Sabina02 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='APSA']Informacje . . . Nie!!! :placz: :placz: :placz: Kiedy Ewka odeszla? Zegnaj bidulko :-( Za TM napewno jest Ci lepiej niz tu, gdzie my ludzie zgotowalismy Ci taki podly los. :-( Quote
Niuni&Pupi Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 :placz: Nie wierzę :-( po prostu nie wierzę. Czemu los jest tak niesprawiedliwy i wreszcie gdy Ewcia znalazła dom, tak szybko musiała odejść??? Nie mogę się z tym pogodzić. Bądź szczęsliwa z TM sunieczko ['] ['] ['] Quote
Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Sabina02']Nie!!! :placz: :placz: :placz: Kiedy Ewka odeszla? Zegnaj bidulko [*] :-( Za TM napewno jest Ci lepiej niz tu, gdzie my ludzie zgotowalismy Ci taki podly los. :-([/quote] [quote name='Niuni&Pupi']:placz: Nie wierzę :-( po prostu nie wierzę. Czemu los jest tak niesprawiedliwy i wreszcie gdy Ewcia znalazła dom, tak szybko musiała odejść??? Nie mogę się z tym pogodzić. Bądź szczęsliwa z TM sunieczko ['] ['] ['][/quote] [B]O co tu chodzi,bo nie rozumiem[/B]:-o:roll: Takie smutne wieści,a tytuł na to nie wskazuje... Quote
Betbet Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Jest informacja...nie wiem jakim cudem dopiero teraz trafiłam, może dlatego że tytuł właśnie mylący...o matko tyle czasu suzkała domu:( No ale...przynajmniej nie odeszła niczyja... Quote
zonia Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 odeszła w połowie sierpnia....:-( Bardzo przepraszam, że nie napisałam na wątku, ale uciekł mi z głowy.... Quote
AlfaLS Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Niuni&Pupi napisał(a):Ewuniu, pamiętam kochana ['] I ja też [']. I wciąż mi bardzo smutno:-(. Quote
Recommended Posts