Justyna_wolontariat Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Dalma ma z boku karku małą narośl wet mówi że to nic groźnego i bez problemu może jej to usunąć Sunia jest na 99% po nosówce ma takie zęby jak psy po tej chorobie :-(
bea_m Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Justyna a kiedy sunia jest do wyciągnięcia ze schronu? Z jakim obłożeniem zostanie wydana? Czy ma /będzie miała szczepienia? sterylka itd...
bumel Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Do Azylu pod Psim Aniołem w Falenicy trafił ostatnio taki piękny pies: Jeszcze się łudzę, że zgłosi się po niego właściciel, choć to już 5 dzień mija... Zapraszam na jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/dalmatynczyk-znaleziony-w-warszawie-falenicy-nikt-go-nie-szuka-139036/
Justyna_wolontariat Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 dziś była zaszczepiona na wszystkie choroby na wściekliznę odrobaczona i odpchlona z sterylką nie ma problemu zrobi sie może jeszcze w tym tyg suczka na już może byc wydana nie ma kwarantanny bo właściciel zmarł im szybciej opuści schronisko tym lepiej bo z tego stresu nie chce wogle jeść tylko siedzi w koncie :-(
bea_m Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/srebrna-bizuteria-antyki-139204/#post12399140
kate11 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Chyba w pierwszym "rzucie" zabieramy 10 miesięcznego dzieciaka katowanego w melinie....Sunię z Bytomia wysłałam do tzw chętnych ale oni wyjechali, mam nadzieję, że wrócą za kilka dni i dadzą znać...sprawdzeni oczywiście....sunia dziecinka z Chorzowa ma się dobrze, to diabel wcielony ale da się ją wychować, jest na razie wychudzona, bardzo mięciutka, leciutka i przytulaśna....ale jak to dalmatka pokazuje już swój charakterek. zdjęcia jutro na naszym forum.
Marina Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Przepraszam,ze wchodze tak z nienacka,ale poszukuje informacji na temat Laufera,nieslyszacego Dalmatynczyka.Zapadl mi w serce ok.rok temu,kiedy zobaczylam na interii apel o nowy dom dla niego i do dzisiaj nie moge o nim zapomniec..gdybym nie miala swojego Dalmata i posiadala lepsze warunki mieszkaniowe,Lauferek juz bylby moj:) Bede bardzo wdzieczna za jakakolwiek informacje.Z gory dziekuje.
Marina Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Przepraszam,ze jeszcze spytam,gdzie i w jaki sposob mozna na bierzaco sprawdzic ile dalmatow poszukuje domu i ktore dom juz znalazly??Bo czytajac wszystkie poty od poczatku do konca,mozna sie ladnie pogubic i zaplatac;)
bea_m Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Marina napisał(a):Przepraszam,ze wchodze tak z nienacka,ale poszukuje informacji na temat Laufera,nieslyszacego Dalmatynczyka.Zapadl mi w serce ok.rok temu,kiedy zobaczylam na interii apel o nowy dom dla niego i do dzisiaj nie moge o nim zapomniec..gdybym nie miala swojego Dalmata i posiadala lepsze warunki mieszkaniowe,Lauferek juz bylby moj:) Bede bardzo wdzieczna za jakakolwiek informacje.Z gory dziekuje. Ogłosznie nie jest akltualne bo Laufer przebywa u Buni na dożywociu. Bunia to wet z łodzi która zajmuje się dalmatyńczykami :)
:: FiGa :: Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 A ja odpowiem na drugie pytanie. Wszystko na bieżąco jest na Strona główna DwP ;)
siekowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Szukamy właściciela tego dalmatyńczyka http://www.dogomania.pl/forum/f96/znaleziono-dalmatynczyka-w-wa-falenica-139215/
kate11 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ogł. z dnia: 2009-06-11 Znaleziono 3 dni temu DALMATYŃCZYKA w okolicach Osiedla Głogi w gm. Nieporęt k/Warszawy. Pies ma ok. 7 miesięcy i miał na sobie NIEBIESKĄ skórzaną obrożę. Obecnie przebywa w schronisku dla zwierząt w Józefowie. Nadano mu tam imię Kropek. Osoby zainteresowane przygarnięciem tego pieska proszę o kontakt pod numer: 0-694 642 098
Asta17 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Proszę o pomoc w znalezieniu domu! Dalmatynka około 7 letnia oddana do schroniska w Rudzie Śląskiej, ponieważ jej właścicielka zmarła. Suczka bardzo przeżywa pobyt w schronisku, jest osowiała i bardzo zrezygnowana. Dalma tak ją nazwałam jest bardzo kontaktowym psem to wielka pieszczocha do psów zero agresji. kontakt: [email protected] 509 450 480 gg 842 9081
kate11 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 wiemy o niej, szukamy.....jutro zdjęcia 15kg Czakry.....masakra.
Wet-siostra Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Kropka..kropka...Piękny pies... Czemu więc bezdomny jest???
florida_blue Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 kate11 napisał(a):wiemy o niej, szukamy.....jutro zdjęcia 15kg Czakry.....masakra. czekamy ...
kamilka91 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 kate11 napisał(a):jutro zdjęcia 15kg Czakry.....masakra. 15 kg? :crazyeye: Toć to szkielet nie dalmat! :-(
florida_blue Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 dopiero filmik byłby wstrząsający - ja ją wciąż mam przed oczami !
kate11 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Nasz Grys, który tak na prawdę ma ok 3 lat jest w klinice na podleczeniu, jesli nie zapłacimy za to, to sobie go mozemy zabrać, nie mamy niestety gdzie więc czeka go....proszę o pomoc, czas mamy do poniedzialku; proszę o pomoc.
Recommended Posts