BeataSabra Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Pogo jak sie ciesze ........ Trzymam kciuki Quote
BeataSabra Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Jak Pogo zniósł pierwszą noc w nowym domu ?? Quote
dzodzo Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 trzymamy kciuki!!! a jak Państwo wpadli na Pogo? Quote
AMIGA Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Uffffffffffff, jestem dumna z siebie - znalazłam wątek Pogusia. Miałam nadzieję, że będą już jakieś wiadomości o tym, jak Pogo i jego nowi Państwo przezyli pierwszą wspólną noc. Pan twierdził, że najwyżej nie beda tej nocy spać, jakby Pogo bardzo tęsknił, tylko będą sobie razem urzędować. Ale mam nadzieję, że wszystko jakoś się ułożyło :p Quote
karusiap Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 a wiec.hmm nie wiem jak Panstwo trafl na Pogo,jakos przez internet na pewno,bo mieli juz w domu wydrukowane jego zdjecia:) Dzwonia do mnie Pani,ze pierwsza noc udalo im sie troszke pospac:)Pogo co chwla chodzl do nich,probowal sie wtarmosic na lozko,podchodzil,moze sprawdzal czy sa....po poludniu odsypial:)Jest bardzo grzeczny,probuje cos broic ale reaguje , gdy zwraca mu sie uwage. Panstwo zrobili przemeblowanie,y Pogo widzial ch z posania i by by jak najblizej:loveu:Oby zdal jutro test na zostawanie w domku:) Quote
AMIGA Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ufffffffffffff, to niezłe wiadomości. Miejmy nadzieję, że będąc z nim przez cały dzisiejszy dzień państwo się zorientowali co najbardziej interesuje Pogo, co by najchętniej dorwał do pogryzienia i pomyślą o tym, żeby to wywindować poza zasięg Pogusiowej "paszczęki" :evil_lol: Quote
moana Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ale fajnie ! :) Jak Pogo? A nowi Panstwo? :razz: Quote
karusiap Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Wczoraj wieczorem bylo wszytsko dobrze:loveu:Pogo zostal sam w domu i przesunal tylko kanape i lampe,wiec byl grzeczny:)Panstwo sa bardzo zadowoleni i dumni bo glos Pogo chwala nawet sasiedzi wlasciciele rotwailera:evil_lol: Quote
AMIGA Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ufffffffff ale się wystraszyłam, jak mi przyszło powiadomienie na pocztę o wpisie w wątku Pogo, bo przeczytałam tytuł, ze Pogo pilnie szuka domku. I się wystraszyłam, że jednak nowi państwo nie mają cierpliwości do Pogo. A to po prostu jeszcze stary tytuł. Czy są jakieś nowości o Pogo??? Quote
karusiap Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 ciociu AMIGO post wczesniej sa nowe wiesci;) tytul zmienie za pare dni;) Quote
AMIGA Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Oj sory, faktycznie! Nasze posty się po prostu rozminęły. Strasznie sie cieszę, że Pogo sie potrafił "wkupić" w łaski. To bardzo mądry i kochany piesek, juz nie mówiąc, że naprawdę prześliczny :loveu: Quote
monita Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Czyli znalazł swoich ludzi :multi: Albo oni jego ;) Quote
karusiap Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 wlasnie mialam telefon.... Pogo jutro wraca do hotelu,nawet go nie przywiaza,bierzemy go rano....Dlaczego??Bo dom idealny okazal sie *****....Bo stwierdzono,ze z psychika Pogo jest cos nie tak,gdyz ma duzo energii mimo dlugich spacerow.No skubany-1 roczny pies ma czelnosc miec energie.Ludzie wiedzieli,ze Pogo jest niewybiegany i niewychowany.Wtedy slyszalysmy,ze chodzil pan ze swoja Onka na szkolenie i poradzi sobie,ze zna sie na psach.Kocha je,miewal w domu przybledy.Ze wszytskiego go naucza,bo pies jak juz jest to na zawsze. Na zawsze=tydzien. Pogo nie daje im spac w nocy i ciagle chce byc przy czlowieku,Dziwne co?? wiedzieli jakiego psa biora.Byli zachwyceni,a oni wydawali sie idealni....jak to sie mozna przejechac a cierpi pies. Nie wiem czy mi jutro nerwy nie puszcza za te absurdalne gadki,horror jakis:(jestem wsciekla i chce mi sie ryczec... Quote
AMIGA Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Też mi się wydawało, że kto jak kto, ale Pogo super trafił!!!!:shake::shake::crazyeye: Quote
Klementynkaa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 ech beznadzieja... ludzie, którzy decyduja się na psa ze schronu powinni przecież wiedzie, ze to nie jest maskotka :( a najbardziej mnie wkurza, że kiedy takim ludziom mówi się o ewentualnych problemach to oni zawsze mądrze kiwają głowami i twierdzą, ze będzie SUUUPER - byle dac im spokój :( Quote
karusiap Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 dzis rano mialam tel....szybko sie rozbudziam jak zrozumialam ,ze to tygodniowy pan Pogo dzwoni.....i slysze ze zle sie stalo z Pogo,ze moge klac,wyzywac go i krzyczec a oni go biora spowrotem:shake:oczywiscie tu nastapila moja czesc,ze nie ma takiej mozliwosci,ze pies ma woe z mozgu itp,on na to,ze u nich w domu jeden placz ze juz go nie oddadza ,ze byl jeden dzen w hotelu....no i znowu moja czesc....potem pan powiedzial,ze jak zmienie zdanie zebym sie odezwala,moja czesc i oczywiscie zeby nie bylo watpliwosci-Pogo nigdy nie wroci do tego domu Quote
dzodzo Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 moze jednak warto to przemyslęc??? nie bronię ich ale często robi się rzeczy impulsywnie a potem zaluje po zastanowieniu Quote
karusiap Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Asiu nie ma takiej mozliwosci.Mieli tydzien na zastanowienie sie,oni nie dali Pogo szansy..... Quote
dzodzo Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 ok, tak sobie tylko gdybam-moze Pogo trfai na lepszych ludzi?to tylko kwestia czasu Quote
Recommended Posts