Yona Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Pani, która proponowała pomóc Marsowi, obiecała właśnie wysłać mu paczkę :loveu: Niech się już Mars z Balbuną cieszą. Ale... Pani napisała, że to za mało zadań dla niej i prosi, by wymyślić jej coś jeszcze. Jak napisała: "...[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial] mam co prawda mało czasu bo 2 małych dzieci 3 psy ptaki 2 etaty ale zawsze czas znajdę..."[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial][COLOR=black]Chętni do pomocy są, a pomysłów brak[/COLOR] :hmmmm:[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Gajesia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 A może by tak zrobić jakąś zrzutkę na allegro Marsa? Tak żeby wyróżnić jego ogłoszenie, żeby się pokazywało na początku strony, czy wogóle na stronie głównej allegro. Co o tym sądzicie? Ja deklaruję, że mogłabym się dołożyć. Quote
Yona Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Gajesia']A może by tak zrobić jakąś zrzutkę na allegro Marsa? Tak żeby wyróżnić jego ogłoszenie, żeby się pokazywało na początku strony, czy wogóle na stronie głównej allegro. Co o tym sądzicie? Ja deklaruję, że mogłabym się dołożyć.[/quote] No, ale ja go od początku wyróżniam... :cool3: A co Wy na to, żeby zrobić mu maila przechodniego, czy jak to się tam nazywa?... Quote
brazowa1 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 z pewnych wzgledow bym sie maila przechodniego obawiala...na PM,ok? patrze dzis na fotki Marsa z poczatku jego oglaszania i nie wierze,ze ten pies jeszcze zyje :crazyeye:,przeciez on juz wtedy wygladał bardzo zle! Quote
brazowa1 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 chyba dlatego,ze teraz wiecej o Marsie pisze na balbinkowym wątku. Quote
Gajesia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Podnoszę!A jaki jest link do tego Balbinkowego wątku? Quote
wiewiora1 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121094[/URL] Ale mimo wszystko, trzeba zagladac do Marsa tutaj i dawac go codziennie na spacer ,na pierwsza!!!! Quote
wiewiora1 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 hop ,siup zmiana,,,,,,,,,,,,,,,,,mars gora!!!:multi: Quote
brazowa1 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 no,ale jak to na Dogo bywa...:shake: Ci co by chcieli,to nie moga. Quote
Kasia25 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Nawet pogoda przestaje być łaskawa, ranki ju takie zimne:placz: Quote
brazowa1 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='Kasia25']Nawet pogoda przestaje być łaskawa, ranki juz takie zimne:placz:[/quote] i to jest najgorsze :-(,bo wiemy,ze im zimno.Nasze domowe psy spia na kołderkach,na komfortowych legowiskach-sucho,ciepło,spokojnie.Schroniskowe moga sobie pomarzyc. Quote
wiewiora1 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To najgorsza rzecz !!!!!!!!!!!!!!!!!:shake::shake::shake: Quote
deedee77 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Mokro i zimno to najgorsza kombinacja.... Dziadunie dziś na krótkim spacerku były Quote
Yona Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Coś rzadko ciotki zaglądają... Ja też jakoś tak... Quote
Kasia25 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Tak tu strasznie smutno i ludziom się przykro robi. A Marsik to taki staruszek, który jeszcze z chęcią by się pousmiechał, gdyby miał do kogo... i ogonkiem zamerdła. Ech............ Quote
Recommended Posts