*zaba* Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Zblizaja sie Swieta...,czas cudow... moze ten cud sie stanie i Misiek reszte zycia spedzi jednak w swoim domku... Quote
MagYa^^ Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Mały, stary Miś Do lasu chciałby iść Lecz biedny nie ma z kim.. Pluszowy Miś.. Takim psom najciezej znalezc dom. Quote
*zaba* Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Staruszku kochany,caly czas wierzymy,ze domek sie znajdzie.Musi sie znalezc. Quote
Seaside Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 NIe wierzę żeby to była beznadziejna sprawa :( Quote
Madzik77 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 szukamy domku dla misia nie potrafie sobie wyobrazic co musi czuc pies po tylu latach wywalony z domu ;( Quote
kasia14 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 dokładnie, ja nie wiem jak można wogóle wyrzucić psa z domu, a po 10 latach, psa, który tyle czasu był z tobą..... tego nigdy nie zrozumie.... Quote
ada_1994 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Nie rozumiem ludzi. Jak mogą być tacy okrutni. Ostatnio byłam świadkiem pewnego zajścia. Ktoś zostawił przywiązanego pod sklepem psa i poszedł na zakupy. Piesek bał sie ludzi i sczekał. Jakaś przeokropna dziewczyna wzieła wózek na zakupy i potrąciła psa. Biedak nie widział co się dzieje. Było to dla mnie coś nie dopomyslenia! Z mamą powiedziałyśmy do pieska, żeby sie nie bał itp. Poszłyśmy do sklepu, a gdy wyszłyśmy juz go nie było. Chyba zabrał go właściciel. To zajście potwierdza, że niektórzy ludzie są bez serca. I tak to mało mocne słowa. staruszek trafił właśnie na takiego właściciela. Mam nadzieje, że znajdzie się jednak człowiek, który przywróci mu wiarę w ludzi! Quote
Seaside Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=283455224 Boże nie pozwól mu cierpieć :( Pomóż nam znaleźć mu domek :( Po 10 latach z kanapy na beton :shake::placz: Quote
Madzik77 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 jak bym byla swiadkiem tego zajscia to nie recze za siebie! Quote
aneta_zyleta Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 no...a zwlaszcza gdybym byla sama...dziewczyna...coz...nie powiem co moglabym jej zrobic... Quote
ada_1994 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ja się bałam tej dziewczyny. Ona tak bluźniła i nie była sama... Była jeszcze z jakimś okropnym facetem i z jeszcze z jakąś jedną dziewczyna! Quote
Madzik77 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ada nikt tego od ciebie nie oczekiwal - w wieku nastu czasami lepiej sie nie wychylac Quote
modliszka84 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Misiu...i co z tobą będzie...? :-( Quote
MagYa^^ Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 wg mnie dziadem Misiek musi znalezc domek tymczasowy, bo inaczej moze nie przezyc zimy.. chocby platny (oczywiscie w miare naszych mozliwosci). Quote
modliszka84 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 MagYa^^ napisał(a):wg mnie dziadem Misiek musi znalezc domek tymczasowy, bo inaczej moze nie przezyc zimy.. chocby platny (oczywiscie w miare naszych mozliwosci). tylko gdzie go znaleźć... :roll: Quote
MagYa^^ Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 kiedy "moja" Misia szukala domu i nie miala gdzie mieszkac, zglosili sie studenci weterynarii. wzieli sunie i byli bardzo zadowoleni. pies sie oswoil, zsocjalizowal, przyzwyczail do zycia w rodzinie ;) zas nasi wybawcy uczyli sie na psicy, mieli w miare tansze leczenie na uczelni. Miska miala skarpete na AFN poniewaz wszystkie koszty ponosilismy MY. I na szczescie po pol roku Misie na allegro wypatrzych mily chlopak i wraz ze swoja towarzyszka zycia adoptowali psine :))) Niestety nasz DT konczy w marcu uczelnie, maja duzo pracy i nie maja mozliwosci zabrac juz psiaka.. Ale tak sobie pomyslalam, ze gdyby znalezc tak odpowiedzialnych ludzi jacy na m sie trafili, to nawet mozna dac im skromnie (bo skromnie) ale zarobic... Nie wiem sama.. mysle juz jak za wszelka cene znalezc Miskowi dom! Quote
Recommended Posts