Rodzice Maciusia :) Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Nie wiem czy cieszyć się z tej informacji czy nie... Czy jest szansa na choć najmniejsze info o nim w nowym domku? Quote
Seaside Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 mama nadzieję, że to będzie dobry domek nareszcie się misiek doczekał :loveu: Quote
kasia14 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Nie wiem czy cieszyć się z tej informacji czy nie... Czy jest szansa na choć najmniejsze info o nim w nowym domku? Zdecydowanie należy się cieszyć! Mimo ogłoszeń, nie było nim żadnego zainteresowania. W Polsce praktycznie nie miał szans. Gdy ktoś bierze starszego psa i na dodatek robi to przez fundacje - ja dla mnie nie może mieć złych intencji! Powodzenia Misiu!:loveu::multi: Niech ci się dobrze żyje:lol::loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 No to się cieszę na całego!!! :loveu::multi::loveu::multi: Quote
piechcia15 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ciekawe co tam słychać u naszego starucha kochanego :) jak mu sie tam żyje... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ano właśnie - ja już bym z chęcią Misieńka wyrzuciła z subskrypcji, ale chciałabym choć jedno zdjątko zobaczyć by w pełni się cieszyć jego sytuacją i z lekkim sercem go zdjąć Quote
*zaba* Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Misiu na trawce !!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
piechcia15 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ojj jaki cudowny widok uśmiechnietego misia :) ahh od razu cieplej na sercu:loveu: Quote
Wiedźma Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dajcie go na metamorfozy, dajcie go na metamorfozy!!! Quote
MagYa^^ Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 HUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Misiu kochany, niech CI się w końcu wiedzie jaknajlepiej! Zasłużyłeś na TO! Trzymam kciuki za nową rodzinę :D Quote
Recommended Posts