Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewka ma się bardzo dobrze, wychodzi z nami w soboty na spacerki i oczywiście dostaje duuuużą porcję makaronu z mięskiem:lol:
A tak przy okazji zapraszam do odwiedzenia tych psiaków(też moje i też bidy...)
http://www.dogomania.pl/forum/f28/tylko-czlowiek-mogl-zrobic-tak-malutkiemu-jamniczkowi-135419/#post12119714

http://www.dogomania.pl/forum/f28/jedna-u-mnie-druga-na-paluchu-zapomniana-suczka-z-podskarbinskiej-135623/

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

zonia napisał(a):
Najpóźniej za 3tygodnie Ewka będzie miała dom.;)

zonia to świetna wiadomosć, jednocześnie podziwiam, bo wiemy wszyscy ile masz juz psiaków:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Dziewczyny nie pisałam, ponieważ nie chciałam pisać dopóki nie było pewności....
Wczoraj Ewka pojechała do domu!!!!:multi::multi::multi::happy1::happy1::laugh2_2::laugh2_2::klacz::klacz::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::thumbs::thumbs::cool2::cool2::cool2:

Wiedziałam o tym długo, ale nie pisałam bo Państwo chcieli ją wziąć jak skończą budowę domu-no i skończyli i wzięli:lol::lol:
Ewka ma na prawdę super, dom z ogrodem, kilku towarzyszy i przede wszystkim cudownych Państwa! Pani śledziła los Ewki od początku i postanowiła, że ją na pewno weźmie. Utrzymujemy kontakt telefoniczny. Po przyjeździe zadzwonili i powiedzieli, że wszystko OK. Ewka trochę nie wiedziała co się dzieje, dziwnie się zachowywała....ale potem zasnęła;) Będziemy was informować co się dzieje, pojedziemy odwiedzić Ewkę.
Nowym, szczęśliwym właścicielom Ewki życzymy wszystkiego NAJJJJJJJJJJJJJ!
Wszystkim cioteczkom z dogomani też bardzo dziękuję za ogłoszenia, allegro, odwiedzanie wątku i zaangażowanie się w sprawie hotelu.

Posted

haaaaaaaaaaaaa w koncu!!! az nie moglam uwierzyc jak zoabczylam dzisiaj tytuł wątku! więc i ona się doczekała!!!
cudownieeeee !! nowym właścicielom dużo, dużo radości z takiego psiaka!

Posted

Wspaniale :multi:

T trochę jak z trójłapkiem Kargulem - trzy miesiące czekania, aż Pani skończy budowę domu i przeprowadzkę - i opłaciło mu się czekać :)

• 2 weeks later...
Posted

Dzwoniłam niedawno do Ewki. Wszystko jest OK. Dopiero teraz się przyzwyczaja, już uczy się innych rzeczy od pozostałych psów-zaczyna chodzić za Panią;)
Jej właścicielka najbardziej jest zdumiona tym, że gdy zapina Ewke na smycz ona od razu wyrywa i ciągnie w stronę samochodu i obchodzi go do o koła i szuka michy z jedzeniem, bo jak była w schronisku to spacer się tak zaczynał-zapięcie na smycz, ciągnięcie do samochodu z którego była wyciągana miska dla pieska:p;) Mamy zamiar odwiedzić Ewkę w nowym domku, ale chyba poczekamy trochę jak Ewka się tam oswoi;)
Będziemy zdawać relacje.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: cuuuuuudnie!!!!!! po takim czasie w końcu się doczekałaś Ewuniu. Bądź szczęśliwa w nowym domku