Jump to content
Dogomania

Kraków-Pogo mlodziutki, mial byc uspiony..a teraz?ma SWOJ kochajacy domek!!:)

Recommended Posts

Posted

Pogo jest naprawde wspanialy..rozpiera go energia..nudzi sie i teskni:(on po prostu jak doberman-wybiera jedna osobe za przewodnika....nie jest znowu jakims nie wiadomo jak trudnym psem,,,,tak naprawde nie wiemy czy wogole jest trudny:shake:

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łojej ... przyznam szczerze, że mało siedzę w ogłoszeniach i nie orientuję się po stronach :oops: ale zawsze mogę wymyslić tekst, który chwytaja za serce :p

Posted

monita teksty tez zawsze mile widziane:cool3:tylko Pogo trzeba reklamowac szczerze i otwarcie bo ma charakterek...ale wiesz...pies ideal,ktory musi chwycic za serce-Knapik:loveu:jakbys miala chwilke..

Posted

Pogo byl dzis w TV,wygladal pieknie i byl bardzo grzeczny:loveu:niestety zero tel,wogole ani pol tel po psa ktoregokolwiek dzis:(
dzis malo zawalu nie dostalam,Pogo strasznie schudl,dramat,obawiam sie,ze ma to co Paco-stres i okropnie zle znosi zamkniecie,w koncu keidys mial dom...
co tu robic??

Posted

Trzeba zrobić zmasowaną akcje, tak jak z Paco...

Przepraszam karusiap, ale musze to napisac.... Nasz Pogo przystojniak ( o faktycznie zbyt chudej doopce) siedzi sobie z karusiap przed programem w poczekalni, kucnęłam koło malucha, gadam z karusiap a Pogo wstał, podszedł do mnie i tak delikatnie, powolutku, nie za bardzo przekonany chwycił przednimi zabkami mój obojczyk hihihihi Się zdziwił, jak mu obojczyk sam z ust sie wyślizgnął :)

Posted

karusiap napisał(a):
przydadza sie na pewno,ja oczywiscie nie potrafie ale prosze o pomoc w zrobieniu ich

ja mu zrobię plakat i postaram się wydrukować parę