Herspri Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Płatki śniegu super, i latający chrupek też :D I mina Bono siedzącego za owczarkiem wymiata :evil_lol: Quote
Tepes Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Herspri']Płatki śniegu super, i latający chrupek też :D I mina Bono siedzącego za owczarkiem wymiata :evil_lol: BONA to sie odmienia lachonie:eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Wiiitojcie :D Co u Was słychować? Jak ta minęły święta i sykwester ?? :) Bonuś jak zwykle.... miodzio :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Herspri Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Acctiually']BONA to sie odmienia lachonie:eviltong: :stupid: Bona to była królowa a Bono to Bono :eviltong: Żeby nie wiedzieć jak imię własnego psa odmieniać, ach ta dzisiejsza młodzież :shake: :evil_lol::D Quote
agaciaaa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Hej :multi: http://i41.tinypic.com/25tg600.jpg zaje2bista fotka :lol::lol::loveu: Quote
Marta_Ares Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 http://i42.tinypic.com/fasvu9.jpg piekna fotka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tepes Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='_ChiQuiTa_']Wiiitojcie :D Co u Was słychować? Jak ta minęły święta i sykwester ?? :) Bonuś jak zwykle.... miodzio :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A witojcie:evil_lol: A mineły nijak:D Nie ciekawie jakoś:P I niestety znów trzeba do szkoły masakra... [quote name='Herspri']:stupid: Bona to była królowa a Bono to Bono :eviltong: Żeby nie wiedzieć jak imię własnego psa odmieniać, ach ta dzisiejsza młodzież :shake: :evil_lol::D Wg mnie sie odmienia wiec cicho:D Jest Bono nie ma Bona:D [quote name='anitaaa i bartis']Fajne foty :razz: Thx:) [quote name='agaciaaa']Hej :multi: http://i41.tinypic.com/25tg600.jpg zaje2bista fotka :lol::lol::loveu: Dziękii:) [quote name='Marta_Ares']http://i42.tinypic.com/fasvu9.jpg piekna fotka:loveu: :loveu: :loveu: Dziekujemy:p Quote
LadyK Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 MOja kochana pisze co to za inek przed fotkami:evil_lol: Ja pytałam o ONka a nie INka :grin::diabloti: Quote
Tepes Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Martunia napisał(a):Witam się! :hand: Hej:) Owczarkowa napisał(a): Ja pytałam o ONka a nie INka :grin::diabloti: OMG:lol: No źle mi sie poprzyciskało na klawiaturze:D Quote
Tepes Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Martunia napisał(a):Co u Was? :D Szkoła, w 3dupy zadań i nauka tyle powiem... MASAKRA 2 dzień w szkole i omg:D Quote
Martunia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 No u mnie podobnie (bo w liceum na pewno jest więcej nauki...), dziś miała 'kartkówkę' na całej lekcji z matmy, która decyduje o końcowej ocenie z tego półrocza... A jutro kartkówka z chemii i może jeszcze z fizyki coś zrobią... :roll: Nie ma to jak powrót do szkoły. Quote
Tepes Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Martunia napisał(a):No u mnie podobnie (bo w liceum na pewno jest więcej nauki...), dziś miała 'kartkówkę' na całej lekcji z matmy, która decyduje o końcowej ocenie z tego półrocza... A jutro kartkówka z chemii i może jeszcze z fizyki coś zrobią... :roll: Nie ma to jak powrót do szkoły. No właśnie nie ma to jak powrót do szkoły... Jutro mam kartkówe z maty, z ruskiego czytanie na ocene, z PO facet pyta i kobita z angola też... A tak to mam do końca tygodnia coś... Quote
Tepes Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Martunia napisał(a):Ojej... :calus: Będzie dobrze. ;) Wiem że będzie:D Ale mi sie tak strasznie nie chce omg!:eviltong: Quote
Tepes Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Dobry:) Nie wiem kiedy będą fotki bo jakoś tak czasu niestety nie mam i jeszcze w sobote do szkoły idziemy:/ Ale kurde niedługo ferie trzeba jakoś wytrzymać:D Pamiętacie tego pieska mojej ciotki taki mały Drako... Uciekł... Przed świętami...szukali go ale nic z tego nie ma go:( Znając życie żaden wsiór go do domu nie weźmie bo po co taki mały kurdupelek..j.:(To albo go auto przejedzie albo zamarznie... Albo znając jej popieprzonych sąsiadów będą do niego strzelać... Nie wiadomo co się stało czemu uciekł masakra... Quote
Martunia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ojej, tak mi szkoda psiaka. :( Mam nadzieję, że może się jakoś odnajdzie, może ogłoszenia pomogą itd... Quote
Tepes Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Martunia napisał(a):Ojej, tak mi szkoda psiaka. :( Mam nadzieję, że może się jakoś odnajdzie, może ogłoszenia pomogą itd... Nie wiem nie mam pojęcia...:( Quote
aleb Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 http://i41.tinypic.com/nprpxv.jpg Ale z niego piękny kawaler :loveu: Quote
Martunia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ale dostojnie wyszedł w tym krawacie, no no. :cool3: Co tam u Was? Quote
Rahl Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No, no, ale on dostojny :razz:... Trzymam kciuki za Drako... :( Quote
Recommended Posts