kasia14 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Charly napisał(a):Podnosze dziadzia czy on jest niewidomy? opiszcie moze go trochę? Bo tak na pierwszych stronach nic nie ma. Może wstawic opis w pierwszy post okazało się, że Misio na całe szczęście widzi;) Poza tym łagodny i towarzyski pieszczoch, nie wychodził niestety nigdy w schronie ale skoro mieszkał tyle lat w domu to na pewno umie chodzic na smyczy. Z psami zgodny, w swoim boksie nawet próbuje czasem sprawować rządy;) Tylko domu brak.... Quote
Charly Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 No jak widzie to troszkę lepiej. A mozna o nowy banerek prosic w takimr azie:) A jakies nowe zdjątka są? Quote
kasia14 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Możliwe, że nowe zdjęcia będą w przyszłym tygodniu, na chwilę obecną Misio został przeniesiony z 2 kolegów do innego boksu, mniejszego, więc można je wyprowadzić, w pomieszczeniu (przynajmniej mają cieplej), więc prawdopodobnie Misiu niedługo wyjdzie na pierwszy, schroniskowy spacer.... Quote
kasia14 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Misiu był dzis na pierwszym spacerze. To bardzo kochany i łagodny pies. Uwielbia pieszczoty i smakołyki, bardzo ładnie chodzi na smyczy. Jest spragniony kontaktu z ludźmi. Wesoły i towarzyski. Ma piękną sierść i puszysty ogonek! Sami zobaczcie:loveu: Quote
kasia14 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Przydałby się dodać zdjęcia i nowe info na allegro;) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 oooo!!! teraz widać go zupełnie w innym świetle!! jest pięknym pieskiem, który może być zaadoptowany nie tylko z litości!! :loveu: piękny puszysty ogoniasty i śliczne futrzysko. Quote
*zaba* Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 jakos nie wiem dlaczego wyobrazalam sobie,ze jest wiekszy... Misiu jest sliczny!!! http://images39.fotosik.pl/23/982159f6dd09f17b.jpg Zupelnie nie rozumiem,dlaczego nie jest jeszcze w domku?? Quote
kasia14 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Misiu jest niewielki, sporo przed kolano;) I jest naprawdę piękny:loveu: Quote
*zaba* Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 http://images47.fotosik.pl/23/8d6b1c43a9826999med.jpg Jak tu go nie kochac???? Quote
kasia14 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Justy$ka napisał(a):Czy Miś ma lub miał allegro? Na pewno miał, ale czy nadal ma tego nie wiem.. Chyba Seaside go wystawiała;) Quote
Cieplutkaa. Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 kasia14 napisał(a):Na pewno miał, ale czy nadal ma tego nie wiem.. Chyba Seaside go wystawiała;) Bo to taki słodki piesek:loveu: Ja postaram się wystawić Gaje, ale gdyby Mi Quote
Cieplutkaa. Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 kasia14 napisał(a):Na pewno miał, ale czy nadal ma tego nie wiem.. Chyba Seaside go wystawiała;) Bo to taki slodki psiak:loveu: Ja mam sama starsza sunie i chyba dlatego mam taki sentyment do starszych psow;) Wiec gdyby on mial opis to ja bym bardzo chetnie go wystawila na allegro, jak nie to pewnie Gaje (o ile ktos mi jej nie "zgarnie":eviltong: Quote
kasia14 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Justy$ka napisał(a):Bo to taki slodki psiak:loveu: Ja mam sama starsza sunie i chyba dlatego mam taki sentyment do starszych psow;) Wiec gdyby on mial opis to ja bym bardzo chetnie go wystawila na allegro, jak nie to pewnie Gaje (o ile ktos mi jej nie "zgarnie":eviltong: Justyna to prosze, wystaw Gaje, ja mam już komplet, a Misia napewno ktoś wystawiał;) Nawet miał chyba przez jakis czas wyróżnione allegro Quote
Cieplutkaa. Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 kasia14 napisał(a):Justyna to prosze, wystaw Gaje, ja mam już komplet, a Misia napewno ktoś wystawiał;) Nawet miał chyba przez jakis czas wyróżnione allegro Ok...Postaram się wystawić ją jak najszybciej <jestem uzalezniona od Brata> Swoją drogą gdyby ktoś mógł wystawić ją wcześniej to nie patrzcie na mnie tylko śmiało wystawiajcie;) Quote
Seaside Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Justy$ka napisał(a):Bo to taki slodki psiak:loveu: Ja mam sama starsza sunie i chyba dlatego mam taki sentyment do starszych psow;) Wiec gdyby on mial opis to ja bym bardzo chetnie go wystawila na allegro, jak nie to pewnie Gaje (o ile ktos mi jej nie "zgarnie":eviltong: Ja mam Miśka, ale nie stać mnie na razie na wyróżnienie :oops: tylko 12 złoty ale teraz kryzys mam :( jeśli ktoś mógłby to zrobić to zaraz podam stary link do przekopiowania EDIT: Wyrzucony po latach, tęskni w klatce - mały Miś (451524299) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Cieplutkaa. Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 :shake: Ja jestem uzależniona od wolnego czasu mojego brata, a ma go ostatnio bardzo mało. Deklarowałam się że "wezmę" Gaję ale jak narazie nie mogę... Postaram się wystawić ją jak najszybciej chyba że tak jak mówię ktoś mnie w tym "wyprzedzi":oops: Quote
kasia14 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Seaside napisał(a):Ja mam Miśka, ale nie stać mnie na razie na wyróżnienie :oops: tylko 12 złoty ale teraz kryzys mam :( jeśli ktoś mógłby to zrobić to zaraz podam stary link do przekopiowania EDIT: Wyrzucony po latach, tęskni w klatce - mały Miś (451524299) - Aukcje internetowe Allegro Seaside a mogłabyś narazie wystawiac Misiowi zwykłe, niewyróżnione allegro? A w najbliższym czasie(ok.tyg) postaram się przelać Ci pieniądze na allegro Misia wyróżnione, chociaż jednorazowo;) I napisze nowy tekst z aktualnymi info. Quote
Recommended Posts