Ewmeta Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Wilejkaros, jak tam głos , lepiej ? A my mamy weekendzik i cieszyć się trza choć zapowiada się pracowity. Młody właśnie zagryza kość obszczekując ją ze wszystkich stron. Mamy kolejny sukces . . . podajemy łapkę :loveu: Quote
Wilejkaros Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Mówię, mówię. Z lekką chrypką, ale zawsze... Jak Wam fajnie, że się wyśpicie w weekend, bo ja do szkoły pędzę. Quote
Ewmeta Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Wilejkaros, cieszę się , że z głosem lepiej. Ja też nie pospałam, bo dziecko jest lepsze niż budzik :roll: Miłej soboty Moja Kochane. Quote
Fela Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 A ciotka Fela znów ma zanlezisko osobiste :roll:. Tym razem dziewczyna. Maleńka, młoda (tak z rok ma), podobna troszkę do jamniora szorściaka. Chodziła po okolicy od kilku dni, udało mi sie ją dziś złapać. I co ja z nią zrobię??? :placz: Quote
Ewmeta Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Fela, serce masz ze złota, ale fakt będzie teraz trzeba sie napracować nad domkiem zapewne ( oby poszło szybko).:kciuki: Quote
Fela Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Małe toto, pocieszne, młodziutkie. Nie powinno byc wielkiego kłopotu (mam nadzieję). Bez przesady z tym sercem, kto by nie wziął, jakby takie małe bździu z podkulonym ogonem biegało po jego ulicy w taki mróz (a biegało co najmniej od kilku dni). Teraz przemieszcza się tylko między łóżkami, to znaczy z jednej kanapy na drugą, do miski i do łóżka, potem znów na kanapę. Martwię się tylko, bo przeziębione meleństwo mocno :-( Quote
Igusia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Fela napisał(a):A ciotka Fela znów ma zanlezisko osobiste :roll:. Tym razem dziewczyna. Maleńka, młoda (tak z rok ma), podobna troszkę do jamniora szorściaka. Chodziła po okolicy od kilku dni, udało mi sie ją dziś złapać. I co ja z nią zrobię??? :placz: Felu, a foteczki? jak sie ma malutka wizyta u weta byla? Nowy watek na nowe znalezisko by sie przydal :) Quote
Ewmeta Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Fela, znam nie jedną osobę co to by nawet nie spojrzała a co dopiero pomocy udzielić. Jesteś wspaniała i piszę to z pełną świadomością. A jutro znów do pracy auuuuuu...... Miłego wieczoru. Quote
Fela Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Wszystkie filipkowe cioteczki zapraszam dw odwiedziny do Małego Bździu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9238764#post9238764 Pomocy w szukaniu domku, plsss Quote
Recommended Posts