Rodzice Maciusia :) Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 My mu chyba nie pomożemy :-(:shake: Miał już tyle ogłoszeń allegro i nic... Może jest zbyt pospolity i przez to nie zwraca na siebie uwagi?:-( Quote
kasia14 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Beata19 napisał(a):Psiak ma allegro? tak, ja go wystawiam... ma cały czas:shake: Quote
modliszka84 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 niestety :shake: chociaż cuda czasem się zdarzają, ostatnio przyszła do schroniska pani, która chciała psa starego, takiego na "dożycie". Chciała po prostu największą bidę... Pokazywałyśmy jej także Misia, wybrała jednak Diego...Diego ma ok 14 lat, jest gruby jak beczka no i urodą też nie grzeszy, no i jest 3,5 roku w schronie... Do domu idzie w środe. Quote
*zaba* Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 To trzymam kciuki za kolejny cud ! Jak dobrze,ze sa jeszcze tacy ludzie :loveu: Diego,wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 dobrze, że Diegusiowi się poszczęściło. :loveu: Kochany Misio, tak bym chciała żeby znalazł domeczek... A tak w ogóle może w pierwszym poście dać miejsca w których jest ogłoszony, bo może gdzieś jeszcze można mu zrobić? Na przykład ja mogę mu alegratkę. Quote
kasia14 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Misiu się przypomina:( wspaniały pies - czy ma tu spędzić reszte życia tylko ze względu na wiek? Proszę o pomoc w jego imieniu... Dzisiejszy spacer: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 tylko JAK mu pomóc...? :-( Gdybym mogła stworzyć domek dla niego to już by biegał po swoim terenie, a tak :shake::-( Quote
*zaba* Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 On jest sliczny! Dlaczego wciaz bez domu?? Nie rozumiem!!!!:shake: Quote
modliszka84 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Misiu dziś pojechał do domu ;) Do Niemiec. Wypatrzyli go podobno jacyś ludzie na stronie fundacji. Niestety nic więcej nie wiem.. Quote
Recommended Posts