betel Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Najnowsze foteczki małego tchórza zwanego Minką i jej psiej rodzinki- z początku sierpnia:evil_lol: Minka jak zwykle schowana za siedzenie Sary:evil_lol: "Wujek" Bartuś - największy w domu Minka jak zwykle zachowuje dystans od aparatu i "obcych" Ciocio- mama Sara w trakcie drapania:evil_lol: Quote
betel Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Sarcia już z siwym pyszczkiem:razz: Sara i jej "fruwające "uszy Jeszcze raz wujek Bart Bart nasłuchuje :lol: Mincia we własnej małej osóbce Quote
betel Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Kto pierwszy złapie jabłko???? Ganiany z Brysią;) Psia sielanka:cool3: Minka z dziwną minką;) Quote
betel Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [CENTER]Mam jeszcze sporo fotek , ale na dzisiaj dość:cool3:[/CENTER] Quote
Asiaczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ha, Minka jak zwykle z Mamcią... http://img501.imageshack.us/img501/5706/img14437311ul4.jpg Pzdr. Quote
betel Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Asiaczku , ty jesteś niezawodna:loveu: , jakos inni zapomnieli o Minci:-( . Trudno i tak wstawie kolejne foteczki Quote
betel Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Trzy łebki;) łapanie papierówek to ulubiony sport konstancinskich psów. Inicjatorem zabawy jest zawsze Sara , która po prostu zrywa je sobie z drzewa i przynosi żeby jej rzucać:evil_lol:. Tylo do Moniki i mamy Maryli Minka zbliża się w ogrodzie na tak nieprzyzwoicie bliską odległość ( Mnie i Marcina nadal mija łukiem, choć juz znacznie mniejszym):lol: Sara ze świeżą zdobyczą , jeszcze z listkiem w asyście bacznie przygladąjacej się Minki:evil_lol: Quote
betel Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Fotek mam jeszcze dużo , ale wkleję je dopiero jak Cioteczki przypomną sobie o Mince:mad: Quote
erka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Wklejaj , wklejaj, zawsze z chęcią oglądam konstancińską gromadkę:loveu:. Widać ,że Brysia nareszcie ma koleżankę w swojej wadze;), bo chyba z Inką tak się nie bawi? No i masz rację, że Minka bardzo zmężniała:razz:. Quote
Rudzia-Bianca Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 jestem jestem melduję się u Minki :) zdjęcia widziałam i pwtórzę się - widać na nich same szczęśliwe psie pycholki :) super jest to zdjęcie Sary z jabłkiem w pyszczku :) Quote
ewelinka_m Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 nie zapomnieli :razz: tylko wszystko oglądają i aż napatrzeć się nie mogą :loveu: jak się maluszek ożywił i rozbawił z Brysią :lol: Sara z jabłkiem jest genialna ;) Quote
betel Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Sarcia Sara i jej "cień":evil_lol: Miniaturowy brytan:evil_lol: z profilu dalszy ciąg harców z Brysią:lol: Quote
betel Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Minka przechodzi do ataku:cool3: I chciałabym i boję się;) Mam:multi::multi::multi: Minka wystawia zwierzynę:evil_lol: Quote
betel Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Oblizywanko:lol: Z dużymi lepeij nie zadzierać:cool3: Mijany spod brzucha Inki:evil_lol: żyrafia szyja:evil_lol: Wziąć czy nie??? KONIEC do najblizszych odwiedzin w Konstancinie:roll: Quote
Asiaczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Zabawy Minki i Bryłki- super! Wzrostowo są prawie takie same...:lol: Pzdr. Quote
halbina Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 stawiam się u Minki i przepraszam za spóźnienie! Sara jest superaśna!!! z jabłkiem czy bez... i piękna! zabawy z Brysią fantastyczne! a Minka... stroi minki i widać, że to maleństwo z wrażliwym serduszkiem!!! Quote
betel Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Asiaczek napisał(a):Zabawy Minki i Bryłki- super! Wzrostowo są prawie takie same...:lol: Pzdr. Tak to prawda, wreszcie mają partnera do harców tej samej wagi i wzrostu. Jednak Brysia kondycyjnie wysiada, no ale trudno się dziwić. Po pierwsze ona ma już siódmy rok , a po drugie to kanapowiec. A Mincia młoda i przez cały czas szaleje z Sarą po wielkim ogrodzie , więc ma same mięśnie i ani grama tłuszczyku choć je 3 razy tyle co Bryła:cool3: Rudzia-Bianca napisał(a):hello psiska konstancińskie :) Dziękuję w imieniu konstancinskich ogonów i wzajemnie;) halbina napisał(a):stawiam się u Minki i przepraszam za spóźnienie! Sara jest superaśna!!! z jabłkiem czy bez... i piękna! zabawy z Brysią fantastyczne! a Minka... stroi minki i widać, że to maleństwo z wrażliwym serduszkiem!!! Sara juz powolutku starzeje się , co widac na zblizeniach , choć dalej to jeden żywioł. Setery to psy z ADHD. Energia je roznosi:evil_lol:. A Minka to strszliwy tchórz i akceptuje tylko swoją panią i ewentualnie MONIKĘ:razz: Quote
betel Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 I jeszcze kilka foteczek z sobotniego pobytu TZ w Konstancinie. Dostojna Sara Przysypiająca Minka Quote
erka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 A Twoim psiakom też sie już wczasy w Konstancinie skończyły?:razz: Quote
Recommended Posts