Seaside Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Zapowiedziałam już mężowi, że jak mi w końcu wybuduje jakąś malą altankę to takie bidy będziemy zgarniać :) Obiecał że wybuduje ;) Quote
modliszka84 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 ja juz z TZem doszłam do porozumienia, że jak juz bedziemy mieli duuzo kasy :roll: i wybudujemy dom, to bedzie co najmniej 5 psów :cool3: Quote
MagYa^^ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 ..dlaczego tak sie dzieje? dlaczego WY (staruszki) przewaznie dokonujecie swojego zywota w schroniskach? :-( Quote
aneta_zyleta Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Seaside napisał(a):Czy nie ma dla niego już sznsy?? :( kazdy psiak ma gdzies szanse tylko trzeba ja odnalezc:roll:...w gore!!! Quote
MagYa^^ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Takim staruszkom najciezej jest znalezc dom.. Kazdy chce, zdrowego, pieknego, dobrze prezentujacego sie psa... a Te stare odchodza w niepamiec w zapomnienie... ..i dopoki ktos nie wezmie Reksia na DT to nikt nie bedzie mogl sie przekonac, ze pies jest jeszcze wart milosci i zaangarzowania.. koniec moze byc taki, ze Reks dokona zywota za kratami, jak wiekszosc psow :-( Quote
Edi100 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Niekturym staruszkom sie udało! Wierzę, że i jemu sie poszczęści! Quote
modliszka84 Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Dzisiejsze fotki Misia Czy doczeka sie jeszcze domu...? Jesli można to proszę o dodanie ich na allegro (bo nie wiem kto ma allegro Misia) Quote
*zaba* Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Moje dzieciaki jak zobaczyly fotki Misia,to krzyknely :mama, nasz Kamel!!!! Trzymam kciuki za staruszka,zeby mogl doopinke grzac we wlasnym domku,jak nasz Kamel. Quote
Recommended Posts