zonia Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Ewka ma się bardzo dobrze, wychodzi z nami w soboty na spacerki i oczywiście dostaje duuuużą porcję makaronu z mięskiem:lol: A tak przy okazji zapraszam do odwiedzenia tych psiaków(też moje i też bidy...) http://www.dogomania.pl/forum/f28/tylko-czlowiek-mogl-zrobic-tak-malutkiemu-jamniczkowi-135419/#post12119714 http://www.dogomania.pl/forum/f28/jedna-u-mnie-druga-na-paluchu-zapomniana-suczka-z-podskarbinskiej-135623/ Quote
zonia Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Najpóźniej za 3tygodnie Ewka będzie miała dom.;) Quote
magda z. Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 zonia napisał(a):Najpóźniej za 3tygodnie Ewka będzie miała dom.;) zonia to świetna wiadomosć, jednocześnie podziwiam, bo wiemy wszyscy ile masz juz psiaków:loveu: Quote
Sabina02 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 zonia napisał(a):Najpóźniej za 3tygodnie Ewka będzie miała dom.;) No i? Sa jakies wiesci? Quote
Charly Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 zonia napisał(a):Najpóźniej za 3tygodnie Ewka będzie miała dom.;) i co? i co? Quote
mru Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Charly napisał(a):i co? i co? i gdzie ewi domek? :) Quote
Lionees Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Charly napisał(a):i co? i co? No właśnie,co?:roll: Quote
zonia Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Dziewczyny nie pisałam, ponieważ nie chciałam pisać dopóki nie było pewności.... Wczoraj Ewka pojechała do domu!!!!:multi::multi::multi::happy1::happy1::laugh2_2::laugh2_2::klacz::klacz::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::thumbs::thumbs::cool2::cool2::cool2: Wiedziałam o tym długo, ale nie pisałam bo Państwo chcieli ją wziąć jak skończą budowę domu-no i skończyli i wzięli:lol::lol: Ewka ma na prawdę super, dom z ogrodem, kilku towarzyszy i przede wszystkim cudownych Państwa! Pani śledziła los Ewki od początku i postanowiła, że ją na pewno weźmie. Utrzymujemy kontakt telefoniczny. Po przyjeździe zadzwonili i powiedzieli, że wszystko OK. Ewka trochę nie wiedziała co się dzieje, dziwnie się zachowywała....ale potem zasnęła;) Będziemy was informować co się dzieje, pojedziemy odwiedzić Ewkę. Nowym, szczęśliwym właścicielom Ewki życzymy wszystkiego NAJJJJJJJJJJJJJ! Wszystkim cioteczkom z dogomani też bardzo dziękuję za ogłoszenia, allegro, odwiedzanie wątku i zaangażowanie się w sprawie hotelu. Quote
siekowa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Co za wspaniała wiadomość! :multi::multi::multi: :) Ewcia wreszcie w swoim domku :loveu: Quote
Sabina02 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 No, nie wierze! :crazyeye: :multi: Nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Czekamy na dalsze wiesci z domku Ewki... :lol: Quote
Charly Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 :Cool!::Cool!::Cool!: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :laola: NO WRESZCIE WRESZCIE WRESZCIE:laugh2_2::iloveyou: Quote
Betbet Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 haaaaaaaaaaaaa w koncu!!! az nie moglam uwierzyc jak zoabczylam dzisiaj tytuł wątku! więc i ona się doczekała!!! cudownieeeee !! nowym właścicielom dużo, dużo radości z takiego psiaka! Quote
maarit Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 SUUUUUPERRRRR:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
APSA Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Wspaniale :multi: T trochę jak z trójłapkiem Kargulem - trzy miesiące czekania, aż Pani skończy budowę domu i przeprowadzkę - i opłaciło mu się czekać :) Quote
zonia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Dzwoniłam niedawno do Ewki. Wszystko jest OK. Dopiero teraz się przyzwyczaja, już uczy się innych rzeczy od pozostałych psów-zaczyna chodzić za Panią;) Jej właścicielka najbardziej jest zdumiona tym, że gdy zapina Ewke na smycz ona od razu wyrywa i ciągnie w stronę samochodu i obchodzi go do o koła i szuka michy z jedzeniem, bo jak była w schronisku to spacer się tak zaczynał-zapięcie na smycz, ciągnięcie do samochodu z którego była wyciągana miska dla pieska:p;) Mamy zamiar odwiedzić Ewkę w nowym domku, ale chyba poczekamy trochę jak Ewka się tam oswoi;) Będziemy zdawać relacje. Quote
Kanzaj Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 TO jedna z najcudnownieszych wiadomości!!!!!!!!!! Quote
Gogonek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: cuuuuuudnie!!!!!! po takim czasie w końcu się doczekałaś Ewuniu. Bądź szczęśliwa w nowym domku Quote
Recommended Posts