Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: a co tutaj się porobiło!!!:p

Myślę że jeżeli Zonia myśli o przygarnięciu Ewci w kwietniu to już w sumie niedługo. Zresztą Ona nie zna innego miejsca...w schronisku od szczeniaka, tutaj czuje się "jak w domu". Tym bardziej teraz gdy ma piękną budę (żebyście widzieli Tą dumną dziewczynę:cool3:).
Wiem że to wszystko to nawet nie jest 10% prawdziwego domu ale jak już mówiłam Ona innego miejsca nie zna...To jest właśnie Jej "dom", który zna...
Niedługo (miejmy nadzieje) pokaże Jej się jak wygląda prawdziwy dom, codzienne mizianko, kilka spacerków dziennie a nie raz na tydzień...

Zoniu trzymam bardzo mocno kciuki za adopcję.
Co do sąsiadów-> niestety wiem jacy są...u mnie chyba także brak miłośników psów...bo przecież w bloku mam aż 2 psy! (a ja myślę o 3).....:roll:

Posted

Ja zdaję sie na decyzję cioteczek opiekunek Ewci- One wiedzą wszystko..też tak troszkę myślę, że na 2 miesiące..to mogłby być stres..a przeczytałam coś o nowej budzie Ewci..mam nadzieję, ze jest Jej ciepło i pzytulnie w tej nowej kwaterze....bo idzie podobno znów zima..:-(A do kwietnia to zleci- nie wiadomo kiedy- tylko mam nadzieje, ze Zonia- to pewna adopcja:roll:

Posted

To na pewno pewna adopcja, Zonia przecież widzi ile nas tu jest, więc gdyby chciała zrezygnować teraz z Ewci to :mad: :angryy: :lying: :question: :nonono2: :cry: :scream7: :niedowia: :-x :agrue: :nono: :motz:. Żartuje oczywiście (:razz:).

• 2 weeks later...
Posted

agniecha82x napisał(a):
no tak, Zonia zlozyla deklaracje, Ewunia juz manatki pewnie pakuje to i pustawo sie zrobilo :roll:

Taa...ja nawet Ewcie wywaliłam juz z podpisu,no bo jak domek się szykuje,to Ewcia bezpieczna...:roll:;)

Posted

hmm....chciałam tylko przypomnieć, że w żadnym moim poście nie było napisane, że biorę Ewkę na 100%...To nie taka szybka i łatwa decyzja:razz: Oczywiście pisząc to nie wycofuję się...;)