Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Kulka/Zaza -uratowana przez EMIR - ODESZŁA za TM

Recommended Posts

Posted

Czesanie to nie moja zasługa lecz Eurydyki. Zad nie wyczyszczony bo ja przez najbiższe dni nie mogę wychodzić z domu z przyczyn damskotechnicznych - niestety. Ale gdy tylko ....

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eurydyka']ktos chyba jeszcze czesal Kulke, fajna ma siersc jak sie ja przeczesze, a jakby sie ja przepralo to byloby juz super[/quote]

Też mi się tak wydaje, że ktoś czesał jeszcze Kuleczkę po Tobie....bo po Twoim czesaniu to po tygodniu zostały jej tylko ładne kłaczki na doopce....a teraz znowu musiał Ją ktoś poczesać :cool3:....nie wiem czy nie Rafał bo mu wspominałam żeby troszkę z nią po przebywał bo Ona już całkiem zrezygnowana.

Posted

Oj przyda się jej trochę zainteresowania, bo nawet jakby sie znalazł domek to trudno przewidzieć jak bedzie się zachowywać.
To zdjecie robione jest po czesaniu Eurydyki. Pomyślcie jaka będzie piękna gdy ktoś zadba o nią. Dziś drukowane było ogłoszenie o Kulce w Echo Powiaty. Ciekawa jestem czy ktoż sie odezwie?

Posted

[quote name='luka1']Zagląda, zagląda, tylko strasznie zapracowana i nie ma czasu leniuchować;)[/quote]
No tak...co racja to racja...wczoraj sobie poleniuchowałaś :cool3: to dzisiaj pracy za dwa dni miałaś :razz: