uxmal Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dzwoniłam właśnie do osoby która zalicytowała na allegro Fliperka. To głupi dowcip smarkacza. Rozmawiałam z ojcem. Wycofałam jego "ofertę" Ehhhhh. Jest jeszcze 7-dmiu oglądaczy ale jesli nie dzwonia to pewnie tylko ciekawość. :( Quote
justynavege Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 ych mam nadzieję ze mu ojciec nogi z tyłka powyrywa :angryy: Quote
justynavege Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='konisia']A czy na dogo na grupie 3 foksio jest?[/quote] przyznam ze nie wiem :oops: Quote
uxmal Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='justynavege']ych mam nadzieję ze mu ojciec nogi z tyłka powyrywa :angryy:[/quote] Ojciec z rozmowy to chyba też jakiś nieświadomy. :( Fliperek chyba nie ma wątku na 3-grupie Quote
konisia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Założyłam wątek na grupie foksterrierów: [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98096[/url] Quote
solito Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='konisia']Założyłam wątek na grupie foksterrierów: [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98096[/URL][/quote] Dzięki, Konisiu!:loveu: Quote
justynavege Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Dziękujemy :) Foks ne ma gdzie wrocic schronisko zamkniete na dwie duze kłodki :-( Quote
uxmal Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 moja wetka da jeszcze ogłoszenie u siebie w gabinecie. Fliperka nadal obserwuje 7 os nikt nic nie napisał. Quote
uxmal Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 dostałam maila w sprawie Fliperka, Witam serdecznie! Jestem zasmucona, że taki los spotkała tego uroczego pieska jak również zainteresowana jego dalszym losem. Tak się składa, że akurat szukam dla Mamy pieska! Mama ma pod Warszawą dom z ogrodem i kocha wszystkie zwierzaki.A ostatnio pokochała szczególnie Foksy odkąd ukochana foksica gładkowłosa Mania zamieszkała razem ze mną w Warszawie!! Często jeździmy do Mamy więc myślę, że Fliperek miałby w weekendy wspaniałe towarzystwo do zabawy!!!! ZAznaczam, że to powazna propozycja, jestem z Warszawy i mogę po Flipera przyjechać. Jeśli jesteście Państwo zainteresowani proszę o znak!!! Nazywam się Karolina Kowalska i chętnie do Państwa zadzwonię. Proszę mi tylko napisać czy to nadal aktualne. Pozdrawiam KK Quote
justynavege Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Martuś moze to jego szansa ? dzis dzwonila do mnie Pani u ktorej jest teraz Fliper ze ma jakiegos chetnego ale chyba nalezaloby to sprawdzić dogłębnie...... Quote
justynavege Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Martuś moze to jego szansa ? dzis dzwonila do mnie Pani u ktorej jest teraz Fliper ze ma jakiegos chetnego ale chyba nalezaloby to sprawdzić dogłębnie...... Quote
uxmal Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 oki, Justy, to napiszę że oferta jest nadal aktualna. Mam nadzieję, ze Pani oddzwoni do Ciebie. A co do sprawdzenia to ja sie nie nadaje. :placz::placz: Za bardzo łatwowierna jestem.:(:placz::placz: Nie widzę kiedy ludzie kłamią :placz::placz: Quote
justynavege Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Marta to tak jak ja nieraz zaufam osobie nei wartej tego a jak ludzie OK np dla zwierzat to ja mam podejrzeń mnostwo i gdzie ta nasza kobieca intuicja :razz:;) Quote
uxmal Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 POSZŁA w las. :) Albo -jak mówiła moja Babcia. Stałyśmy w kolejce za rozumem lub czymś innym.:eviltong: Quote
beka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 To może Morisową porosić? Ona jest doswiadczona i opanowana (bo ja też kiepska do sprawdzania...) Może chociaż ją przepyta.... A jeśli to dom z ogrodem i Fliperek miłaby gdzie biedac to super, jeśli się nie uda to może zyskamy troche czasu? zeby ta kobieta nie staciła cierpliwości i nie wydała komu kolwiek..... Quote
justynavege Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 beka doklądnie tym bardziej ze teraz Fliper nie ma dokad wrocic schronisko nam zamknał na kłodki dzierzawca :placz: Quote
konisia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ux jak chcesz to mogę pojechać z Tobą na sprawdzenie domku. Tylko zależy jaki byłby termin, bo teraz przez weekend kuruje się w domu z przeziębienia, ale w tygodniu już mogę. Quote
pucka69 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ja wiem, ze teraz nie pora na to - ale jakby się wszystko udało i jakbyście brały Flippera - to PROSZĘ niech ktoś z dogo weźmie te nieszczęsne talerzyki od solito dla mnie, baardzo proszę!!! A żebyście nie myslały , że ja tylko 6,50 tak bardzo chcę zaoszczedzic na wysyłce - to niech Zdrojka zaświadczy że ja z nawiązką to wpłaciłam - na Bandiego :) Quote
zdrojka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Zaświadczam, zaświadczam i zaraz Ci paczuszkę przywiozę :p Quote
yewcia1 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Czyli idziecie na wizyte? [SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]Uciechowskie Zwierzęta zamknięte na kłódkę!!! Proszę, podpiszcie petycję!!! [/B][/COLOR][/SIZE][URL="http://www.petycje.pl/2702"][B][SIZE=4]http://www.petycje.pl/2702[/SIZE][/B][/URL] Quote
uxmal Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ja jeszcze nic nie wiem gdzie iść? Dzwonił ktoś w sprawie Fliperka? Quote
konisia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 No a tam Pani która maila napisała nie dzwoniła? Quote
justynavege Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 [quote name='uxmal']ja jeszcze nic nie wiem gdzie iść? Dzwonił ktoś w sprawie Fliperka?[/quote] Wczoraj by jeden etlefon od starszego Pana , ale chyba sie rozmyslil dzis byl drygi Ci Panstwo mają podjechcą obejrzeć Flippera około 16 wysłalam w razie czego tez do Niej mailem umowe adopcyjną schroniska zeby mogła wydrukować Quote
konisia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='uxmal']dostałam maila w sprawie Fliperka, Witam serdecznie! Jestem zasmucona, że taki los spotkała tego uroczego pieska jak również zainteresowana jego dalszym losem. Tak się składa, że akurat szukam dla Mamy pieska! Mama ma pod Warszawą dom z ogrodem i kocha wszystkie zwierzaki.A ostatnio pokochała szczególnie Foksy odkąd ukochana foksica gładkowłosa Mania zamieszkała razem ze mną w Warszawie!! Często jeździmy do Mamy więc myślę, że Fliperek miałby w weekendy wspaniałe towarzystwo do zabawy!!!! ZAznaczam, że to powazna propozycja, jestem z Warszawy i mogę po Flipera przyjechać. Jeśli jesteście Państwo zainteresowani proszę o znak!!! Nazywam się Karolina Kowalska i chętnie do Państwa zadzwonię. Proszę mi tylko napisać czy to nadal aktualne. Pozdrawiam KK[/quote] Mnie chodziło o tą Panią...czy się odzywała. Quote
Recommended Posts