AMIGA Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 A ja czekam ze zdjęciami z "powtórnego" przekazania Pogunia. Czekam aż Karusiap da hasło, że już można wstawić zdjęcia. Nie sa to jakieś rewelki, bo robiałm te zdjęcia wcisnięta w kąt mieszkania, odgrodzona od wszystkich pańciem Pogusia, więc raczej miałam stale "tyły" psa do uwieczniania, ale zawsze lepsze coś niż nic :evil_lol: Quote
Jagienka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='AMIGA']A ja czekam ze zdjęciami z "powtórnego" przekazania Pogunia. Czekam aż Karusiap da hasło, że już można wstawić zdjęcia. Nie sa to jakieś rewelki, bo robiałm te zdjęcia wcisnięta w kąt mieszkania, odgrodzona od wszystkich pańciem Pogusia, więc raczej miałam stale "tyły" psa do uwieczniania, ale zawsze lepsze coś niż nic :evil_lol: karusiap się zgadza, tylko jej dogo nie działa Quote
AMIGA Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 O BOGOWIEEEEEEEEE a ja mam tyle pracy!!! Ale słowo się rzekło:p Wielka miłość To wspaniałe, jak coś tak trzeszcy w zębach Quote
monita Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 No ładnie się prezentuje na salonach :razz: Quote
karusiap Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Pogunio ma sie bardzo dobrze:)Codziennie ma dluugie spacery i chyba najbardziej upodobal sobie swojego Pana:) Pan bardzo chwali go, na spacerach Pogus jest grzeczny do ludzi i innych psow:multi: Musimy wybrac sie jakos w odwiedziny do mordeczki:loveu: Quote
karusiap Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Rozmawialam dzis z Panstwem Pogunia.Jak juz pisalam na spacerach jest bardzo grzeczny,a w domku troszke sie zapomina;) co mnie najbardziej cieszy-Pogo spi na lozku:loveu::oops:Gdy stwierdzilam,ze jednak nie dalo sie go oduczyc,Pani powiedziala ze nikt nie probowal;) Teraz wiem,ze warto bylo zaryzykowac i mimo tego co przeszlismy wszyscy ja ,Pogo i jego Panstwo,mimo niedomowien i pewnych sytuacji strasznie ciesze sie,ze tak sie wszytsko skonczylo. Bo Pogus ma naprawde cudowny domek:loveu: Quote
AMIGA Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Wieści wieściami, ale przydałyby się jakieś zdjęcia :evil_lol: Ale wieści super! Tak by się chciało zawsze czytac:loveu: Quote
karusiap Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Musimy sie wybrac do Pogusia:)tzn oczywiscie nic sie nie dzieje,ale stesknilam sie troszke za wariacikiem,a Jego Pani zaprasza na wspolny spacer:loveu: Quote
Recommended Posts