Jump to content
Dogomania

jamniczka z Saskiej Kępy i jej 2 maluchy szukaja domu, PSIAKI W DOMACH!!!

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zakochałam się w Kokosiku:loveu: A Busia wygląda na tych zdjęciach na mniejszą niż na tych poprzednich, taka kropka.Ale może to trudy macierzyństwa tak ją wyssały;)

Posted

Tak Busia zeszczuplała i wydaje sie mniejsza i drobniejsza.Jest bardzo grzeczna ,spokojna milusińska sunia.Bardzo prosze o pomoc w szukaniu domku dla maluszków i Busi-mamy.Busia moze miec góra 2 latka

Posted

Maluszki już chodzą .Ślizgają sie wprawdzie po podłodze i komicznie to wygląda .Zaczynają sie juz ze soba bawic ,podszczekiwać,powarkiwac.:cool3:
Nikt z obserwatorów nie dzwonił.

Posted

gamoń napisał(a):
To nie jest cała rodzinka brakuje paru sztuk;)

o, jakie znajome gębusie :cool3:
Jak będzie znów jakś imprezka w Warszawie, to wołajcie!

Posted

Podnoszę...Czy ktos może wrzucić jeszcze maluchy i mamę na inne portale?
Ja niestety z ogłoszeń tylko allegro ale widzę, że mają.
W przypadku "moich" szczeniąt allegro miało największą skuteczność ale warto jeszcze spróbować z alegratką , kupiępsa i gumtree...No i miałam kilka telefonów z ogłoszeń rozwieszonych w lecznicach.

W każdym razie mam was w pamięci - jeszcze niedawno miałam telefonu o szczeniaki, które dom znalazły juz ponad miesiąc temu ;-)

Posted

przyjechala do azylu babka z darami. zaczela opowiadac o swojej jamniczce, która pies zagryzł pod jej nogami :( to dluga historia. bardzo sie rozczulila. teraz szuka cos w stylu jamnika i spodobala jej sie Busia. Teraz wysłałam jej jeszcze maila na zdjecia i info od Ciebie Asiuniap i czekam na odp. Aga ma do niej tel, jakby co

Posted

W sprawie Busi oraz szczeniaków nie dzwonil nikt do tej pory:shake:
zaczyna mnie martwic juz ta sytuacja:shake:
Szczeniaki powinny zostac odrobaczone .Fv nie zostałą opłacona ,jak na dzień dzisiejszy.