Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy taki text można wrzucić na stronkę?

Fliper ma dopiero 1,5 roku.
Został wyrzucony z pędzącego samochodu i pozostawiony na środku drogi.
Przerażonego pieska przygarnęli dobrzy ludzie, którzy widzieli uciekające auto.
Zaprowadzili do weterynarza, zaszczepili i pięknie ostrzygli.
Fliper długo nie był w stanie uwierzyć w to co sie stało.
Siedział w kąciku przestraszony i niepewny, zwijał się w kłebuszek i drżał.
Jego psi smutek znikał tylko na spacerkach.
Wtedy jak na prawdziwego foksika przystało stawał się ciekawski, radosny i biegał.
Fliperek w listopadzie 2007 r znalazł dom koło Warszawy.

Posted

Justy, a czy pisałaś do tych dogomaniaków? mniej więcej blisko są : Grodzisk:
Agnie Koty, DusHka, Kinga - aussie, MagdaP, maszer, mazika,
Warszawa-Bemowo: fox_india, iac1, Kasiek, Pushli , seledyne

Posted

Dostałam PW. Na psach niestety za bardzo się nie znam... Specjalizuję się w kotach i świnkach morskich. I w ogóle gdzie, kurka, jest te Leszno? :P Osobiście to nie mam pojęcia i podejrzewam, że dość daleko, a teraz przed świętami nie będę miała jak wykroić trochę czasu :/ Może później, ale niczego nie obiecuję. Tymczasem szukajcie kogoś dalej.

Przepraszam, że nie jestem w stanie pomóc.

Posted

seledynku, przede wszystkim dzięki za odzew :p
Znajdziemy kogoś, jak nie, to jak znajdę trochę czasu, to może się sama wybiorę, ale z mojej strony W-wy to kawał drogi.

Posted

Hejka, niby ten Grodzisk blisko Leszna ale nigdy tam nie byłam a i dojazd jest fatalny a ja tylko PKP /tam nie dochodzi ode mnie, buuu/ i PKSem sie poruszam gdyż niezmotoryzowana jestem. Zapytam się męża jak się podźwignie z łóżka bo on trochę jeździ po okolicy :oops:

Posted

Dziewczynki dostaam PW kurcze ale to Leszno to też kawałek jest odemnie moje auto w tej chwili jest nie sprawne wiec nie mam jak dojechać, do kiedy trzeba dać znać i kurcze musze przeczytać całego posta bo nie miałam czasu

Posted

słychajcie mam chętnego co by ze mną tam pojechał mój znajomy jest myśliwym i jak mu powiedziałąm że ten człowiek co wzioł psa tez to odrazu postanowił że z chęcia pojedzie dajcie namiar może jak się uda to nawet dziś pojedziemy... tylko ja nie wiem co na takiej wizycie pooadopcyjnej trzeba spr tzn przypuszczam czy pies ma miche jedzonko czysta wole i spanie jakaś buda albo coś i pewnei książeczke szczepień tak przypuszczam

Posted

byłoby cudownie gdyby ten myśliwy z Tobą skoczył , od razu widac w jakich warunkach pies przebywa, czy jest zastraszony, czy zadowolony.... Nie będziesz miała problemu z rozpoznaniem jak sądzę:evil_lol:,
Taaak, mój mąż wypuszcza się na długo, :evil_lol:. Jeszcze nie wiem o 5 kocie, który u nas mieszka na tymczasie....:evil_lol:

Posted

Dziś nie ma tego pana myśliwego w domu żeby podjechać, więc odpada może jak któraś bedzie mogła i chciała mam nr do tego pana może w przyszłym tyg badz w tyg ktoś będzie mógł ja nie bo pracuje cały tydzień :(