Tepes Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='Owczarkowa']Fajne trampy :razz: Ale ten Bono skoczny :diabloti: Niczym Adam Małysz :evil_lol: Dziś też wymiziaj :diabloti: Dzięki:D Ok wymyziany:diabloti: Dziś byłam na lodowisku było fajnie tylko troche krótko:evil_lol: I jutro znów idziemy:D Jeszcze tylko brakuje Bono z 4 małymi łyżewkami i jazda:evil_lol: Quote
Rahl Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ja dzisiaj na spacerze wlazłam w taką zamarzniętą, ok. 10 metrową kałużę i jeździłam z Bardem :diabloti:. Quote
Martunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ale fajnie. :D Ja też dzisiaj jeździłam. Quote
Tepes Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='gordonowa']ja dzisiaj na spacerze wlazłam w taką zamarzniętą, ok. 10 metrową kałużę i jeździłam z Bardem :diabloti:. No to mieliście lodowisko za darmo:evil_lol: [quote name='Martunia']Ale fajnie. :D Ja też dzisiaj jeździłam. Za niedługo pojedziemy na olimpiadę:evil_lol: Dostałam łyżwy to trzeba korzystać jutro idziemy a później na pewno też xP Quote
Martunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 No pewnie, że tak. ;) I tylko doskonalić się w jeżdżeniu i dobrze się bawić. :D Quote
LadyK Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 gordonowa napisał(a):ja dzisiaj na spacerze wlazłam w taką zamarzniętą, ok. 10 metrową kałużę i jeździłam z Bardem :diabloti:. A ja sobie wczoraj prawie popływałam w takiej niby zamarzniętej kałuży :diabloti: Quote
Tepes Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='Martunia']No pewnie, że tak. ;) I tylko doskonalić się w jeżdżeniu i dobrze się bawić. :D Wiesz co kobito ja umiem dosyć dobrze jezdzić:-onormalnie masakra na początku tak ostrożnie ale później śmig śmig:D a mysłałam że nie umie:diabloti: [quote name='Owczarkowa'] A ja sobie wczoraj prawie popływałam w takiej niby zamarzniętej kałuży :diabloti: Prawie robi wielką róznicę:evil_lol: Quote
Martunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 O no to bardzo fajnie. :) A kiedy zaczęłaś jeździć? Ja rok temu pierwszy raz jeździłam, kiedy mam czas to idę na lodowisko i też muszę przyznać, iż dobrze mi to wychodzi. :D I bardzo lubię tak jeździć. :) Quote
Tepes Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='Martunia']O no to bardzo fajnie. :) A kiedy zaczęłaś jeździć? Ja rok temu pierwszy raz jeździłam, kiedy mam czas to idę na lodowisko i też muszę przyznać, iż dobrze mi to wychodzi. :D I bardzo lubię tak jeździć. :) Wiesz co pierwszy raz to nawet nie wiem kiedy:evil_lol: Ale tak to nie jezdziłam nie chodziłam na lodo bo nie było z kim. Na początku nie podobało mi sie bo zawsze mnie zostawiali i jezdzili sami a teraz to wszyscy razem jeżdżą, przewracamy sie nawzajem i takie tam:D Quote
Martunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ooo. :) Masz rację, ze znajomymi raźniej, ja to bym też sama na lodowisko nie chodziła, zawsze z kimś idę, bo można się powygłupiać itd. :eviltong: Chcemy Bonka! :loveu: Quote
ewka i haker Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 witam widzę ze o łyżwach tutaj ja sie jutro wybieram:d:evil_lol: Quote
Herspri Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 http://i40.tinypic.com/1zo97h2.jpg :-o cóż za skok ! Pięknie :loveu: Quote
Tepes Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='Martunia']Ooo. :) Masz rację, ze znajomymi raźniej, ja to bym też sama na lodowisko nie chodziła, zawsze z kimś idę, bo można się powygłupiać itd. :eviltong: Chcemy Bonka! :loveu: Ale w sumie wtedy też znajomi byl ale jakoś ze mną nie jezdzili... Na 13 idę już po mału się ubieram itd:evil_lol: Nie mam Bonka i dziś nie będzie bo po lodowisku jadę na garaż do kolegi(gra na gitarze) bo będzie ćwiczył:D [quote name='ewka i haker']witam widzę ze o łyżwach tutaj ja sie jutro wybieram:d:evil_lol: Hej:) NO ja też dziś idę:evil_lol: Fajnie by się tak razem spotkać na jakimś lodo:D [quote name='Herspri']:-o cóż za skok ! Pięknie :loveu: Dzięki:diabloti: Quote
LadyK Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [CENTER]Wymiziaj Bonka :diabloti:[/CENTER] Quote
M&T Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witamy się po baaardzo długiej nieobecności! :oops: http://i40.tinypic.com/1zo97h2.jpg ale skoczek z niego! :cool3: Quote
Martunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 O no to sobie fajnie czas organizujesz. :D Codziennie jeździsz? :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 http://i44.tinypic.com/2vciyh2.jpg Nie ma to jak golden wśród dzieci :loveu: Quote
Tepes Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Owczarkowa napisał(a):Wymiziaj Bonka :diabloti: OK:D M&T napisał(a):Witamy się po baaardzo długiej nieobecności! :oops: http://i40.tinypic.com/1zo97h2.jpg ale skoczek z niego! :cool3: Heej:hand: To jest latajacy pies a nie skaczący:cool3: Martunia napisał(a):O no to sobie fajnie czas organizujesz. :D Codziennie jeździsz? :eviltong: NO fajnie fajnie:D Na łyżwach było spoko:) Niestety tylko z 1 osobą byłam a atm miały iść jeszcze 3:evil_lol: Później na garaż posłuchać jak mój kumpel gra:) chyba byłam tak ze 3 godziny i cały czas stałam:diabloti: nogi to mi do dupy włażą:eviltong: Izabela124. napisał(a):O jakie łyzwomaniaczki hihi Aż takie maniaczki to nee:p Paulina_mickey napisał(a):http://i44.tinypic.com/2vciyh2.jpg Nie ma to jak golden wśród dzieci :loveu: Bonciunia lubi dzieci nawet te najmniejsze:eviltong: anitaaa i bartis napisał(a):Witajcie :lol: hej:hand: Quote
Martunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 No to ciekawy dzień. :D Najpierw łyżwy, potem słuchanie. :cool3: Chcemy Bonka! :D Quote
Tepes Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Martunia napisał(a):No to ciekawy dzień. :D Najpierw łyżwy, potem słuchanie. :cool3: Chcemy Bonka! :D Najgorsze jest to że bardzo zmarzłam:evil_lol: Nie mam fotek Bonka:D Wiem jestem niedobra i zła:diabloti: Może coś jutro wykombinuję:cool3: Quote
Martunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 No ostatnio same mrozy są... Strasznie zimno. To wykombinuj coś nam, my tak czekamy. :D Quote
Herspri Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Bono Wapmpir :-o:smhair2: A jakie ładne białe kiełki ma :loveu: Quote
Recommended Posts