Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Charly napisał(a):
Podnosze dziadzia

czy on jest niewidomy?

opiszcie moze go trochę? Bo tak na pierwszych stronach nic nie ma. Może wstawic opis w pierwszy post

okazało się, że Misio na całe szczęście widzi;) Poza tym łagodny i towarzyski pieszczoch, nie wychodził niestety nigdy w schronie ale skoro mieszkał tyle lat w domu to na pewno umie chodzic na smyczy. Z psami zgodny, w swoim boksie nawet próbuje czasem sprawować rządy;)

Tylko domu brak....

• Replies 790
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Możliwe, że nowe zdjęcia będą w przyszłym tygodniu, na chwilę obecną Misio został przeniesiony z 2 kolegów do innego boksu, mniejszego, więc można je wyprowadzić, w pomieszczeniu (przynajmniej mają cieplej), więc prawdopodobnie Misiu niedługo wyjdzie na pierwszy, schroniskowy spacer....

Posted

Misiu był dzis na pierwszym spacerze. To bardzo kochany i łagodny pies. Uwielbia pieszczoty i smakołyki, bardzo ładnie chodzi na smyczy. Jest spragniony kontaktu z ludźmi. Wesoły i towarzyski. Ma piękną sierść i puszysty ogonek! Sami zobaczcie:loveu:

Posted

kasia14 napisał(a):
Na pewno miał, ale czy nadal ma tego nie wiem..

Chyba Seaside go wystawiała;)

Bo to taki slodki psiak:loveu: Ja mam sama starsza sunie i chyba dlatego mam taki sentyment do starszych psow;) Wiec gdyby on mial opis to ja bym bardzo chetnie go wystawila na allegro, jak nie to pewnie Gaje (o ile ktos mi jej nie "zgarnie":eviltong:

Posted

Justy$ka napisał(a):
Bo to taki slodki psiak:loveu: Ja mam sama starsza sunie i chyba dlatego mam taki sentyment do starszych psow;) Wiec gdyby on mial opis to ja bym bardzo chetnie go wystawila na allegro, jak nie to pewnie Gaje (o ile ktos mi jej nie "zgarnie":eviltong:

Justyna to prosze, wystaw Gaje, ja mam już komplet, a Misia napewno ktoś wystawiał;) Nawet miał chyba przez jakis czas wyróżnione allegro

Posted

kasia14 napisał(a):
Justyna to prosze, wystaw Gaje, ja mam już komplet, a Misia napewno ktoś wystawiał;) Nawet miał chyba przez jakis czas wyróżnione allegro

Ok...Postaram się wystawić ją jak najszybciej <jestem uzalezniona od Brata> Swoją drogą gdyby ktoś mógł wystawić ją wcześniej to nie patrzcie na mnie tylko śmiało wystawiajcie;)

Posted

Justy$ka napisał(a):

Ja mam Miśka, ale nie stać mnie na razie na wyróżnienie :oops: tylko 12 złoty ale teraz kryzys mam :(
jeśli ktoś mógłby to zrobić to zaraz podam stary link do przekopiowania

EDIT:
Wyrzucony po latach, tęskni w klatce - mały Miś (451524299) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

:shake:
Ja jestem uzależniona od wolnego czasu mojego brata, a ma go ostatnio bardzo mało. Deklarowałam się że "wezmę" Gaję ale jak narazie nie mogę...
Postaram się wystawić ją jak najszybciej chyba że tak jak mówię ktoś mnie w tym "wyprzedzi":oops:

Posted

Seaside napisał(a):
Ja mam Miśka, ale nie stać mnie na razie na wyróżnienie :oops: tylko 12 złoty ale teraz kryzys mam :(
jeśli ktoś mógłby to zrobić to zaraz podam stary link do przekopiowania

EDIT:
Wyrzucony po latach, tęskni w klatce - mały Miś (451524299) - Aukcje internetowe Allegro

Seaside a mogłabyś narazie wystawiac Misiowi zwykłe, niewyróżnione allegro?
A w najbliższym czasie(ok.tyg) postaram się przelać Ci pieniądze na allegro Misia wyróżnione, chociaż jednorazowo;) I napisze nowy tekst z aktualnymi info.