Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fela napisał(a):
Dlaczego? Czas jej chyba coś zanleźć. A w każdym razie zacząć szukać

A moze jutro znajdziesz czas zeby pojecgac do Starej Wsi ? Formalnosci trzeba chyba zalatwic..

Posted

Nikt się nie odzywa w sprawie Filipka :-( Ani jednego telefonu. A on taki grzeczniutki jest. Grażyna i Marek (właściciele hotelu, gdzie teraz mieszka) nie mogą się nadziwić. Zawsz stara się być blisko człowieka, ale nie jest namolny. Układa się pod nogami i patrzy w oczy. Patrzy, patrzy, czaruje.

Posted

Zasięg jest, bo cały dzień w pracy w Wawie jestem (tam gdzie i wcześniej byłam), SMSa dostałam (jeden doszedł).
Pani co była chętna, albo się rozmyśliła, albo ma naprawdę ciężko chore dziecko. Nici z jutra.

A ja taki pienkny jestem, jak z obrazka

Czyż nie?

A oni tylko się patrzą i nic

Posted

Filipek trafił do domu w bloku w Łodzi, do bardzo sympatycznego młodego małżeństwa z 2,5-letnim synkiem. I pani, i pan od zawsze mieli psy, od razu się w nim zakochali (trudno byłoby inaczej).
Jestem przekonana, że Filipek będzie miał tam jak w raju, państwo chcą mu wynagrodzić głód i chłód i strach, który przeżywał w lesie. A on z całej siły stara się być grzeczny, nikomu nie wadzić - być dobrym psem. I tylko by się przytulał. :loveu:

Będą zdjęcia :-)