Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za powitania:loveu::loveu::loveu:,

WIELKIE DZIĘKI

ZA BANNERKI!!!!!!!

SĄ MEGAWSPANIAŁE!!!!!
:multi::multi::multi:

JA CHCĘ BANNEREK ALE NIE UMIEM GO SOBIE WLEPIĆ JAK ZAWSZE:oops: czy ktoś powie mi jak???

Kojotek w normie ale domku nie widać......:-(

Posted

No właśnie. U mnie niestety tez nie da rady przez azjaty. Podnoszę, może ktoś się zakocha, szkoda, że nie można na zdjęciach przedstawić rzeczywistości o jego charakterze. Nie wygląda na fajnego psa a jest wręcz przecudowny!!!

Posted

Boże....... nikt tu nie zagląda.....nikt nie trzyma kciuków........ kiepsko to widzę.

Kojotek dziś ma 40 stopni temteratury, właśnie założyłam mu venflon i podaję kroplówkę. Jeśli nie otrzyma wsparcia duchowego będzie baaaardzo kiepsko z Kojotkiem, stracił nadzieję i nie chce wyzdrowieć!!!!:placz:

Posted

ano cipie. jak spadla mu temperatura po lekach, to zjadł kurczaczka pani Emilii a tak, to dostaje kroplówkę, sika sobie raz na jakiś czas i tyle. Kołnierz mu przeszkadza, pogoda marna, mafia zjadła jego podusię:evil_lol:. Jednym słowem bez rewelacji

Posted

jotpeg napisał(a):
Banerki - fantastyczne!!! :multi:
tylko - ciapa - zapomnialam jak sie wkleja :oops:

Po prostu go zaznacz, przeciągając po bannerku (zrobi sie ciemniejszy), a potem KOPIUJ. Wejdź do Panel Użytkownika, tak w Edytuj Podpis i w oknie wciśnij WKLEJ. Potem kliknij na obrazek, na Wstaw Link (w górej listwie taka ikonka z odwróconą ósemką) i w okno, które się pojawi, wstaw adres wątku. Potem tylko zaakceptować i gotowe. :) Powodzenia. :)

Posted

Oprócz tego, że Kojotek rozpracował pod moja nieobecność kołnierz i dobrał się do szwów konkretnie je uszkadzając, to nic mu nie jest specjalnego. Przywitał mnie dziś czule, wymerdał ogoniskiem, poszedł na sik..... nawet nogę już podnosi do sikania ale z powodu tego, że porozlizywał szwy niestety proces zdrowiernia do całkowitej sprawności troszkę się przeciągnie. :angryy: Nikt mu nie kazał być aż tak skrupulatnym pieskiem. Tak czy inaczej szuka dobrego domku nadal i wciąż. I nadal i wciąż nikt się nim nie interesuje, nikt nawet nie zapyta o jego zdrowie:-(