Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wilejkaros, jak tam głos , lepiej ?

A my mamy weekendzik i cieszyć się trza choć zapowiada się pracowity. Młody właśnie zagryza kość obszczekując ją ze wszystkich stron. Mamy kolejny sukces . . . podajemy łapkę :loveu:

Posted

A ciotka Fela znów ma zanlezisko osobiste :roll:. Tym razem dziewczyna. Maleńka, młoda (tak z rok ma), podobna troszkę do jamniora szorściaka. Chodziła po okolicy od kilku dni, udało mi sie ją dziś złapać. I co ja z nią zrobię??? :placz:

Posted

Małe toto, pocieszne, młodziutkie. Nie powinno byc wielkiego kłopotu (mam nadzieję).
Bez przesady z tym sercem, kto by nie wziął, jakby takie małe bździu z podkulonym ogonem biegało po jego ulicy w taki mróz (a biegało co najmniej od kilku dni). Teraz przemieszcza się tylko między łóżkami, to znaczy z jednej kanapy na drugą, do miski i do łóżka, potem znów na kanapę. Martwię się tylko, bo przeziębione meleństwo mocno :-(

Posted

Fela napisał(a):
A ciotka Fela znów ma zanlezisko osobiste :roll:. Tym razem dziewczyna. Maleńka, młoda (tak z rok ma), podobna troszkę do jamniora szorściaka. Chodziła po okolicy od kilku dni, udało mi sie ją dziś złapać. I co ja z nią zrobię??? :placz:

Felu, a foteczki? jak sie ma malutka wizyta u weta byla?
Nowy watek na nowe znalezisko by sie przydal :)

Posted

Fela, znam nie jedną osobę co to by nawet nie spojrzała a co dopiero pomocy udzielić. Jesteś wspaniała i piszę to z pełną świadomością.

A jutro znów do pracy auuuuuu......

Miłego wieczoru.