Jump to content
Dogomania

Kraków-Pogo mlodziutki, mial byc uspiony..a teraz?ma SWOJ kochajacy domek!!:)

Recommended Posts

Posted

A ja czekam ze zdjęciami z "powtórnego" przekazania Pogunia. Czekam aż Karusiap da hasło, że już można wstawić zdjęcia. Nie sa to jakieś rewelki, bo robiałm te zdjęcia wcisnięta w kąt mieszkania, odgrodzona od wszystkich pańciem Pogusia, więc raczej miałam stale "tyły" psa do uwieczniania, ale zawsze lepsze coś niż nic :evil_lol:

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']A ja czekam ze zdjęciami z "powtórnego" przekazania Pogunia. Czekam aż Karusiap da hasło, że już można wstawić zdjęcia. Nie sa to jakieś rewelki, bo robiałm te zdjęcia wcisnięta w kąt mieszkania, odgrodzona od wszystkich pańciem Pogusia, więc raczej miałam stale "tyły" psa do uwieczniania, ale zawsze lepsze coś niż nic :evil_lol:
karusiap się zgadza, tylko jej dogo nie działa

• 3 weeks later...
Posted

Pogunio ma sie bardzo dobrze:)Codziennie ma dluugie spacery i chyba najbardziej upodobal sobie swojego Pana:)
Pan bardzo chwali go, na spacerach Pogus jest grzeczny do ludzi i innych psow:multi:
Musimy wybrac sie jakos w odwiedziny do mordeczki:loveu:

• 2 months later...
Posted

Rozmawialam dzis z Panstwem Pogunia.Jak juz pisalam na spacerach jest bardzo grzeczny,a w domku troszke sie zapomina;)
co mnie najbardziej cieszy-Pogo spi na lozku:loveu::oops:Gdy stwierdzilam,ze jednak nie dalo sie go oduczyc,Pani powiedziala ze nikt nie probowal;)
Teraz wiem,ze warto bylo zaryzykowac i mimo tego co przeszlismy wszyscy ja ,Pogo i jego Panstwo,mimo niedomowien i pewnych sytuacji strasznie ciesze sie,ze tak sie wszytsko skonczylo.
Bo Pogus ma naprawde cudowny domek:loveu:

• 4 months later...