paulus Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Plakat Pogo do pobrania. Mam 50 szt. to jakoś podrzucę. Quote
karusiap Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 dziekuje:loveu: tylko na samym koncu jest imie Paco zamisat Pogo;) Quote
karusiap Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 bardzo prosze o plakatowanie Krakowa wizerunkiem slicznego Pogusia:loveu: Dostalam pieniazki od pewnej wspanialej osoby,ktora jest "Mama" naszego dziadziusia Boryska:loveu:Pogunio jako chyba najbardziej potrzebujacy teraz domku dostanie 50 zl, 50 Maxiu jako ze najdluzej szuka domku ( leci nam 9 ty miesiac) i 40 zl prawdopodobnie Knapis maly uroczy pechowiec-DZIEKUJE!!!!:loveu: Pogo bedzie odrobaczony i szczepiony na zakazne wiec jest jak znalazl:lol: Quote
weszka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Długo mnie nie było, a Pogo nadal w hotelu :( Co się dzieje??? Gdzie ci ludzie mają oczy i serca :( Quote
moana Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 przepiekny! :crazyeye: [quote name='weszka'] Quote
karusiap Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 no wlasnie,a zainteresowanie jego osobka....niemal zerowe... Quote
BeataSabra Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Hej Pogo co tam u Ciebie? Nabierasz ciałka ?? Quote
monita Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dla niego idealny jest DT, w którym będą nad nim "pracować" ... a takich jak na lekarstwo :placz: i szansa minimalna :placz: Quote
karusiap Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Tak,Pogus podobno przytyl ostatnio:loveu:przekonam sie juz nie dlugo:) Quote
BeataSabra Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Jestem totalnie zakocona.. I chora psica... Ech Nie mam warunków żeby go wziąć na resocjalizacje..... Trzymam za niego kciuki.... Quote
karusiap Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Pogo ma sie bardzo dobrze:multi:wyglada swietnie,przytyl ostatnio:loveu:bo dostaje podwojna porcje jedzenia:oops:taki jest rozpieszczany....dzis wybiegal sie za wszystkie czasy,latal jak szalony i skakal jak...zabka:)tylko,ze on potrzebuje takiego ruchu na codzien a ja nie moge mu tego zapewnic:shake: Jest kochany i w hotelu bardzo grzeczny. Szukamy domku intensywnie..... Quote
karusiap Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Nie ,Pogo nie byl w kundlu w tym tyg. Pogunio dostal pod choinke 50 zl od "naszej" niezastapionej p.Magdy:loveu:-BARDZO BARDZO DZIEKUJEMY:Rose: Quote
Jagienka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Od AniB dostaliśmy wsparcie finasowe, na każdy łebek przypada 23 zł :) (Max, Pogo, Knapik) Quote
monita Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Widziałam wczoraj chłopczyka :razz: Jak zwykłe ładniutki :loveu: i strasznie garnie do człowieka ... Quote
BeataSabra Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Pogus psiaczku gdzie twój nowy domek ??? Quote
karusiap Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Pogo ma szanse jechac do nowego domku,do bardzo milych Panstwa.Mialby zapewnione codzienne dlugie spacery i duuzo milosci... Quote
karusiap Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 a jest jest...a wiec...Pogo noc spedzi w nowym domku:multi:Panstwo sa naprawde wspaniali i maja serce do psow,ale....maja tez nowe mieszkanie a Pogo moze pogrysc co nieco,czego sa tez swiadomi...zobaczymy co bedzie,na razie wygladaja na zakochanych z misiu,,,, Pogo chcial wyjsc z nami,ale zostal... Powodzenia Skarbie!!!!!!!!!!!!!:loveu: AMIGA-serdecznie dziekuje za pomoc!!!!:loveu: Quote
Recommended Posts