Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam właśnie do osoby która zalicytowała na allegro Fliperka.
To głupi dowcip smarkacza.
Rozmawiałam z ojcem.
Wycofałam jego "ofertę"
Ehhhhh.
Jest jeszcze 7-dmiu oglądaczy ale jesli nie dzwonia to pewnie tylko ciekawość.
:(

Posted

[quote name='justynavege']ych mam nadzieję ze mu ojciec nogi z tyłka powyrywa :angryy:[/quote]

Ojciec z rozmowy to chyba też jakiś nieświadomy. :(

Fliperek chyba nie ma wątku na 3-grupie

Posted

dostałam maila w sprawie Fliperka,

Witam serdecznie! Jestem zasmucona, że taki los spotkała tego uroczego pieska jak również zainteresowana jego dalszym losem. Tak się składa, że akurat szukam dla Mamy pieska! Mama ma pod Warszawą dom z ogrodem i kocha wszystkie zwierzaki.A ostatnio pokochała szczególnie Foksy odkąd ukochana foksica gładkowłosa Mania zamieszkała razem ze mną w Warszawie!! Często jeździmy do Mamy więc myślę, że Fliperek miałby w weekendy wspaniałe towarzystwo do zabawy!!!! ZAznaczam, że to powazna propozycja, jestem z Warszawy i mogę po Flipera przyjechać. Jeśli jesteście Państwo zainteresowani proszę o znak!!! Nazywam się Karolina Kowalska i chętnie do Państwa zadzwonię. Proszę mi tylko napisać czy to nadal aktualne.
Pozdrawiam
KK

Posted

oki, Justy, to napiszę że oferta jest nadal aktualna.
Mam nadzieję, ze Pani oddzwoni do Ciebie.

A co do sprawdzenia to ja sie nie nadaje. :placz::placz:
Za bardzo łatwowierna jestem.:(:placz::placz:
Nie widzę kiedy ludzie kłamią :placz::placz:

Posted

To może Morisową porosić?
Ona jest doswiadczona i opanowana (bo ja też kiepska do sprawdzania...)
Może chociaż ją przepyta....
A jeśli to dom z ogrodem i Fliperek miłaby gdzie biedac to super, jeśli się nie uda to może zyskamy troche czasu?
zeby ta kobieta nie staciła cierpliwości i nie wydała komu kolwiek.....

Posted

Ux jak chcesz to mogę pojechać z Tobą na sprawdzenie domku. Tylko zależy jaki byłby termin, bo teraz przez weekend kuruje się w domu z przeziębienia, ale w tygodniu już mogę.

Posted

ja wiem, ze teraz nie pora na to - ale jakby się wszystko udało i jakbyście brały Flippera - to PROSZĘ niech ktoś z dogo weźmie te nieszczęsne talerzyki od solito dla mnie, baardzo proszę!!! A żebyście nie myslały , że ja tylko 6,50 tak bardzo chcę zaoszczedzic na wysyłce - to niech Zdrojka zaświadczy że ja z nawiązką to wpłaciłam - na Bandiego :)

Posted

Czyli idziecie na wizyte?

[SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]Uciechowskie Zwierzęta zamknięte na kłódkę!!! Proszę, podpiszcie petycję!!!
[/B][/COLOR][/SIZE][URL="http://www.petycje.pl/2702"][B][SIZE=4]http://www.petycje.pl/2702[/SIZE][/B][/URL]

Posted

[quote name='uxmal']ja jeszcze nic nie wiem gdzie iść? Dzwonił ktoś w sprawie Fliperka?[/quote]

Wczoraj by jeden etlefon od starszego Pana , ale chyba sie rozmyslil
dzis byl drygi
Ci Panstwo mają podjechcą obejrzeć Flippera około 16

wysłalam w razie czego tez do Niej mailem umowe adopcyjną schroniska zeby mogła wydrukować

Posted

[quote name='uxmal']dostałam maila w sprawie Fliperka,

Witam serdecznie! Jestem zasmucona, że taki los spotkała tego uroczego pieska jak również zainteresowana jego dalszym losem. Tak się składa, że akurat szukam dla Mamy pieska! Mama ma pod Warszawą dom z ogrodem i kocha wszystkie zwierzaki.A ostatnio pokochała szczególnie Foksy odkąd ukochana foksica gładkowłosa Mania zamieszkała razem ze mną w Warszawie!! Często jeździmy do Mamy więc myślę, że Fliperek miałby w weekendy wspaniałe towarzystwo do zabawy!!!! ZAznaczam, że to powazna propozycja, jestem z Warszawy i mogę po Flipera przyjechać. Jeśli jesteście Państwo zainteresowani proszę o znak!!! Nazywam się Karolina Kowalska i chętnie do Państwa zadzwonię. Proszę mi tylko napisać czy to nadal aktualne.
Pozdrawiam
KK[/quote]

Mnie chodziło o tą Panią...czy się odzywała.