:: FiGa :: Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Z największą przyjemnością usuwam z pierszej strony Maxa, Santę, Pascala, oraz Barona :loveu: Jednak dopisać trzeba 3 psy z łańcucha, zdjęć nie mamy... Psy zostaną właścicielom odebrane jednak nie mamy gdzie je umieścić :placz: Potrzebujemy domów tymczasowych na cito! :placz:
doddy Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ja nietypowo. Otóż wczoraj byliśmy na wizycie przedadopcyjnej w Warszawie w Ursusie dla naszego chorego pitbulla. Pani Kasia mówiła, że miała czasami dalmasie na DT od osób, które im pomagają. Czy może ktoś z Was wie o kim mówię i jest mi w stanie potwierdzić na PW, że to dobry dom? Szukam 100% potwierdzenia, ponieważ nasz pit jest ciężko chory i chciałabym dla niego dom ze złotymi klamkami. Proszę o info na PW. Dziękuję.
:: FiGa :: Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Muszę zrobić aktualizację, ale nie mam neta w domu... jest wiele nowych psów....
kamilka91 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 13 psiaków? Mam nadzieję, że ta 13 im szczęście przyniesie...
:: FiGa :: Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Byłoby fajnie, gdyby można było edytować 1 posta :roll: Aktualizacja: --------------------------------------------------------------------- Sky - Sochaczew Wątki: kropkowe dogo --------------------------------------------------------------------- LUKA - ok. Warszawy Wątki: kropkowe dogo --------------------------------------------------------------------- PONGO - Konin Wątki: kropkowe dogo --------------------------------------------------------------------- Marcel - Wrocław Wątki: kropkowe dogo --------------------------------------------------------------------- Synuś - Wawa DT Wątki: kropkowe --------------------------------------------------------------------- Ideał - DT Częstochowa Wątki: kropkowe --------------------------------------------------------------------- Głucha - DT Częstochowa Wątki: kropkowe --------------------------------------------------------------------- Kora - DT Rabka Zdrój Wątki: kropkowe dogo --------------------------------------------------------------------- Sunia - Przyborów Wątki: kropkowe --------------------------------------------------------------------- 6-miesięczna, DT Wrocław Wątki: kropkowe --------------------------------------------------------------------- Biały - Legnica Wątki: dogo --------------------------------------------------------------------- Kropka - Łowicz Wątki: kropkowe dogo --------------------------------------------------------------------- Michaś - Dąbrówka Wątki: kropkowe dogo --------------------------------------------------------------------- Nutka -- Dąbrówka Wątki: kropkowe dogo --------------------------------------------------------------------- Czarek Wątki: kopkowe dogo --------------------------------------------------------------------- Bols Wątki: kropkowe --------------------------------------------------------------------- Łatka Wątki: kropkowe --------------------------------------------------------------------- Ares Wątki: kropkowe --------------------------------------------------------------------- Gesta Wątki: kropkowe --------------------------------------------------------------------- Piesek Wątki: kropkowe --------------------------------------------------------------------- Perełka Wątki: kropkowe [SIZE="6"]= 21!!!!! :placz: :placz: :placz:
magda z. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Figa ja dwa razy muszę uderzyć w edycję i za drugim pójdzie, bo za pierwszym kręci i muli, ale jak kliknę w przeciągu 5-10 s. jeszcze raz to idzie edycja:)
:: FiGa :: Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 magda z. napisał(a):Figa ja dwa razy muszę uderzyć w edycję i za drugim pójdzie, bo za pierwszym kręci i muli, ale jak kliknę w przeciągu 5-10 s. jeszcze raz to idzie edycja:) U mnie wyskakuje powiadomienie, że nie mam uprawnień :roll:
magda z. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 :: FiGa :: napisał(a):U mnie wyskakuje powiadomienie, że nie mam uprawnień :roll: hmm, to ja u siebie mogę edytowac, nawet ZuziM edytowałam jej wątki z jej kąta, ale u siebie na komputerze
Malwi Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 a może mi ktoś powiedzieć czy również mu się wyświetla prośba o token po zaakceptowaniu edycji ?
kamilka91 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Mi się wyświetla. I edytować nie mogę.... :roll:
Recommended Posts