Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Toffina']Czyli pozbyliśmy sie kilku kropków i zaraz przybyły nam następne..:shake:[/QUOTE]
na zgorzelec info jest w dziale oddam dalmat
[url]http://www.zgorzelec.info/index.php?k_d=649&scid=168[/url]

• 2 weeks later...
Posted

Kropkowy bilans...??? To wszystko wymknęło się spod kontroli, ludzie rezygnują... nikt nie wie ile ich naprawdę jest :( Beata stara się to trzymać w ryzach, ale niewiele może, gdyż jest poza granicami naszego kraju...

dalmibea gdyby nie Ty.........

Posted

sorry, ale nie mialam innego wyjscia, inaczej wymknelyby sie nam dalmatynczyki z pod kontroli, serce by mi peklo jakby tak sie stalo , tak ze znalazlam Fundacje w Polsce ktora wziela Dalmaty tymczasowo pod swoje skrzydla opieki. Fundacja NERO przejmie tymczasowo wszystkie Dalmaty ktore sa na dalmatynczykiwpotrzebie do siebie na HP , i obiecali pomoc. Mysle ze to jest wspaniale rozwiazanie, bo sama widzialam co sie dzialo, Dalmaty zostaly bez opieki ,tak ze mysle ze nikt nie bedzie mial nic przeciwko temu, skoro tak i tak ostatnio nikt sie nimi nie zajmowal. Do tej pory dzieki NERO trafil Rokki i Bemol do nas ,Filip pakuje juz walizki , a Mikrusowi pomagamy finansowo i domek tez na niego czeka skoro dojdzie do sil !!!
Zyczylabym sobie zeby mimo wszystko Forum dalmatynczykiwpotrzebie i tutaj na DOGOMANI nie umarlo smiercia naturalna , i zeby ktos od czasu do czasu aktualizowal wiadomosci.Mysle i wierze ze to jest kryzys przejsciowy i kiedys znowusz wszystko odzyje.

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Kropkowy bilans...??? To wszystko wymknęło się spod kontroli, ludzie rezygnują... nikt nie wie ile ich naprawdę jest :( Beata stara się to trzymać w ryzach, ale niewiele może, gdyż jest poza granicami naszego kraju...

dalmibea gdyby nie Ty.........

No widzisz FiGa , nawet poza granicami kraju mozna cos zdzialac ,

FiGa nie opuszczaj mnie ;(((((

Odezwij sie do mnie na Maila albo zadzwon

Bea / Beata

Posted

Posłuchajcie pomózcie w ogłoszeniach i zbieraniu info o dalmatach wysyłajcie do mnie i dalimbey info o nich , a my będziemy się starały pomóc , zrobie wsystko zeby pomóc ale bardzo dużo pracuję i nie dam rady sama ustalić obdzwonić etc . ale jestem do dyspozycji Waszej i dalmatów , będę pomagała jak umiem najlepiej , info dobrze byłoby przesyłac tez na moj mail , bo nawet jak pracuję do 21.00, to znajdę czas w pracy żeby odebrać i ewentualnie zacząć działać , mój nr telefonu tez jest 24 godziny na dobę do Waszej dyspozycji , razem możemy coś dobrego dla nich zrobić , Nero tez pomoze ,dalmbea ma z wami kontakt mailowy i zna namiary na mnie.:lol:

Posted

Gesta moze juz dzisiaj do nas przyjezdzac, kontrola przedadopcyjna byla pozytywna, moze jechac do nowego domku na 100 % do Ulm kolo Stuttgartu. Moze jedzie ktos na dniach do Niemiec i moglby ja nam gdzies podrzucic ???
Popytajcie sie w kregu znajomych

Posted

Ciemno , głucho ,ponuro ,brak odpowiedzi na pytania , brak podstawowych informacji , jestem tu od pewnego czasu zeby pomóc , tylko ze nie ma z kim poza ,toba dalimbea nawiązac, kontaktu ,a chodzi tylko o informację o psach , do tego nie potrzeba kasy tylko chęci. Teraz juz znam odpowiedzi na pytania , więc ich nie potrzebuję .
Jezeli jest dalmatyńczyk w potrzebie prosze zgłaszać go do Fundacji NERO . Pomozemy

Posted

Dorota - mysle ze narazie zostalysmy same ;(((( , ale licze na to ze za niedlugo kryzys przejdzie i wszystkie kropkowe cioteczki wroca z powrotem. Im nas wiecej tym wiecej mozemy zdzialac

Posted

Kochani!!!
Na początek chcę Wam podziękowac.
Jesteście wspaniałymi ludźmi z sercem i duszą.
Danka, Piotrek i wielu innych do których dzwoniłem i pisałem.
Dziękuje Wam, że jesteście i tworzycie na tych stronach to więź, między człowiekiem, a najlepszym kumplem czworonogiem.
Danka dziękuję tobie szczególnie za zaufanie i pomoc poszukiwaniu za nowym łobuzem Wesoly

Dzisiaj tj. 03.01.2010 jestem szczęśliwy, a za parę godzin będzie ktoś jeszcze!!!
Postanowiłem adoptowac BORYSA vs. BONZO obecnie znajdującego się w Gorzowie Wlkp.
Słodki, wesoły, pełen życia psiak.

DZIĘKUJE RAZ JESZCZE WAM!!!
POZDRAWIAM I DO USŁYSZENIA

TO JEST WIADOMOSC OD NOWEGO PANA BORYSA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...