Martunia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ja też na zielone! :D Sesja zimowa cudowna. :loveu: Wróciłam!!! :D Quote
Tepes Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Sweetaśna']ja stawiam na te zielone:evil_lol::evil_lol::eviltong: ale pewnie i tak nie trafie:) [quote name='Martunia']Ja też na zielone! :D Sesja zimowa cudowna. :loveu: Wróciłam!!! :D [quote name='Kinia']Zielone bo się wyróżniają Taaak moje drogie zielone są moje:evil_lol: Quote
LadyK Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [CENTER]Ja stawiam na te takie białe w różowe kropki :diabloti::diabloti::diabloti:[/CENTER] Quote
Tepes Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Owczarkowa']Ja stawiam na te takie białe w różowe kropki :diabloti::diabloti::diabloti: Czy Ty się dobrze czujesz?:evil_lol: Quote
Tepes Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Owczarkowa'] Oczywiście :diabloti::diabloti: Mi się wydaje że chyba jednak nie:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Wtanko :loveu::loveu: fajne buty :evil_lol: Ty chodzisz w nich z Bono w pola ?? (bo moja koleżana też ma glany tylko za dużo śrub sobe doręciła i za dużo w nich nie ujdze:evil_lol:) Quote
LadyK Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Acctiually']Czy Ty się dobrze czujesz?:evil_lol: Oczywiście :diabloti::diabloti: Quote
Tepes Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Wtanko :loveu::loveu: fajne buty :evil_lol: Ty chodzisz w nich z Bono w pola ?? (bo moja koleżana też ma glany tylko za dużo śrub sobe doręciła i za dużo w nich nie ujdze:evil_lol:) Po pierwsze z BONEM:evil_lol: siem odmienia Nie na pola nie chodze w nich Quote
Tepes Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Jakoś nikt nas tu nie odwiedza:evil_lol: Jutro piątek to jakieś fotki będą, weekend:) I tylko 5 dni do szkoły i FERIE jak ja sie ciesze OMG:D Najprawdopodobniej niedługo na moim ryjoczku zagosci takie piękne cuś:loveu::loveu: Quote
Tepes Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='Martunia']Moja koleżanka z klasy ma takie cuś. :eviltong: Ja Was odwiedzam. :D Witam witam:) Już po mału nie kontaktuje jestem tak niewyspana że szok:D Nie lubie szkoły:evil_lol: Quote
Martunia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Moja koleżanka z klasy ma takie cuś. :eviltong: Ja Was odwiedzam. :D Quote
Tepes Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Dzisiaj nie wiem cy fotki będą bo kolędę mam:cool1: Jutro bankowo coś będzie:) Śnieg leci i leci fajnie biało a w poniedziałek odwilż ma być...:shake: Zapraszam na BAZAREK Już nie umiem doczekać się przyszłego piątku nie dość że wolne to na 99% ide se warge przebić:D Quote
Kinia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Nigdy bym sobie wargi nie przebiła... Ale oczywiście nie mam nic przeciwko:) Quote
Martunia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja tak samo, jak Kinia. :eviltong: Chcemy fotki. :D Quote
Sweet Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja tak jak dwie osoby wyżej:evil_lol: nie podoba mi sie kolczyk w wardze ale przeciwko tez nic nie mam:) czekamy na fotki:):p PS. mam nadzieje ze nie jesteś już zła za to co wtedy powiedziała?:roll: Quote
Tepes Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Kinia']Nigdy bym sobie wargi nie przebiła... Ale oczywiście nie mam nic przeciwko:) A ja przebije z miła chęcią:D [quote name='Martunia']Ja tak samo, jak Kinia. :eviltong: Chcemy fotki. :D Fotki mam ale pozmniejszać itd musze:D [quote name='Sweetaśna']Ja tak jak dwie osoby wyżej:evil_lol: nie podoba mi sie kolczyk w wardze ale przeciwko tez nic nie mam:) czekamy na fotki:):p PS. mam nadzieje ze nie jesteś już zła za to co wtedy powiedziała?:roll: A mi się podoba i to bardzo:diabloti: Quote
Martunia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 A Ty znowu po torach chodzisz, niebezpiecznie tak. :evil_lol: Śliczny Bonek. :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 A mnie siekolczyk w wardze podobaale zrobić nei mamzamiaru i odwagi :evil_lol: Jaką ma ładną Bonek obróżke nonono :loveu: Też mamy tak dużo śniegu Quote
Tepes Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Martunia']A Ty znowu po torach chodzisz, niebezpiecznie tak. :evil_lol: Śliczny Bonek. :loveu: E tam jak mnie przejedzie to tylko raz:evil_lol: [quote name='anitaaa i bartis']A mnie siekolczyk w wardze podobaale zrobić nei mamzamiaru i odwagi :evil_lol: Jaką ma ładną Bonek obróżke nonono :loveu: Też mamy tak dużo śniegu Ja troche starcha mam:D Dziękujemy:) Quote
Pestka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Dzień Dobry :multi: My tu pierwszy raz? Twój golden jest przesliczny, bardzo mi się podoba. http://i42.tinypic.com/mjn7mv.jpg :loveu: Postaram się wpadać częściej. Quote
Marta_Ares Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 sliczne footki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tepes Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Kinguska']Dzień Dobry :multi: My tu pierwszy raz? Twój golden jest przesliczny, bardzo mi się podoba. http://i42.tinypic.com/mjn7mv.jpg :loveu: Postaram się wpadać częściej. Mi sie wydaje że nie 1 raz:diabloti: Dziękujemy bardzo:) [quote name='Marta_Ares']sliczne footki:loveu: :loveu: :loveu: THX:) Quote
Recommended Posts