San_(jagodowa:) Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Itske napisał(a):Oj, Ciociu San - trzeba Cię podtuczyć, zeby w razie czego Hienolek miał na kościach i mięsko:diabloti: Wielu już próbowało i jak dotąd rezultatów brak :eviltong: Poza tym takie ogryzanie kości dobrze robi na zęby :evil_lol: Quote
Macho Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 San_(jagodowa:) napisał(a):Wielu już próbowało i jak dotąd rezultatów brak :eviltong: Poza tym takie ogryzanie kości dobrze robi na zęby :evil_lol: Chyba słabo się starali :eviltong: Quote
Itske Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 San_(jagodowa:) napisał(a):Wielu już próbowało i jak dotąd rezultatów brak :eviltong: Poza tym takie ogryzanie kości dobrze robi na zęby :evil_lol: hm... jak Ci ciocia Itske zrobi serniczek, sałatę z łososia i awokado, keksik itp, itd. - to zaraz nabierzesz krągłości:evil_lol: Quote
Macho Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 San pochłonie 2 serniczki, 3 sałatki z łososia i awokado, keksikiem też się poczęstuje, a i tak schudnie :roll: :eviltong: Quote
Itske Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Macho napisał(a):San pochłonie 2 serniczki, 3 sałatki z łososia i awokado, keksikiem też się poczęstuje, a i tak schudnie :roll: :eviltong: ja też tak chcę!!! Quote
San_(jagodowa:) Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Itske napisał(a):ja też tak chcę!!! Oj nie chcesz,wierz mi:razz: Hopaj Hienuś!:lol: Quote
Itske Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 San_(jagodowa:) napisał(a):Oj nie chcesz,wierz mi:razz: Wierzę, ale i tak chcę! Hienolina do góry! Quote
Itske Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Hienuś pieseczku naprawdę dosyc już tego siedzenia w schronie, marsz do domu! ale już! Quote
San_(jagodowa:) Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No, stanowczo za długo już tu siedzi :shake: Quote
Itske Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 San_(jagodowa:) napisał(a):No, stanowczo za długo już tu siedzi :shake: rekordy bije, czy co?:crazyeye: Quote
San_(jagodowa:) Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Mógłby lepiej bić rekordy w drugą stronę...:razz: Quote
Itske Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Hiemol - dawaj do domu w rekordowym tempie, co jest do licha, żeby taki pies siedział w schornie! Quote
Itske Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Hienuś - do góry! Co tu taka cisza? Hienuś pojechał na wakacje? Quote
Recommended Posts