koss Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [B]PIES- [/B]pisałam na watku Balbiny-ale sie powtórze:[COLOR=darkgreen][B]podarowałes mi najpiekniejszy prezent gwazdkowy-[/B][/COLOR]kiedy widze te zdjecia-mam skurcz serca i gardła....cholera-myslałam,ze jestem twardzielem... [B]PIES- jesteś :loveu:wielkim cudem[/B]... Ale wiem tez -że mozesz i pewnie masz masę problemów z piesami-Brazowa tak obrazowo pisała o wszystkich ich ułomnosciach zdrowotnych,ze czasami myslalam,ze nie chce ich wyadoptowac- a Ty mimo tego zdecydowałeś się...... ..mam do Ciebie wiele szacunku i podziwu..:oops:Mam schorowanego i starszego (ale przy Twoich to młodzieniec) azylowego piesa-wiem ile kosztuje czasu i pieniedzy -u Ciebie razy trzy!!!!! DZIEWCZYNY-może powinnismy zebrac jaka kase ,aby Pan Pies mógł sprawić Gwiazdora piesom:evil_lol: Quote
wiewiora1 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Koss ,,ja jestem jak najbardziej za zbiorka kasy!!!Kazda sumka sie przyda teraz ,weterynarze i badania nie sa tanie,,,,wiec ,,,,warto !!!! Quote
AgaG Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bardzo się cieszę szczęściem tych psów - "braciszka i siostry" mojej Zosi.. Starsze psy po wielu latach schronu na pewno wymagają lepszej opieki, ale ze wszystkim można sobie poradzić.. nawet z tym siusianiem :cool3: Ja swojej Zosi po prostu ograniczyłam trochę przestrzeń mieszkania, bym jakoś panowała nad sprzątaniem. No niestety w łóżku ze mną spać nie może, ale przez cały dzień ma mnie blisko... podobnie jak inne moje psy. i widzę, jak się cieszy.. nawet jak śpi co robi non stop prawie, to się uśmiecha i jest spokojna. Pies ?jakie to fajne, że Marsik też tak teraz ma i Balbina :loveu: Quote
zula131 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dołączam się do wniosku Koss, chętnie się dorzucę na prezencik dla Dinowych kumpli. Jakieś konto by się przydało :cool3:. Quote
wiewiora1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Pies?nie daj sie prosic,,i dawaj nr konta:razz:Bo jak nie po dobroci to,,,,,,,, Dla mnie osobiscie potrzebna jest jeszcze inf czy to konto walutowe czy zlotowkowe?(bo musze przy przesylce porzadnie zaznaczyc ) Quote
koss Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Pisze do ...PSA :pna priv-z prośbą o konto,kto chętny?????-roześlę:roll: Quote
wredne_słonko Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mars mnie zawsze najbardziej rozczulał. Kiedyś to się nawet rozpłakałam :oops: siedział taki stary, brudny, nic nie warty kundel przy siatce, rozglądał się, co jakiś czas spojrzał mi w oczy i okropnie piszczał. A teraz leży sobie królewicz na posłaniu i już nie będzie nigdy marznąć wyczekując swojego człowieka :) Oby tylko Mars i Balbinka cieszyły się nowym domkiem jak najdłużej. Koss, jeśli dostaniesz nr konta to ja poproszę. Quote
akucha Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 To ja też poproszę. Cieszą takie wieści, cieszą :multi: Quote
pies? Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 jeszcze kilka fotek na ostatnim zdjęciu w tle zagadka:) [IMG]http://images31.fotosik.pl/409/d4ea2ba366e4e415.jpg[/IMG] [IMG]http://images33.fotosik.pl/413/54e94fd21cf45cc3.jpg[/IMG] [IMG]http://images26.fotosik.pl/299/14eb36b7bf7571ba.jpg[/IMG] [IMG]http://images47.fotosik.pl/35/456c5eb2f2c54e53.jpg[/IMG] Quote
koss Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Od zawsze wiedzałam,ze szczenaki są cudowne,śliczne,kochane,ale.pokochujesz je długo.......stary pies łapie cie za serce od zaraz- i dlatego to takie trudne: wiesz, ze to będzie takie krótkie,tak jak byś weszła do celi smierci - bo taka jest starość i ludzka i psia. Piesy na fotkach jakby niedowierzały -czy to na pewno,wszystko wokół nich jest ..prawdziwe..bardzo mnie wzruszają:roll:[COLOR=darkgreen][B]PIES-DZIĘKUJE ,DZIEKUJE,DZIEKUJE:loveu:[/B][/COLOR] [SIZE=1]dobra pies-umowa jest taka-zaczniesz te specjalistyczne badania, dasz mi znac -O.K.??[/SIZE]:mad: Quote
pies? Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Balbina przespała 12 godzin non-stop, do 9 rano biega po terenie, ma apetyt Mars podczas dnia śpi więcej, wychodzi na krócej, spokojnie, powoli... wraca, połazi po domu, znowu pośpi już śpią blisko siebie na posłaniach Quote
wiewiora1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Jak ktos ma nr konta do Psa?to ja poprosze tez!!!! Quote
zula131 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [IMG]http://images33.fotosik.pl/413/54e94fd21cf45cc3.jpg[/IMG] Rozwaliła mnie ta fota...:loveu: Dla takich obrazków warto żyć [SIZE=1]A co z tym kontem? Czyżby Pies? stawiał opór? :mad:[/SIZE] Quote
wiewiora1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Pies?nie ma wykretow,,,,cioteczka olenka pamieta swoje stare dziadki,,,i lubi wetow,,wiec nie bede im skapic jakiegos grosza:razz: A Mars wyglada jakby byl pogryziony,poszarpany ,po walkach ,,turniejach:)Chyba sam cwaniak sie kreuje na takiego ,zeby wieksza litosc wzbudzic:):)cwaniaczek jeden!!!! Quote
wredne_słonko Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 No na tym zdjęciu co Zula wkleiła to taki na maksa wyeksploatowany pies. A Ty, Wiewiórko jak będziesz tak wszystkim pomagać to niedługo trzeba będzie i dla Ciebie jakiś bazarek zrobić ;) Quote
pies? Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 słuchajcie- jak chcecie pomóc, to ja mogę Wam to konto podać tylko to trochę niezręczna dla mnie sytuacja, bo nie umawialiśmy się na to przed wzięciem przeze mnie psów badania na klinikach planuję gdzieś tak za 10-12 dni teraz oboje dostają leki, za które już zapłaciłem, więc pieniędzy nie potrzebuję nie chcę, żeby temat konta zdominował wątek, ale też nie chcę, aby ktoś odniósł wrażenie, że się kryguję, jak panienka pewnie, że to miło z Waszej strony:) Quote
wiewiora1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 . A Ty, Wiewiórko jak będziesz tak wszystkim pomagać to niedługo trzeba będzie i dla Ciebie jakiś bazarek zrobić ;)[/quote] Hej,,,obejdzie sie bez bazarku,,,ale jest jedna potrzeba wiewiorkowa,,,,:razz: Polskie domowe przysmaki,,,gorace buleczki(jak u neris),ciasta ,,salatki,,,kurczaczki ale mnie bierze ,,(jestem na malej dietce,,,i umieram,,za polskim polskim polskim,,,jedzeniem!!!) Tak wiec jak przyjade ,do polski mozna mnie nieco ,,bidulke wspomoc:razz:Ja tak zawsze obiecuje Neris ze wpadne,,a potem niestety czasu braknie,,(ale te jej smaczne buleczki to mi od 2 lat z glowy wyjsc nie moga!!!) Quote
pies? Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 mija tydzień- emocje opadają, jak widać, na wątku również... w sumie na tym Muchy nikt już od dawna nic nie pisze, więc nie mam się czemu dziwić dziękuję zainteresowanym dalszym losem psów o kontakt mailowy może tak będzie nawet lepiej... a u nich wszystko dobrze... Quote
pies? Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [IMG]http://images32.fotosik.pl/409/7349d07c0723f46d.jpg[/IMG] [IMG]http://images37.fotosik.pl/35/055e0773bb43f0bb.jpg[/IMG] [IMG]http://images40.fotosik.pl/36/9c63c7cc9347b81c.jpg[/IMG] Quote
wiewiora1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 A dziewczeta schroniskowe sie nie kluca miedzy soba???? Balbina tak ladnie wyglada gdy lezy sobie taka wyluzowana na swoim juz poslanku czy na dywaniku,,,,,nie wazne ,,ale to juz jest jej,,,, Ja niestety nie moglam zajsc na dogo przez kilka dni bo pracowalam po 14 godz,,ale dzis jestem!!!!i to mi poprawia humor!!!zdjecia naszych staruszkow!!!!dzieki PIES??? Quote
akucha Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Noooo.... Balbinka ładnie wygląda na fotce!!! :lol: I Mars taki rozluźniony. Kochane staruszki. Pozdrawiam Muszkę, widze ją! Quote
koss Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 A ja w butach do kompa....są fotki-one mnie leczą.......tyle ludzkiego gnoju wokół jest.:shake: Quote
brazowa1 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 maja miekko,sucho,cieplutko...... Quote
zula131 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='pies?'] jeśli mi się uda złapać rano ich mocz, zawiozę od razu do analizy [/quote] Pies? udało się złapać? A może są już jakieś wyniki? Quote
Recommended Posts