Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak ten czas leci, już dziś Mały jedzie do domu...
jeju jeju.
upić się nie upiłam, pojawił się mój brat ze swoją dziewczyną i pomogli wznosić toast czerwonym winkiem za świetlaną przyszłość Małego...
ale mi cholerka smutno...
ale wiem, że Małemu będzie tam dobrze.

Posted

Mały śpi, nie wie jeszcze, że niedługo się wyprowadza. a ja patrzę na niego, czuję jego ciepełko, bo śpi na mojej nodze i płaczę. taka stara baba, a taka 'mientka'. tragedia, mówię wam...

Posted

No to może ty też przyjedź. Nie wiem co lepsze dla Ciebie i malucha :roll: Zawsze możesz jeszcze postawić veto (chociaż bardzo byśmy nie chcieli :angryy:)
Trzymaj się mocno ;)

Posted

Thomo napisał(a):
No to może ty też przyjedź. Nie wiem co lepsze dla Ciebie i malucha :roll: Zawsze możesz jeszcze postawić veto (chociaż bardzo byśmy nie chcieli :angryy:)
Trzymaj się mocno ;)

a mnie też adoptujecie? :)
nie, ja jestem po prostu beksa. to mój pierwszy tymczasowicz.:)
a Pertek jest wasz, tylko jeszcze o tym nie wie. żeby postawić veto musiałabym skłamać, że się nie nadajecie.:)
U mnie niedługo pojawi się kotka do sterylizacji. i jej trójka dzieci.
tylko bądźcie w kontakcie, dobrze?

Posted

Ciężki los domków tymczasowych ale rola nie do przecenienia. Noemik nic dziwnego że Ci smutno. Znaczy że jesteś wspaniałą wrażliwą osobą, a nie mientką beksą ;)
Fajnie że Thomo już na dogo to nam będzie pisał co u Pertka :)

Posted

Maluszek juz jest u nas, nawet nasikal na samym srodku pokoju na wykladzine :roll: Zdjecia wrzuce jak tylko uda sie go dogonic z aparatem ;)

Aha noemik, podalabys mi maila na priva? bedzie latwiej sie kontaktowac

Posted

Przespal sie 2,5 godzinki, a potem jak go postawilismy na gazecie to zrobil slicznie mokra plameczke :lol: teraz goni po mieszkaniu i nie wie do kogo isc.

Wiadomosc z ostatniej chwili: napaskudzil na wykladzinie :shake: (i to nie na mokro)

Posted

Fajnie, że mały znalazł domek :-)
Sikać to jeszcze pewnie trochę będzie. Musicie uzbroić się w cierpliwość i nagradzać malucha jak załatwi się w wyznaczonym miejscu. Na spacerki chyba jeszcze za wcześnie, o nie ma szczepień, więc musicie ten okres jakoś przetrwać. Ale za to ile radości z posiadania takiego brzdąca :-)

Posted

Thomo napisał(a):

Wiadomosc z ostatniej chwili: napaskudzil na wykladzinie :shake: (i to nie na mokro)

Thomo, no chyba się z tym liczyliście biorąc szczeniaka... zapewniam Was, ze łapy tez nie umie podawać ;)

Posted

Jagienka napisał(a):
Thomo, no chyba się z tym liczyliście biorąc szczeniaka... zapewniam Was, ze łapy tez nie umie podawać ;)

Alez oczywiscie, ze zdawalismy sobie z tego sprawe. Co do podawania lapy to qrcze myslalem, ze on od urodzenia bedzie to umial tak samo z aportowaniem.

Ale powoli łapie, ze siku to na gazetke sie robi :lol: Bardzo madry brzdac :loveu:

Posted

Thomo napisał(a):
Alez oczywiscie, ze zdawalismy sobie z tego sprawe. Co do podawania lapy to qrcze myslalem, ze on od urodzenia bedzie to umial tak samo z aportowaniem.

Ale powoli łapie, ze siku to na gazetke sie robi :lol: Bardzo madry brzdac :loveu:

oczywiście, że mądry.:)
wszystkiego się nauczy.:)
a kiedyś, za czas jakiś wproszę się w odwiedziny, żeby zobaczyć co z mojego maluszka wyrosło. :)

Posted

Thomo napisał(a):
Co do podawania lapy to qrcze myslalem, ze on od urodzenia bedzie to umial tak samo z aportowaniem.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
kiedys kolega powiedział mi, ze musi oddac szczeniaka, bo znalazł go na śmietniku, ale on nic nie umie... i po co mu taki pies...

Posted

Maluch wlasnie walczy ze wszystkim co jest 5-10 razy wieksze od niego typu plecak, poduszka, a teraz siostrze scieli lozko, przy tym slodko sapie. O chyba mu sie baterie wyczerpaly :lol: