karusiap Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Pogo jest naprawde wspanialy..rozpiera go energia..nudzi sie i teskni:(on po prostu jak doberman-wybiera jedna osobe za przewodnika....nie jest znowu jakims nie wiadomo jak trudnym psem,,,,tak naprawde nie wiemy czy wogole jest trudny:shake: Quote
monita Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Hmmm ... a może DT :roll: Żeby go dokładnie sprawdzić :roll: Quote
karusiap Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 najgorsze jest to,ze DT wogole brak,a jesli juz mowa o mix dobermanku to nie spotkalam sie u nas z DT:roll: Quote
monita Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Sama bym go zabrała ... ale się obawiam o psa :roll: Hmmm ... ale pomyślę nad czymś ;) Quote
monita Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 karusiap nie jestem kynologiem, ale mnie on wygląda na pinczera średniego :razz: więc może go ogłaszcać w tym kierunku ?? Quote
karusiap Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 ja juz sama nie wiem jak go oglaszac..dla mnie to taki doberman zmieszany z gonczym:) Quote
monita Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 No nic ... najważniejsze żeby znaleźć mu dom - a czy dla właściciela będzie pinczerem, dobkiem czy gończym, to już nie ma różnicy :p Quote
karusiap Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 ma ogloszenia allegro i chyba weszka mu robila-chyba....bo tyle psiakow....ale zawsze mile widziane;) Quote
monita Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Łojej ... przyznam szczerze, że mało siedzę w ogłoszeniach i nie orientuję się po stronach :oops: ale zawsze mogę wymyslić tekst, który chwytaja za serce :p Quote
karusiap Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 monita teksty tez zawsze mile widziane:cool3:tylko Pogo trzeba reklamowac szczerze i otwarcie bo ma charakterek...ale wiesz...pies ideal,ktory musi chwycic za serce-Knapik:loveu:jakbys miala chwilke.. Quote
monita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ładny chłopczyk :loveu: Mazio wygląda jak starszy brat ;) Miałam napisać tekst dla Pogo :oops: Quote
karusiap Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Pogo byl dzis w TV,wygladal pieknie i byl bardzo grzeczny:loveu:niestety zero tel,wogole ani pol tel po psa ktoregokolwiek dzis:( dzis malo zawalu nie dostalam,Pogo strasznie schudl,dramat,obawiam sie,ze ma to co Paco-stres i okropnie zle znosi zamkniecie,w koncu keidys mial dom... co tu robic?? Quote
Jagienka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Trzeba zrobić zmasowaną akcje, tak jak z Paco... Przepraszam karusiap, ale musze to napisac.... Nasz Pogo przystojniak ( o faktycznie zbyt chudej doopce) siedzi sobie z karusiap przed programem w poczekalni, kucnęłam koło malucha, gadam z karusiap a Pogo wstał, podszedł do mnie i tak delikatnie, powolutku, nie za bardzo przekonany chwycił przednimi zabkami mój obojczyk hihihihi Się zdziwił, jak mu obojczyk sam z ust sie wyślizgnął :) Quote
karusiap Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Pogus ma wzmozony apetyt a jak sie ma wszytskie kosci na wierzchu to nie byl by psem,gdyby nie sprobowal ktorejs:eviltong: Quote
monita Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ani jednego telefonu :crazyeye: Może plakaty zrobimy ?? Quote
karusiap Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 przydadza sie na pewno,ja oczywiscie nie potrafie ale prosze o pomoc w zrobieniu ich Quote
monita Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Może mnie się uda jakiś zrobić ( ewentualnie ktoś poprawi ) ;) Najgorsze jest to, że musi dzieć w hotelu :shake: Quote
karusiap Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 najgorsze jest to,ze Pogus tragicznie znosi hotel,schudl okrutnie,martwie sie o niego potwornie:placz: Quote
paulus Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 karusiap napisał(a):przydadza sie na pewno,ja oczywiscie nie potrafie ale prosze o pomoc w zrobieniu ich ja mu zrobię plakat i postaram się wydrukować parę Quote
Recommended Posts