Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też ok 2-3 miesięczne. Przygarnięte do schroniska :roll:

Jak będą zdjjęcia to wstawie link do tematu. Mała już jest w dt.

Posted

Mała została wyciągnięta z schroniska dzisiaj. Przejechała pół Polski na dt. Jeszcze nie była u weta ale wygląda w miarę dobrze.

Posted

W Warszawie zawsze jakies biedy nam się trafiają. Zawsze potrzebujemy dt dla dalmatów. Możesz coś więcej powiedzieć na temat twojego dt? Może być na pw.

Posted

2 mies. dalmatyńczyk - sunia, prosimy o pomoc (711177675) - Aukcje internetowe Allegro

jest jeszcze jeden psiak, 10 kg, łysy.....nie przeklejam zdjęć bo nie mogę na to patrzeć....
http://www.dogomania.pl/forum/f28/dalmatynczyk-zombi-gdansk-do-uratowania-niestety-w-schronie-143709/

kasa potrzebna...konto jest na pierwszej stronie dalmatowej, allegro itp bedzie jak psiak będzie u nas.....pomocy, nie wiem już co ma robic a jestem sama na posterunku!!!

Posted

kropkowe ciotuchny mamy w Bogatyni 5-miesięcznego cudaka

mama dalmatyńczyk
ojciec JAMNIK:crazyeye:

piesio przejął geny po jamniku a umaszczenie po mamie dalmatyńczyku ........wyszło UFO ....jest niechciany:-( i szukamy mu domku
wychowany wśród dzieci i z inna sunią ....śpiący w łóżku, zdrowy i łagodny

może znacie kogoś kto chciałby mini wersje dalmatyńczyka:roll:

Posted

Może spróbować w temacie o jamnikach dać ogłoszenie. Maluch jest świetny :loveu:

Swoją drogą znam krzyżówkę boksera(matka) i jamnika(tatuś):cool3:

Posted

Marta666 napisał(a):
Może spróbować w temacie o jamnikach dać ogłoszenie. Maluch jest świetny :loveu:

Swoją drogą znam krzyżówkę boksera(matka) i jamnika(tatuś):cool3:

na jamniorach już jest:evil_lol:

Posted

"mini wersje dalmatyńczyka"

raczej bym go ogłaszała jako jedynego w swoim rodzaju Jamnika w Kropki :) Cudo :) ja sie zawsze zastanawiam jak w takich przypadkach ojciec się wdrapuje ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...