jakaś biała będzie, szyneczki zawijane ze szparagami, tatar :loveu:, koreczki jakieś, Łuki chce zrobić sałatkę z zupek chińskich, ja zrobię też selerową z ananasem, jakieś tam śledziki, koreczki no i chyba starczy :roll:[/QUOTE]
Kurcze jaka wyżerka byśmi pocztą troche przysłała:cool3:

Posted

[quote name='karkakarka']Hej Be :)
U ciebie kulinarnie :D

No ciekawe jakie kluchy wyjdą, Jess to ładna suńka, no a Babilon...ach...[/QUOTE]
Cze Karinka :multi:
Ano..

Też jestem ciekawa :eviltong:
[quote name='*kleo*']:roflt::roflt::roflt:

Ja też stwierdziłam, że w razie zostawienia czegoś od Gracji, to co za różnica, jeden szczeniak w domu czy 2 :evil_lol: Ale ja mam dość złożone wymagania co do grackowych szczeniaków, taki ładny by był, jakby miał buzię i zęby Gracki, ale krótszą kufkę i mniejsze uszy, z szyją i kątowaniem Czardaszka, ilością i gatunkiem włosa też po tatusiu, ale kolorkiem po Graculi, i od mamuni krótszy... Chyba nic nie pominęłam :evil_lol:[/QUOTE]
Sie śmiasz a ja przerażona :evil_lol:

Jeny Ty to masz dopiero wymagania :crazyeye:
[quote name='Pegaza']No Was czyli wszystkie trzy:eviltong:
no widzisz Be cos w tym snie musi byc;)
Klaudia czy aby napewno niczego nie pominelas:D[/QUOTE]
Kurde żadnego koreańca :crazyeye::evil_lol:
[quote name='Viky i Ja']Klaudia Ty to masz sprecyzowane wymagania :evil_lol:
Ja też zaczynam myśleć o trzeciej dziewczynie, ale Rodzinka by mnie chyba pogoniła ;)
Jak M chciał zaraz po Carmen kupić jeszcze jedną to ja nie chciałam bo Viky wtedy jeszce "gnębiła" młodą i bałam się jak to bedzie. A teraz ja dojrzewam do decyzji a mojemu się odechciało :(
Teraz też wiem jakiej bym szukała. I nawet bym zaczekała co u mnie jest niespotykane bo ja zawsze muszę mieć "na wczoraj"[/QUOTE]
Jak chciał to jeszcze na pewno mu się nie raz zachce i wtedy wykorzystasz okazje :multi:

Posted

[quote name='dzasta']Witaj Be :)
Ja wyliczałam poród od owulacji na 31 marca ale wydaje mi się że przesunie się o parę dni :D

Matko co za sen za koreańca wyszłaś :D

Widzę że macie plany wszystkie co do zostawiania pchełek po Waszych suniach :D
Ja też wiem co bym chciała uzyskać z Gabi i Valentino i mam nadzieję że coś fajnego będzie :)[/QUOTE]
Cze Justa :multi:
Nam się też pewnie przesunie chociaż ten brzucho taki duży, że zaczynam się martwić .. :shake:
[quote name='jot11']O Boziu jakbym chciała przy tym stole siedzieć,apetyt mi narobiłaś....:cool3:
Cześć Be ! No to przez weekend nie zobaczymy Cię na dogo? :shake:[/QUOTE]
Hihi..
Nie wiem czy mnie zobaczycie - postaram się jakoś wpaść :multi:
[quote name='Pegaza']A to Be pudziany przyjezdzają do Was? ze zapytam..;)
Jola opanuj sie dziewczyno :evil_lol: nie wciskaj sie na chamca hehe[/QUOTE]
A przyjezdzają :sweetCyb::sweetCyb:
:evil_lol:
[quote name='dzasta']Oj Daria niech korzysta Jola sama się głodna zrobiłam jak poczytałam co Be szykuje ;p
Ale może jak ładnie poprosimy to Be nas kiedyś zaprosi i też nam wyszykuje takie pyszności :D[/QUOTE]
Jak już to teraz na weekend przyjeżdżajcie - drugi raz mi się nie chce robić tyle żarcia :evil_lol:
[quote name='Pegaza']Taa Justyna nas to by wytrula hahah[/QUOTE]

[quote name='dzasta']No masz rację Daria mogłoby tak być ....[/QUOTE]
Ćwinie dwie :eviltong:
[quote name='jot11']A ja myślę dziewczyny,że Be dla nas zrobiłaby jeszcze lepsze jedzonko niż ma teraz.Normalnie karte dań by miała :diabloti: Mówię Wam,Be to dobra dziewczyna :loveu:[/QUOTE]
No właśnie! Jola wie co mówi :loveu:
[quote name='karkakarka']I pewnie by Łuki pyszne ciasto upiekł hehe[/QUOTE]
Na to bym nie liczyła :diabloti:
[quote name='ladyyork']Ale masz fantazje:loveu:

Nie ma co na Chłopa liczyć ,poprostu powiesz że suni nikt nie chciał i musi zostać ,a że akurat tej najładniejszej:diabloti: to już nic na to nie poradzisz

Kurcze jaka wyżerka byśmi pocztą troche przysłała:cool3:[/QUOTE]
Cze Mila :multi:

Taki też mam plan :diabloti:

Posted

[quote name='ladyyork']Ja tak zamierzam zrobić z maluchem po Afro za 2 lata:diabloti:[/QUOTE]
To ci dopiero odległe plany :evil_lol:
[quote name='Pegaza']No to fotki beda !!!
i sie nie wykrecisz..Pudzianos gruba Jess i Baff:loveu:[/QUOTE]
Muszę gdzieś baterie naładować :crazyeye:
[quote name='jot11']No ja też liczę na foteczki :multi:
Cześć Be :p[/QUOTE]
Cześć Jolka :multi:

Pudzianoscy już jadą :multi: Będą za jakieś 1,5 godzinki a ja dopiero co wstałam :crazyeye: Noo .. to mykam do sklepu po coś na obiad..

Posted

[quote name='tigrunia']To ci dopiero odległe plany :evil_lol:

QUOTE]
Zamierzqam co 2-3 lata wprowadzić małą suczke do hodowli,nie koniecznie po moich więc trza wcześniej myśleć:diabloti: