Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja Abunię znów wspomogę, poproszę o nr konta do przelewu, wyślę znów 100 zł, jakiś ten koniec roku pieniężnie łaskawy, dostałam podwyżkę, a na pławienie się w luksusie mogę poczekać do przyszłego roku :evil_lol:
Będzie na dług u kumpeli i w lecznicy, a za następne zabiegi faktury ślij na AFN.

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochane cioteczki:loveu:

z klatka czekam na Martik bo z tego wychodzi ze ona pociągiem mi ją przywiezie chyba ze źle zrozumiałam.

do kogo numer konta?do mnie?jeśli tak to jedynie przekazem pocztowym ,i mogę ci swoje dane podać na pw.

jeśli na AFN to na poprzedniej lub na 39 str jest konto które podała Andzia.u nas ok .poza tym ze Abi jutro idzie jutro do weta.przez ten tydzień oko się znacznie poprawiło dzięki tabletką i mam nadzieje ze jutro będzie w wystarczającym dobrym stanie aby zasiać to oko.Ogólnie wariuje.Mój brat bardzo się ucieszył jak byłam go odwiedzić dziś ,opowiadałam mu o Abi i Kastorku.Kazał wysłać mu jej zdjęcia.Wczoraj spali razem w wyrku w dzień wtuleni w siebie.Chciałam im zrobić fotkę ale spałam z nimi he he .A Abi jak tylko gdzieś idę to wstaje i idzie za mną ,nawet jak zejdę z łóżka to już panikuje i tez schodzi.

jutro napisze po wizycie u weta.trzymajcie kciuki.jutro też wypróbujemy psie pasy na Abi które kupiłam;)

Posted

Będzie ten przekaz pewnie szedł wieki, ale daj dane do przekazu :p
I załóż sobie konto bankowe, byle gdzie, ale załóż, choćby na poczcie, teraz podobno Bank Pocztowy też świadczy jakieś take podobne do bankomatu usługi. Warto zapytać.

Posted

andzia69 napisał(a):
i co z tą klatką ustalilyście?????

zdrojka - dzięki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

jeszcze nie wiem jak dostarczę, przez weekend nie byłam na pks bo zawsze mam full roboty więc jutro pojadę i popytam, jeśli się nie zgodzą to wtedy prawdopodobnie przyjadę do konina we wtorek..a po klateczkę jadę dzisiaj do Angel żeby już była u mnie :)
I ja też dziękuję zdrojka ;)

Posted

Dziekuje kochana za pomoc przy klatce :loveu:

I przepraszam za moją paskudę :oops: Ona inaczej nie umie swojej radości wyrazić jak totalnym "bulle-szałem" i skakaniem :oops: Mam nadzieje, ze nie pobrudziła ;)
Mam netka kilka dni, bede śledzic jak pojdzie wam z ta klatuchną i jak sie ma Abulec ;)

Buziaki od cioteczki :loveu:

Posted

klatka już u mnie. Wszystko sprawnie poszło.Martik ma bardzo sympatyczną mamę.tak wywnioskowałam po rozmowie przez telefon.

Abi już pierwszą noc ma za sobą w klatce.śpi w niej bez problemu.Ale drzwi ma jeszcze otwarte żeby się przyzwyczaiła.

Posted

kataryna18 napisał(a):
klatka już u mnie. Wszystko sprawnie poszło.Martik ma bardzo sympatyczną mamę.tak wywnioskowałam po rozmowie przez telefon.

Abi już pierwszą noc ma za sobą w klatce.śpi w niej bez problemu.Ale drzwi ma jeszcze otwarte żeby się przyzwyczaiła.

No super, super super!! :multi: :loveu:
Ciesze sie bardzo ;)
Jakiesn owe foteczki Abuli moze ? :evil_lol: :loveu:

Posted

cieszę się że klatka sprawnie dotarła, kierowca podobno bardzo miły, wziął 20 zł i nie było problemu, więc dziękuję za radę bo to był dobry pomysł z takim transportem :) niestety wyszło, że koleżanka zachorowała z pracy i musiałam ją zastąpić dlatego w akcję włączyłam mamę i ona musiała jechać na pks...
Katarynka zdjęcia śliczne, świetne 8, 13 :-D coś mi jednak na nich wygląda, że dodajesz jej napoje alkoholowe do wody... takie miny robi, że szok :lol:
A Angel nic się nie stało, mi pies na głowę wlezie, pogryzie, wybrudzi błotem, wyślini to ja i tak się nie potrafię pogniewać ;) nawet jak amstaffek przyjaciółki dał mi tak mocno buzi, że mi krew leciała z zębów i trochę mi słabo było po psim buziaczku to i tak go jeszcze za to bardziej pokochałam..taka ich natura...ja z dogomanii..ja to przecież rozumiem ;)

Posted

To fakt :diabloti:
Prośba o... chyba tylko o pozytywne fluidy mogę Was prosić:
http://www.dogomania.pl/forum/showth...=1#post9119983
Brajl, który znalazł nowy dom, a nie miał na niego żadnej szansy, z usuniętymi chirurgicznie oczami, ze spiłowanymi zębami przez jakiegoś psychopatę chyba, teraz walczy o życie, dostał krwotoku z nosa, który okazał się krwotokiem z płuc, przyczyna nieznana. Pomyślcie o nim, wysyłajcie pozytywną energię, on musi przeżyć!

Posted

u Abi chyba.. dobrze;)nie skarżyła mi sie;)

z klatką powoli lepiej,tylko skomli jak sie ją zamknie przez jakiś czas.ale poza tym ok.

no jeśli chodzi o Kastora i Abi to dziś źle.Mu coś odbiło i nagle zaczął na nią warczeć ,jeśli ona jest w pobliżu.Cały dzień są razem w domu bo jestem chora teraz i ona mu nie wchodzi w paradę teraz.Pewnie poczuł się zazdrosny ,chodź staram sie żeby nie miał powodów.Ale jak wcześniej wspominałam to typ jedynaka i coś co dla mnie jest nie zauważalne ,dla niego może być.Juto weźmiemy dwa ogony na spacerek to mu ciśnienie zejdzie.Ale i tak jestem dobrej myśli.

finanse:
nic do przodu bo jeszcze nie dostałam.wysłałam listem poleconym na AFN fakturę za ostatnie leczenie w kwocie 160zł.

Keiti ma mi wysłać z AST 55 zł na spłatę długo co wyłożyłam z pożyczonych pieniędzy a faktura już poszła do ASt.

karmę musimy kupić ,bo już jest koniec praktycznie czyli znów 100zł jest potrzebne.

Pieniądze od zdrójki pójdą na krople ,bo dziś znów musiałam wydać 40zł na krople i w portfelu na święta mam 10zł ,a mam jeszcze zakupy zrobić spożywcze na święta,ale ważniejsze dla mnie było jej oko.bo jeśli jej nie zakroplę to znów wejdzie ropuszysko i pieniądze pójdą w błoto te co wydało się na doprowadzenie do obecnego stanu.

w niedziele muszę oddać 160zł u weta bo kolejny raz nie dostane na kreskę.

dlatego proszę o pilną pomoc bo czuje ze same z Abi zostałyśmy,nie chce tu nikogo obrażać oczywiście.tylko te pieniądze idą jak krew z nosa a ja mam zawiązane ręce bo trzeba leczyć.Marcin dopiero dostanie jakąś zaliczkę po świętach ,ja się spłukałam na karmy dla swoich psów itp (wiadomo ,jak każdy z nas mam podstawowe i pilne wydatki) .i nawet prezentów w tym roku nie robie rodzince.dlatego groszem nie śmierdzę.lipa max jednym słowem

Posted

Kataryna - do AFN najpierw się pisze o zaliczkę na koszty i oni wysylają jakieś tam pieniądze, a ty im wysylasz na to f-ry - Abi ma na koncie pieniądze, więc nie jest źle, tylko je trzeba wyciągnąc - napisz teraz do Green, że wyslalaś faktury za Abi - skarpeta astka Abi - na tyle i tyle i prosisz o szybkie przelanie, bo trzeba u weta oddać i finito

A masz konto netowe czy pocztą ci to mają wyslać???

Posted

ja się skontaktowałam najpierw z AFN zanim miałam wysłać fakturę.i dokładnie mi powiedziano :NAJPIERW FAKTURA ,potem siano. mogę nawet pw skopiować jak chcecie.bo ja myślałam ze u nich jest jak na AST u Keiti,ale nie jest . Powiedziano mi ze bez faktury nie wyślą mi siano.i ustaliłam z nimi ze wyślą mi siano przekazem,podałam już swój adres.a fakturę wysłałam poleconym w poniedziałek i miał być w środę u nich.jak na razie cisza.żadnej pw nie dostałam ze doszło,lub ze wysłali pieniądze. na prawdę najpierw się spytałam i udzielono mi informacje o tym ze najpierw faktura potem kasa.dlatego czekam na ich odzew teraz,

Posted

widzę ze cisza znów.

nie dostałam żadnych pieniędzy.z AFN nawet mi na pw nie odpisali.Ja jutro powinnam iść z ABi do weta i NIE IDE.Bo nie mam żeby oddać 160zł i nie dostane kolejny raz z rzędu na kreskę. Mam tylko tyle do powiedzenia

Posted

Kataryna...nie wiem co powiedzieć:shake: gdybyś miala konto normalne w banku to bym ci cos przelala...a tak to pewnie i AFN zanim pójdzie na pocztę i to dojdzie to pewnie potrwa....

a pieniążki z bazarkow się już skonczyły, żeby je moc wyslać pocztą?

Posted

Aga mazur mówi ze nic nie dostała.Faktura powinna dojść w środę do nich.Z ASt jak Keiti mi wysyłała to doszło naprawdę szybko,no i z Keiti szybko się załatwiało wszystko.Dlatego ja swoim skromnym zdaniem powiem.ze jeśli ktoś by chciał wpłacić coś na Abi to na AST bo kasa do mnie szybciej dochodzi. Nie wiem czym to idzie ,ale teraz Abi na tym cierpi.Ja nie mam konta bo nie mam czasu jechać na główną pocztę ,i wysyłam wszystko z mojej osiedlowej poczty.Postaram się teraz po świętach przejechać bo będę mieć więcej czasu.

Tak czy siak jutro wet odpada.pojadę w czwartek po świętach dopiero ,i powinnam mieć już jakieś swoje siano wiec bym coś wyłożyła.NA razie nie ma wizyty ,bo nie mamy pieniędzy.