kasia14 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Nie wiem czy Misiu ma alegratkę, ale jesli nie to juz ma ;) Quote
Seaside Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 I znów - nikt tu do ciebie nie zagląda :placz: Quote
*zaba* Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 kasia14,dzieki,moze tam ktos slicznotka wypatrzy. A narazie,na gore! Quote
modliszka84 Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Mam pewne nowe wiadomości, które zupełnie zmieniają obraz sprawy... Ostatnio zaczepiła mnie taka sąsiadka (tzn. mieszka na tej samej ulicy co ja). Bo się dowiedziała, że ja chodzę do schroniska itp. No i ona pyta sie mnie, czy około 4 tygodnie temu to nie trafił może do schroniska taki dosyć nieduży rudy stary pies, z siwą mordką i puchatym ogonem :roll: Pomyślałam od razu o Misiu, bo ostatnio takich podobnych staruszków nie było. No i się okazało, że psa oddała jej matka :-o która chyba nie jest do końca zdrowa psychicznie :angryy: No i niby ani ona (czyli ta sąsiadka) ani jej siostra nie mogą go zabrać bo mają swoje psy. Szczęka mi opadła... Pies był wychowany w mieszkaniu, nigdy nie przebywał w takich warunkach :shake: Ma ok 10 lat. Nie jest wcale niewidomy (nie wiem skąd oni wzięli tą wiadomośc w schronisku), natomiast od zawsze ma problem z uchem. Teraz wyobraźcie sobie, co czuje ten pies :placz: Prosto z mieszkania, po 10 latach, wylądował w boksie, z bolącym prawdopodobnie uchem, porzucony przez "właścicielke" ... I tacy właśnie "ludzie" mieszkają w tych Pabianicach... :shake: :angryy: Muszę zmienić więc temat, bo Miś wcale nie jest niewidomy... No i co z nim teraz będzie????? Zima przed nami :placz: Niech go ktoś pokocha :placz::placz::placz: Quote
quasimodo Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Psina bardzo potrzebuje domku :shake: Po tylu latach w ciepełku znalazła się w schronie, a tu juz zima.... Quote
Madzik77 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Trzeba koniecznie ta widomosc umiescić na wszystkich ogloszeniach. To b. wazna informacja ze pies umie zachowac (domniemamy) czystosc i potrafi zachowywac sie w domu. Quote
Gajesia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Oby Misiek znalazł nowy dom przed zimą. Quote
kasia14 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 zmieniłam juz tytuł i tresc na ale.gratka.pl biedna psinka, tyle lat w domu i nagle w zimnym kojcu...:( Quote
ada_1994 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Biedny staruszek i jeszcze nie widzi to okropne:-(. Quote
kasia14 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ada_1994 napisał(a):Biedny staruszek i jeszcze nie widzi to okropne:-(. oj ada cos nie czytasz uważnie :evil_lol: modliszka napisała dokładne informacje stronę wcześniej:cool1: i piesek ma doskonały wzrok :razz: teraz domku wypatruje Quote
Madzik77 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 wzrok w normie tylko ucho pewnei boli Quote
aneta_zyleta Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 jaki on piekny...i smutny...szkoda ze nie moge dac mu domu Quote
ada_1994 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 kasia14 napisał(a):oj ada cos nie czytasz uważnie :evil_lol: modliszka napisała dokładne informacje stronę wcześniej:cool1: i piesek ma doskonały wzrok :razz: teraz domku wypatruje Teraz już wiem:evil_lol: Mam nadzieję, że szybko ten dom wypatrzy Quote
Madzik77 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 misiu na pierwsza -a jak jego ucho? ogladał je ktos? Quote
Madzik77 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 biedny 10 lat glaskany przytulany w domowym cieple sie grzal a tera zna starosc kiedy tego ciepła potrzebuje najwiecej to wyrzucony jak stara niepotrzebna rzecz w takie warunki ;( Quote
Recommended Posts